Senin ikinci kelimeyi yazmadan aklımdan gecti sen depresyonda mısın Canım diye ki o ilaçları kullanmışsın bir dönem bende öyleydim eşim hiç istemedi kullanmamı iyiki kullanmamışım çok zararları var ilaç tabiki çözüm ama tek başına değil şuan bile gitmiyorum çünkü ben takıntılıyım takıntıların var okb gibi onunda ilaçsız çözümünden bahsetmiş Canan hoca henüz incelemedim ama sen gerçekten istemelisin biz bunu dışarıdan sana aşılama yapamayız oturacak düşüneceksin ben böyle olmayı hak ediyor muyum Mutlu muyumcanım azim yapıyorum sonra ama hemen hırsım gidiyor üniversite bittikten sonra kilo almaya başladım önceden 65-70 arasındaydım hep evlenirken 80 kiloydum ilk önce antideprasan kullandığımdan başladı kilo almam o dönemde de evde oturmaktan kpss çalışırken falan aldım sonra da şimdi de evlendikten sonra yine monoton bir yaşam hareketsizlik bir anlık mutluluk için tatlıya sarılma evet doktor kiloyu pek kafama kakmadı ama burada okuduğumda bakıyprum ki özele giden arkadaşlara hep kilo denmiş nette de araştırıyorum kilo ve stres çok çok etkili kendimi disiplin etmeliyim
Canım gözünün önünde annen gibi bir örnek varken ben olsam yarın değil bugün geceden başlardım Rabbim annene sağlık şifa versinahhh ahhh benim annem de kilolu bir kadın ama onda hastalık da var ve şuan hayatı çok zor şimdi ben de kilo sorunu yaşıyorum ama annem kolay hamile kalırken ben kalamıyorum çevremde kilolu olup kolay hamile kalıp evlatları da maşallah sağlıklılar ama işte herkesin bünyesi bir değilmiş tabii bakalım kendine gel ayna diyip diyip duracağım ve bugünden başladım zaten yeniden bir sayfa açmaya bu kilolar beni sıkıştırıp durmayacak
panik atak yüzünden kullandım canım ilaç ama 3 seneden fazla oldu ilaç kullanmayı kestim böyle hiç mutlu değilim eski rahat halimi istiyorum uykunun bile tadı yokSenin ikinci kelimeyi yazmadan aklımdan gecti sen depresyonda mısın Canım diye ki o ilaçları kullanmışsın bir dönem bende öyleydim eşim hiç istemedi kullanmamı iyiki kullanmamışım çok zararları var ilaç tabiki çözüm ama tek başına değil şuan bile gitmiyorum çünkü ben takıntılıyım takıntıların var okb gibi onunda ilaçsız çözümünden bahsetmiş Canan hoca henüz incelemedim ama sen gerçekten istemelisin biz bunu dışarıdan sana aşılama yapamayız oturacak düşüneceksin ben böyle olmayı hak ediyor muyum Mutlu muyum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Canım gözünün önünde annen gibi bir örnek varken ben olsam yarın değil bugün geceden başlardım Rabbim annene sağlık şifa versin
Bende de var panik atak inan kendi kendine telkin yapıcaksın kitaplar oku kendi hastalığını birazda kendin tedavi edeceksinpanik atak yüzünden kullandım canım ilaç ama 3 seneden fazla oldu ilaç kullanmayı kestim böyle hiç mutlu değilim eski rahat halimi istiyorum uykunun bile tadı yok
öyle canım kendi doktorun kendin olacaksın önceBende de var panik atak inan kendi kendine telkin yapıcaksın kitaplar oku kendi hastalığını birazda kendin tedavi edeceksin
Gerçekten mi Rabbim yardımcınız olsun benimde yengem obeziten vefat etti zayıflama ilaçları yüzünden bende o yüzden hırslandım annen için üzüldüm malesef tıp ona bir çare bulamadıALLAH RAZI OLSUN CANIM..
annem de fil hastalığı var canım ALLAH kimselere vermesin annem de Rabbimiz şifa versin hayırlarla inşallah amin annemi gördükçe zaten kafama dank ediyor ama eskisi gibi hırslı değilim kararlı olmalıyım artık yeter dedim bugün zaten
Tabiki koy bardağı önüne yudum yudum miden mi bulunuyor su içerken sürahinin içine limon sevdiğin meyvelerden dilimle bak Nasıl içiyorsunsu içmeyen ben bugün su içmeye başladım
öyle canım kendi doktorun kendin olacaksın önce
bugün 5-6 bardak su içtim 1 bardak zor içen benTabiki koy bardağı önüne yudum yudum miden mi bulunuyor su içerken sürahinin içine limon sevdiğin meyvelerden dilimle bak Nasıl içiyorsun
evet henüz tam çare bulunan bir hastalık değilGerçekten mi Rabbim yardımcınız olsun benimde yengem obeziten vefat etti zayıflama ilaçları yüzünden bende o yüzden hırslandım annen için üzüldüm malesef tıp ona bir çare bulamadı
Çok iyi bittikçe doldur bardağını hemen birden 5 litre içme sakınbugün 5-6 bardak su içtim 1 bardak zor içen ben
yok yok o kadar içememÇok iyi bittikçe doldur bardağını hemen birden 5 litre içme sakın
Aslında tropik iklim hastalığı değil mi ben biraz biliyorum sivrisinek yoluyla insanlara bulaşıyor sanırım Türkiye'de pirinç yetişen yerlerde sivrisinek fazla değil mi birde Alanya -Samsun diye biliyorum yanlış mı sizde sanırım o illerden birinde oturuyorsunuzevet henüz tam çare bulunan bir hastalık değil
Çok geçmiş olsun canım benim. Bol bol dua et biliyorsan kuran oku beni çok rahatlatır.. tekrar geçmiş olsun canımBugün sabah olur mu kızlar çok kötüyüm deprem oldu çocuk ken bu yüzden 1 ay boyunca bizleri dağlık alanda yatırmışlardı daha önceden 1979 yılında kötü bir deprem yaşanmış
Sağol canım malesef bilmiyorum bildiğim duaları okurum inşallah eşim gelir ya acayip stres tavan yaptı gözümden uyku akıyor yok nafileÇok geçmiş olsun canım benim. Bol bol dua et biliyorsan kuran oku beni çok rahatlatır.. tekrar geçmiş olsun canım
İyiyiz Canım sen NasılsınNasılsıniz kızlar
Sagol canım hamd olsun cok daha iyiyim biara bunalima girmistm hersey ust uste gelmisti ama cok şükür hersey düzeldi...Babamda bin şükür iyilesti suan hastanede amaliyati cok guzel gecti dunyalarda benim oldu bin şükür 1 haftadir hastanedeyiz dahada tutulcak kontrol altnda suan hayırlısyla atlaticaz canim. Adaşım bana ulaştı canimİyiyiz Canım sen Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?