Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

çok haklısın canım benim biz vefakar olup hem kendi sağlığımızı hem de bebeğimizin sağlığını düşünmeliyiz

Peki evlendikten önce kaç kiloydun evlenincemi aldın bu kadar kilo yoksa oncedende boylemiydin. .Ayrıca herseyi geçtim senin anne olman için zayiflaman lazım canım bunun için bile azim yapamiyomusun
canım azim yapıyorum sonra ama hemen hırsım gidiyor üniversite bittikten sonra kilo almaya başladım önceden 65-70 arasındaydım hep evlenirken 80 kiloydum ilk önce antideprasan kullandığımdan başladı kilo almam o dönemde de evde oturmaktan kpss çalışırken falan aldım sonra da şimdi de evlendikten sonra yine monoton bir yaşam hareketsizlik bir anlık mutluluk için tatlıya sarılma evet doktor kiloyu pek kafama kakmadı ama burada okuduğumda bakıyprum ki özele giden arkadaşlara hep kilo denmiş nette de araştırıyorum kilo ve stres çok çok etkili kendimi disiplin etmeliyim

çok haklısın canım benim biz vefakar olup hem kendi sağlığımızı hem de bebeğimizin sağlığını düşünmeliyiz
Yani bende öyle yaptım senden çok da zayıf değildim inan bana burada çoğu insan beni tanıyor diyet topikleri ve spor yarışmasındaki kızlar sen 104 kg değil mi bende 98 kg dan başladım bu yola ki insülin direnci çok pistir kilo kilo aldırır gram gram verdirir dikkat etmezsen hop iki katı alırsın ve vücut dirence gecer

Benim çocuklar olmasa spor salonuna yazılırdim ayna ..gercektende zayiflamaya birebir
ben de istiyorum aslında eve yakın yerde olsa gidelim diyorum maddi yönünü de geçtim artık eşime diyorum borç harç var ama en azından taksit taksit olsun yürüyüş bandı alalım diyorum çünkü benim kilolarıma dur demem lazım artık sağlık elden gitmesin diyorum

ahhh ahhh benim annem de kilolu bir kadın ama onda hastalık da var ve şuan hayatı çok zor şimdi ben de kilo sorunu yaşıyorum ama annem kolay hamile kalırken ben kalamıyorum çevremde kilolu olup kolay hamile kalıp evlatları da maşallah sağlıklılar ama işte herkesin bünyesi bir değilmiş tabii bakalım kendine gel ayna diyip diyip duracağım ve bugünden başladım zaten yeniden bir sayfa açmaya bu kilolar beni sıkıştırıp durmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…