- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Açık kalp ameliyatı mı canım benim babamda geçirdi o ameliyatı çok dikkatli olun eve misafir almayın biz 5 ay eve misafir almadık enfeksiyon kapabilir aman dikkat adaşının ulaşmasına ve senin iyi olmana sevindimSagol canım hamd olsun cok daha iyiyim biara bunalima girmistm hersey ust uste gelmisti ama cok şükür hersey düzeldi...Babamda bin şükür iyilesti suan hastanede amaliyati cok guzel gecti dunyalarda benim oldu bin şükür 1 haftadir hastanedeyiz dahada tutulcak kontrol altnda suan hayırlısyla atlaticaz canim. Adaşım bana ulaştı canim
Tekrardan Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin Rabbim o anda o yerde insan dikkat edemez Canımİyi geceler kızlar başsağlığı için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dayım 69 yaşındaydı çok muhterem bir insandı çok üzüldük birara gece girip okumaya çalıştım yarın eve döncem kilo bildirimini biraz geciktirebilirim geç gidersem menülerimi hiç sormayın bazen hiç bişi yiyemedim bazen tatlı kaçırdım bilmiyorum artık neyse yarın görüşürüz inş
Kuuzm babam gecen sene acik kalp amaliati olmustu sonrada bide damar degistrip 2.ci amaliyati oldu simdide o amliyatlardan olusan gobekte fitik cikti simidide 3.cu olarak onun amaliyatini oldu bin sukur atlattik cok zorlu gunlerdi gectiAçık kalp ameliyatı mı canım benim babamda geçirdi o ameliyatı çok dikkatli olun eve misafir almayın biz 5 ay eve misafir almadık enfeksiyon kapabilir aman dikkat adaşının ulaşmasına ve senin iyi olmana sevindim
6lara ne kalmis harikasin canim tebriklerEki Görüntüle 1890518 Günaydın kızlar
Teşekkür ederim canım sen kaç kilosun şuan6lara ne kalmis harikasin canim tebrikler
Benim babamında aynıydı damar değişti babanda şeker var mı benim babamda şeker var malesef ben ona çekmişim şuan babam çok iyi tereyağı ,kelle paça o tarz belleniyor babam şuan 79 yaşında görenler 65 kg filan sanıyor geçmiş olsun babanda sağlıklı beslenmeye çalışsınKuuzm babam gecen sene acik kalp amaliati olmustu sonrada bide damar degistrip 2.ci amaliyati oldu simdide o amliyatlardan olusan gobekte fitik cikti simidide 3.cu olarak onun amaliyatini oldu bin sukur atlattik cok zorlu gunlerdi gectibuarada ilgin icin cok tesekkur ederim.canim
Kızlar yazacağıma kıclar yazmışım kusura bakmayın kızlar özür dilerimBen pek bu kilo dikkate almıyorum kıclar çünkü mide bulantısından birşey yiyememiştim o yüzden yani resmen aç kaldım haftaya olan kilomu dikkate almaya düşünüyorum
Bu arada 65 yaş diyecektim takılı kalmışım 65 kg daBenim babamında aynıydı damar değişti babanda şeker var mı benim babamda şeker var malesef ben ona çekmişim şuan babam çok iyi tereyağı ,kelle paça o tarz belleniyor babam şuan 79 yaşında görenler 65 kg filan sanıyor geçmiş olsun babanda sağlıklı beslenmeye çalışsın
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese bol eksili mutlu bir gun diliyorum.
Bende ona sasrdim kuzuBu arada 65 yaş diyecektim takılı kalmışım 65 kg da
Ben aldim başımı gittim sizden ayrildiktan sonra diyeti bozdum neyaizkki kuzu ama kendimi topladim yeniden baslicam INŞALLAHTeşekkür ederim canım sen kaç kilosun şuan
Yas ve boy kacti?Tam m canım tsk ederim herşeye tmm ama tartı fotosu koyamiyorum ne yaptiysam olmadıgüncel bilgim başlangıç 72 suan 72 hedef 55 canım @puantiyeli_kelebek
Günaydın canım.Günaydın kızlar herkese bol eksili mutlu bir gun diliyorum.
Esinin olmamasi kötü oldu simdi nasilsin canim? Bir daha olmadı degilmi?Kızlar uyuyordum şimdi deprem oldu ve ben evde yanlızım Denizli birinci derece deprem bölgesi çok Korkuttumuykum dağıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?