Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi geceler kızlar başsağlığı için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dayım 69 yaşındaydı çok muhterem bir insandı çok üzüldük birara gece girip okumaya çalıştım yarın eve döncem kilo bildirimini biraz geciktirebilirim geç gidersem menülerimi hiç sormayın bazen hiç bişi yiyemedim bazen tatlı kaçırdım bilmiyorum artık neyse yarın görüşürüz inş

Açık kalp ameliyatı mı canım benim babamda geçirdi o ameliyatı çok dikkatli olun eve misafir almayın biz 5 ay eve misafir almadık enfeksiyon kapabilir aman dikkat adaşının ulaşmasına ve senin iyi olmana sevindim

Tekrardan Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin Rabbim o anda o yerde insan dikkat edemez Canım

Kuuzm babam gecen sene acik kalp amaliati olmustu sonrada bide damar degistrip 2.ci amaliyati oldu simdide o amliyatlardan olusan gobekte fitik cikti simidide 3.cu olarak onun amaliyatini oldu bin sukur atlattik cok zorlu gunlerdi gecti buarada ilgin icin cok tesekkur ederim.canim

Benim babamında aynıydı damar değişti babanda şeker var mı benim babamda şeker var malesef ben ona çekmişim şuan babam çok iyi tereyağı ,kelle paça o tarz belleniyor babam şuan 79 yaşında görenler 65 kg filan sanıyor geçmiş olsun babanda sağlıklı beslenmeye çalışsın

Bu arada 65 yaş diyecektim takılı kalmışım 65 kg da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…