Tamam canim seni biraz yaniltacak tarti ama napalim saglik olsunGünaydın canım.
sabah oğlumla uğraştım evden çıkarken. Öğlen tartilacam kuzum
Eki Görüntüle 1890518 Günaydın kızlar
Canim Harikasın maşallah sanaGeçen hafta ki kilom : 72.2 kg bu hafta : 70.5kg Aradaki fark : - 1.7 kg @puantiyeli_kelebek canım
Çok bir şey yiyemedim sabah zaten aceleyle artık bahtimiza ne çıkarsa canımTamam canim seni biraz yaniltacak tarti ama napalim saglik olsun
tebrik ederim taltımGeçen hafta ki kilom : 72.2 kg bu hafta : 70.5kg Aradaki fark : - 1.7 kg @puantiyeli_kelebek canım
Geçen hafta ki kilom : 72.2 kg bu hafta : 70.5kg Aradaki fark : - 1.7 kg @puantiyeli_kelebek canım
Ben aldim başımı gittim sizden ayrildiktan sonra diyeti bozdum neyaizkki kuzu ama kendimi topladim yeniden baslicam INŞALLAH
Çok geçmiş olsun kuzum eşin geldimi ne yaptın iyimisin şimdiĞKızlar uyuyordum şimdi deprem oldu ve ben evde yanlızım Denizli birinci derece deprem bölgesi çok Korkuttumuykum dağıldı
Aslında hiçbirşey yiyemedim mide bulantısından ve kilomdan memnun Değilim aç kalarak zayıflamış gibi oldumHarikasin masallah sana canim bu hafta ne yaptın böyle :)
teşekkür ederim kuzum aslında ben geçen hafta çarşamba aldığım kilonun 1100 gramını perşembe vermiştim. bir haftadır bu kilodayım. hem geç yedik hem karbonhidratı bol bir hafta oldu hemde spor neredeyse hiç yapamadım. yani bi fark yok bana göreTebrikler canim kilona göre harika bir rakam
Anladim canim haklısın ama bu hafta bu kiloyu sabit tutabilirsin benceAslında hiçbirşey yiyemedim mide bulantısından ve kilomdan memnun Değilim aç kalarak zayıflamış gibi oldum
teşekkür ederim kuzum aslında ben geçen hafta çarşamba aldığım kilonun 1100 gramını perşembe vermiştim. bir haftadır bu kilodayım. hem geç yedik hem karbonhidratı bol bir hafta oldu hemde spor neredeyse hiç yapamadım. yani bi fark yok bana göre
Gelmedi canım malesef cuma günü gelicek sanırım sağol canımÇok geçmiş olsun kuzum eşin geldimi ne yaptın iyimisin şimdiĞ
Tutarmıyım bilmiyorum çünkü cumartesi evlilik yıldönümüz fırında patates yapıcam zaten tatlı pasta olmaz biliyorsunAnladim canim haklısın ama bu hafta bu kiloyu sabit tutabilirsin bence
Günaydın kızlar ...
@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi
geçen hafta 87.0
bu hafta 86.7
fark - 300 gr
Eki Görüntüle 1890527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?