evet birebir gidiyoruz neredeyse,hedeflerimiz de aynıSüpersin Can'ım aramızda 500 gr var
süpersinnnListeye ekledigim son kg. 101.8
Guncel kilom. 99.5
Fark. 2.3
Boyumuz ,hedefimiz ,saç boyumuz uzatmaya çalışmamız hepsi aynıevet birebir gidiyoruz neredeyse,hedeflerimiz de aynı
kilo bildirimi
2 hafta önce çarşamba : 78.900
bu çarşamba : 76.700
fark : 2.2 kg
ahahah evetBoyumuz ,hedefimiz ,saç boyumuz uzatmaya çalışmamız hepsi aynı
ay inşallahhMasallah kuzum Tebrikler supersin haftaya 75 gorursun inaniyorum sana
Beklerim Can'ım zaten buradaki saç uzatma topiğindeki sevda buraya gelecek dükkanıma nasip kısmet olursa bir kahvemi içecekahahah evet
çok güzel denk geldik,başlangıçlarımız,hedeflerimiz aynı
hedefimize ulaşınca oturur bir çay içeriz inşallah seninle
Üzülme Can'ım vücudun direniyor birde ip atlamaya yeni başladın zaten sakın olumsuz düşünmekilom 80 kızlar1 gram bile gitmemiş
tamam canımÜzülme Can'ım vücudun direniyor birde ip atlamaya yeni başladın zaten sakın olumsuz düşünme
canım olsun sıkma canını akşam geç yemeleri vs kes bak o zaman farkı haftaya göreceksin,hiç üzülme daha yeni başladııınkilom 80 kızlar1 gram bile gitmemiş
kilom 80 kızlar1 gram bile gitmemiş
Beni düşün bende insülin direnci var ve tam 2 ay gram gitmedi ki asla pes etmedim sakın sende yapmatamam canım
ben de gelirim inşallahBeklerim Can'ım zaten buradaki saç uzatma topiğindeki sevda buraya gelecek dükkanıma nasip kısmet olursa bir kahvemi içecek
aynenKac gün oldu baslayali kuzum uzme kendini menülerini takip edicem artik yorumlarim beraber hallederiz tamam kuzum
Günaydıın kızlarBildirim yapıp gidicem geçmişe tam bakamayabilirim Kıyafet alışverişine çıkıyorum bugün tüm güün ordayım
Dün akşam mısırı yemeseydim daha da giderdi
2 Hafta Önce: 65
Bugün: 64.5
Fark: -500
Günaydın Can'ım -500 gr az mı bence çok iyi aman şapka filan tak buralar çok sıcak yanından suyunu eksik etme birde cıslardan uzak durGünaydıın kızlarBildirim yapıp gidicem geçmişe tam bakamayabilirim Kıyafet alışverişine çıkıyorum bugün tüm güün ordayım
senin kilon için 500 gr çok iyi canım harikasınGünaydıın kızlarBildirim yapıp gidicem geçmişe tam bakamayabilirim Kıyafet alışverişine çıkıyorum bugün tüm güün ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?