Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya Nasıl aldınız peki ben yardım ederim size diğer arkadaşlar cevrimdışı bir rahatsızlığınız var mı Nasıl besleniyorsunuz bunlar önemli bana cevap verin yardım ederim
bebek için hormon ilaçları biraz aldırdı hep evdeyim tatlı krizlerim oluyor su içmediğim günler oluyor

giciklik değilde elestirilerini çok sert bulmuştum o zamanlar ama şimdi anliyorumki elestiri lazım
Demek ki gönderilmen ve tekrar geri gelmen lazım mış itiraf gıcık oluyordun bana sanal bile olsa ben anlıyorum sorun değil dedim ya belki yüzyüze görüşsek ya sarılırsın bana yada gırtlağımı sıkarsın değil mi

yok olur mu olmadı hamilelik henüz canım sorun yok ama sanırım tek sorun benim kilolarım
Şuan hamile değilsin Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla versin sana tavsiyem karatayın kitabı var onları oku birde bende senin gibi çok farklı bir kriz vardı tatlı yiyor midem bulanıyor tekrar yemek yiyordum işte bu insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlikte birden kilo aldım senin gibi sen önce bir endokrin uzmanına git aç olarak o yoksa dahiliye git zaten doktor Sana insülin direnci testi yapar

aaynaa belki inanmazsın ama benimde kilo ve şeker yüzünden yumurtalık rezervlerim ölmek üzereydi ben beslenme düzenimi değiştirdim ve düzenli spor yaptım en son kurbandan önce doktora çıktım herşey normale dönmüştü bunu örnek al herşey doktorda mı hayır takdir Allah'ın kimini çocukla sınar kimini çocuksuz üzülme bende 6 yıllık evliyim

onu yaptırmıştım canım normaldi durumum benim sorunum hareketsizlik su içmemek ve tatlı

ben de 3 yıllık evliyim canım tedavin devam mı ediyor hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur canım benim

yesa diyorum kim beni beğenmiş canım nasılsın özledim seni

ayyyyy aynen csnım yaaaa ben de ozledımmmmmmm

bı de ben bu kucucuk boyumla 56,5 oldum gebelık de yok bı de gebe kalmadan once vermem gerek ama tam tersı oluyor

su 21 gunluk seker orucu mu yaosam dıyorum sabah ogle aksam tatlı yesem yerım yaaaaaaa

onu yaptırmıştım canım normaldi durumum benim sorunum hareketsizlik su içmemek ve tatlı
O zaman çok şanslısın benden çalışıyor musun ?tatlı krizin gelince kuru kayısı özellikle sarı olan değil siyah olan yada kuru incir tüket meyve yeme kilo verinceye kadar hergün yürüyüş yap önüne bir bardak su koy gözün gördükçe içersin

Allah seni bugün kim aklımdan geçtiyse geldi önce koza16 sonra sen başka birşey dilesem olurmuş hayırlısı ile gelsin bebişin Canım benim uysal sağlıklı bir bebişin olsun o zaman başla şeker orucuna hemen bence ben seni takip ederim o konuda sıkıntın olmasın ensenden inmem

Nefsini koreltecen yemeyecen tatlım benim eltim 85 kilodan 65 e düştü canım diyo hırs yaptım yemedim sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı etmiş öğle ekmeksiz kahvaltı tarzı atisturmis ve akşam çorba ve salata tarziyemis pirinç bulgur makarna patates hamur işi ağzına sürmedi 5 ayda falan 20 kilo verdi 6 aydır aynı kiloda suan istesede fazla yiyemiyo diyo tatlı yiyince başıma vuruyor yiyemiyorum

çalışmıyorum canım atanamadım

ay ne güzel evet o kadar hırslı olmak lazım gerçekten de

Kaynanam bile arkamdan eltilerime benim hakkimda duba gibi şişmiş çok kötü olmuş demisti bundan 2 ay önce yuzumede soyledi çok kilo almissin zayıfla diye allahtan iki kizida 100 kilo yani

ben de 3 yıllık evliyim canım tedavin devam mı ediyor hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur canım benim
Canım doktorum iki seçenek sundu ya kilo verirsin bebeşin sağlık olur tedavi ile uğraşmazsın yada tedavi olursun ama kilo daha fazla alırsın bebeğinde senin gibi obez ,diyabet ,çölyak yada kalbi delik olabilir dedi sen olsan ne yaparsın benim tanıdığımda vardı o doktorunu dinlemedi takdir Allah'ındır dedi haşa bende karışmam ama Bebek oldu hemen doğduğu gün insülin iğnesine başladılar kalbi delik yazık değil mi hayatı boyunca çekecek sen bu dünyadan göçünce o yaşayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…