Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Senin ikinci kelimeyi yazmadan aklımdan gecti sen depresyonda mısın Canım diye ki o ilaçları kullanmışsın bir dönem bende öyleydim eşim hiç istemedi kullanmamı iyiki kullanmamışım çok zararları var ilaç tabiki çözüm ama tek başına değil şuan bile gitmiyorum çünkü ben takıntılıyım takıntıların var okb gibi onunda ilaçsız çözümünden bahsetmiş Canan hoca henüz incelemedim ama sen gerçekten istemelisin biz bunu dışarıdan sana aşılama yapamayız oturacak düşüneceksin ben böyle olmayı hak ediyor muyum Mutlu muyum

Canım gözünün önünde annen gibi bir örnek varken ben olsam yarın değil bugün geceden başlardım Rabbim annene sağlık şifa versin

panik atak yüzünden kullandım canım ilaç ama 3 seneden fazla oldu ilaç kullanmayı kestim böyle hiç mutlu değilim eski rahat halimi istiyorum uykunun bile tadı yok

Canım gözünün önünde annen gibi bir örnek varken ben olsam yarın değil bugün geceden başlardım Rabbim annene sağlık şifa versin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
annem de fil hastalığı var canım ALLAH kimselere vermesin annem de Rabbimiz şifa versin hayırlarla inşallah amin annemi gördükçe zaten kafama dank ediyor ama eskisi gibi hırslı değilim kararlı olmalıyım artık yeter dedim bugün zaten

Gerçekten mi Rabbim yardımcınız olsun benimde yengem obeziten vefat etti zayıflama ilaçları yüzünden bende o yüzden hırslandım annen için üzüldüm malesef tıp ona bir çare bulamadı

Gerçekten mi Rabbim yardımcınız olsun benimde yengem obeziten vefat etti zayıflama ilaçları yüzünden bende o yüzden hırslandım annen için üzüldüm malesef tıp ona bir çare bulamadı
evet henüz tam çare bulunan bir hastalık değil

evet henüz tam çare bulunan bir hastalık değil
Aslında tropik iklim hastalığı değil mi ben biraz biliyorum sivrisinek yoluyla insanlara bulaşıyor sanırım Türkiye'de pirinç yetişen yerlerde sivrisinek fazla değil mi birde Alanya -Samsun diye biliyorum yanlış mı sizde sanırım o illerden birinde oturuyorsunuz

Bugün sabah olur mu kızlar çok kötüyüm deprem oldu çocuk ken bu yüzden 1 ay boyunca bizleri dağlık alanda yatırmışlardı daha önceden 1979 yılında kötü bir deprem yaşanmış
Çok geçmiş olsun canım benim. Bol bol dua et biliyorsan kuran oku beni çok rahatlatır.. tekrar geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım benim. Bol bol dua et biliyorsan kuran oku beni çok rahatlatır.. tekrar geçmiş olsun canım
Sağol canım malesef bilmiyorum bildiğim duaları okurum inşallah eşim gelir ya acayip stres tavan yaptı gözümden uyku akıyor yok nafile

İyiyiz Canım sen Nasılsın
Sagol canım hamd olsun cok daha iyiyim biara bunalima girmistm hersey ust uste gelmisti ama cok şükür hersey düzeldi...Babamda bin şükür iyilesti suan hastanede amaliyati cok guzel gecti dunyalarda benim oldu bin şükür 1 haftadir hastanedeyiz dahada tutulcak kontrol altnda suan hayırlısyla atlaticaz canim. Adaşım bana ulaştı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…