bebek için hormon ilaçları biraz aldırdı hep evdeyim tatlı krizlerim oluyor su içmediğim günler oluyorYa Nasıl aldınız peki ben yardım ederim size diğer arkadaşlar cevrimdışı bir rahatsızlığınız var mı Nasıl besleniyorsunuz bunlar önemli bana cevap verin yardım ederim
Demek ki gönderilmen ve tekrar geri gelmen lazım mış itiraf gıcık oluyordun bana sanal bile olsa ben anlıyorum sorun değil dedim ya belki yüzyüze görüşsek ya sarılırsın bana yada gırtlağımı sıkarsın değil migiciklik değilde elestirilerini çok sert bulmuştum o zamanlar ama şimdi anliyorumki elestiri lazım
Anladım bebeğiniz oldu pekibebek için hormon ilaçları biraz aldırdı hep evdeyim tatlı krizlerim oluyor su içmediğim günler oluyor
yok olur mu olmadı hamilelik henüz canımAnladım bebeğiniz oldu pekiçok özel bir soru biliyorum mazur görün beni
Şuan hamile değilsin Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla versin sana tavsiyem karatayın kitabı var onları oku birde bende senin gibi çok farklı bir kriz vardı tatlı yiyor midem bulanıyor tekrar yemek yiyordum işte bu insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlikte birden kilo aldım senin gibi sen önce bir endokrin uzmanına git aç olarak o yoksa dahiliye git zaten doktor Sana insülin direnci testi yaparyok olur mu olmadı hamilelik henüz canımsorun yok ama sanırım tek sorun benim kilolarım
onu yaptırmıştım canım normaldi durumum benim sorunum hareketsizlik su içmemek ve tatlıŞuan hamile değilsin Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla versin sana tavsiyem karatayın kitabı var onları oku birde bende senin gibi çok farklı bir kriz vardı tatlı yiyor midem bulanıyor tekrar yemek yiyordum işte bu insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlikte birden kilo aldım senin gibi sen önce bir endokrin uzmanına git aç olarak o yoksa dahiliye git zaten doktor Sana insülin direnci testi yapar
ben de 3 yıllık evliyim canım tedavin devam mı ediyor hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur canım benimaaynaa belki inanmazsın ama benimde kilo ve şeker yüzünden yumurtalık rezervlerim ölmek üzereydi ben beslenme düzenimi değiştirdim ve düzenli spor yaptım en son kurbandan önce doktora çıktım herşey normale dönmüştü bunu örnek al herşey doktorda mı hayır takdir Allah'ın kimini çocukla sınar kimini çocuksuz üzülme bende 6 yıllık evliyim
onu yaptırmıştım canım normaldi durumum benim sorunum hareketsizlik su içmemek ve tatlı
SarilirdimDemek ki gönderilmen ve tekrar geri gelmen lazım mış itiraf gıcık oluyordun bana sanal bile olsa ben anlıyorum sorun değil dedim ya belki yüzyüze görüşsek ya sarılırsın bana yada gırtlağımı sıkarsın değil mi
O zaman çok şanslısın benden çalışıyor musun ?tatlı krizin gelince kuru kayısı özellikle sarı olan değil siyah olan yada kuru incir tüket meyve yeme kilo verinceye kadar hergün yürüyüş yap önüne bir bardak su koy gözün gördükçe içersinonu yaptırmıştım canım normaldi durumum benim sorunum hareketsizlik su içmemek ve tatlı
ayyyyy aynen csnım yaaaa ben de ozledımmmmmmm
bı de ben bu kucucuk boyumla 56,5 oldum gebelık de yok bı de gebe kalmadan once vermem gerek ama tam tersı oluyor
su 21 gunluk seker orucu mu yaosam dıyorum sabah ogle aksam tatlı yesem yerım yaaaaaaa
Nefsini koreltecen yemeyecen tatlım benim eltim 85 kilodan 65 e düştü canım diyo hırs yaptım yemedim sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı etmiş öğle ekmeksiz kahvaltı tarzı atisturmis ve akşam çorba ve salata tarziyemis pirinç bulgur makarna patates hamur işi ağzına sürmedi 5 ayda falan 20 kilo verdi 6 aydır aynı kiloda suan istesede fazla yiyemiyo diyo tatlı yiyince başıma vuruyor yiyemiyorumonu yaptırmıştım canım normaldi durumum benim sorunum hareketsizlik su içmemek ve tatlı
çalışmıyorum canım atanamadımO zaman çok şanslısın benden çalışıyor musun ?tatlı krizin gelince kuru kayısı özellikle sarı olan değil siyah olan yada kuru incir tüket meyve yeme kilo verinceye kadar hergün yürüyüş yap önüne bir bardak su koy gözün gördükçe içersin
ay ne güzel evet o kadar hırslı olmak lazım gerçekten deNefsini koreltecen yemeyecen tatlım benim eltim 85 kilodan 65 e düştü canım diyo hırs yaptım yemedim sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı etmiş öğle ekmeksiz kahvaltı tarzı atisturmis ve akşam çorba ve salata tarziyemis pirinç bulgur makarna patates hamur işi ağzına sürmedi 5 ayda falan 20 kilo verdi 6 aydır aynı kiloda suan istesede fazla yiyemiyo diyo tatlı yiyince başıma vuruyor yiyemiyorum
Canım doktorum iki seçenek sundu ya kilo verirsin bebeşin sağlık olur tedavi ile uğraşmazsın yada tedavi olursun ama kilo daha fazla alırsın bebeğinde senin gibi obez ,diyabet ,çölyak yada kalbi delik olabilir dedi sen olsan ne yaparsınben de 3 yıllık evliyim canım tedavin devam mı ediyor hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur canım benim
Peki evlendikten önce kaç kiloydun evlenincemi aldın bu kadar kilo yoksa oncedende boylemiydin. .Ayrıca herseyi geçtim senin anne olman için zayiflaman lazım canım bunun için bile azim yapamiyomusunay ne güzel evet o kadar hırslı olmak lazım gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?