Tamam o zaman bolca vaktin var havalar biraz iyi çık dışarıya yürü hergün 30 dk yürüsen sonra artırsan olur bence istemelisinçalışmıyorum canım atanamadım
Sen bunları duydun ve Nasıl menüler ile geldin buraya yazıkKaynanam bile arkamdan eltilerime benim hakkimda duba gibi şişmiş çok kötü olmuş demisti bundan 2 ay önceyuzumede soyledi çok kilo almissin zayıfla diye allahtan iki kizida 100 kilo yani
Okula gitmiyor mu çocukların sende onlar okula gidince yürü olmaz mı hanımBenim çocuklar olmasa spor salonuna yazılırdim ayna ..gercektende zayiflamaya birebir
Sen bunları duydun ve Nasıl menüler ile geldin buraya yazık
İnşallah yarından itibaren görelim hanım hanım menü ve performansınızı göster kendini yanılt bizleri aa diyelim olur muhaklısın inşallah bu topikte 65 kiloya indiğimgunleri gorurum
Büyüğü anasinifina başladı servis gelip goturuyo kucukte 4 yaşında hiç yuruyemiyo çok tembel hemen yoruldum diyoOkula gitmiyor mu çocukların sende onlar okula gidince yürü olmaz mı hanım
İnşallah canım ama bu seferde az yediğim için şikayet etmeİnşallah yarından itibaren görelim hanım hanım menü ve performansınızı göster kendini yanılt bizleri aa diyelim olur mu
Bebek arabasına koy Canım oda temiz havada uyur sende spor yapmış olursun havalar ısınacakmışBüyüğü anasinifina başladı servis gelip goturuyo kucukte 4 yaşında hiç yuruyemiyo çok tembel hemen yoruldum diyo
Sağlıklı menü ile gelİnşallah canım ama bu seferde az yediğim için şikayet etmecunku az yemeden zayiflayamiyorum ben
Baslayabilirsem jilian yapmayı düşünüyorum canimBebek arabasına koy Canım oda temiz havada uyur sende spor yapmış olursun havalar ısınacakmış
Kas Ağrı'sı için gevşetici al ağrıyınca ertesi gün yap fakat fazla yüklenme3 gün jilian yaptım kas ağrısı yeni yeni geciyoduki araya bayram girdi bıraktım
çok haklısın canım benim biz vefakar olup hem kendi sağlığımızı hem de bebeğimizin sağlığını düşünmeliyizCanım doktorum iki seçenek sundu ya kilo verirsin bebeşin sağlık olur tedavi ile uğraşmazsın yada tedavi olursun ama kilo daha fazla alırsın bebeğinde senin gibi obez ,diyabet ,çölyak yada kalbi delik olabilir dedi sen olsan ne yaparsınbenim tanıdığımda vardı o doktorunu dinlemedi takdir Allah'ındır dedi haşa bende karışmam ama Bebek oldu hemen doğduğu gün insülin iğnesine başladılar kalbi delik yazık değil mi hayatı boyunca çekecek sen bu dünyadan göçünce o yaşayacak
canım azim yapıyorum sonra ama hemen hırsım gidiyor üniversite bittikten sonra kilo almaya başladım önceden 65-70 arasındaydım hep evlenirken 80 kiloydum ilk önce antideprasan kullandığımdan başladı kilo almam o dönemde de evde oturmaktan kpss çalışırken falan aldım sonra da şimdi de evlendikten sonra yine monoton bir yaşam hareketsizlik bir anlık mutluluk için tatlıya sarılma evet doktor kiloyu pek kafama kakmadı ama burada okuduğumda bakıyprum ki özele giden arkadaşlara hep kilo denmiş nette de araştırıyorum kilo ve stres çok çok etkili kendimi disiplin etmeliyimPeki evlendikten önce kaç kiloydun evlenincemi aldın bu kadar kilo yoksa oncedende boylemiydin. .Ayrıca herseyi geçtim senin anne olman için zayiflaman lazım canım bunun için bile azim yapamiyomusun
Yani bende öyle yaptım senden çok da zayıf değildim inan bana burada çoğu insan beni tanıyor diyet topikleri ve spor yarışmasındaki kızlar sen 104 kg değil mi bende 98 kg dan başladım bu yola ki insülin direnci çok pistir kilo kilo aldırır gram gram verdirir dikkat etmezsen hop iki katı alırsın ve vücut dirence gecerçok haklısın canım benim biz vefakar olup hem kendi sağlığımızı hem de bebeğimizin sağlığını düşünmeliyiz
ben de istiyorum aslında eve yakın yerde olsa gidelim diyorum maddi yönünü de geçtim artık eşime diyorum borç harç var ama en azından taksit taksit olsun yürüyüş bandı alalım diyorum çünkü benim kilolarıma dur demem lazım artık sağlık elden gitmesin diyorumBenim çocuklar olmasa spor salonuna yazılırdim ayna ..gercektende zayiflamaya birebir
ahhh ahhh benim annem de kilolu bir kadın ama onda hastalık da var ve şuan hayatı çok zor şimdi ben de kilo sorunu yaşıyorum ama annem kolay hamile kalırken ben kalamıyorum çevremde kilolu olup kolay hamile kalıp evlatları da maşallah sağlıklılar ama işte herkesin bünyesi bir değilmiş tabii bakalım kendine gel ayna diyip diyip duracağım ve bugünden başladım zaten yeniden bir sayfa açmaya bu kilolar beni sıkıştırıp durmayacakYani bende öyle yaptım senden çok da zayıf değildim inan bana burada çoğu insan beni tanıyor diyet topikleri ve spor yarışmasındaki kızlar sen 104 kg değil mi bende 98 kg dan başladım bu yola ki insülin direnci çok pistir kilo kilo aldırır gram gram verdirir dikkat etmezsen hop iki katı alırsın ve vücut dirence gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?