- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Yok canım istediginiz elestriyi yapabilirsinizYa var ya bir sürü kilo vermen için seni tetikleyen şeyler anlatiyirsun son zamanlarda ama bir türlü harekete tam gecmiyorsun. Dayinin dedikleri, akrabalarin dedikleri, ve doktorun dedikleri yüzde 40 senin kilona göre çok fazla canım.işin içinde sağlık var dikkatli olmalisin Bak haberin olsun artik kacamaklarinda elestirilerime alinmaca yok
Afiyet olsun canım menu n guzelMenü sabah
1 yumurta zeytin peynir domates salatalık 3 çatal kıyma dilim ekmek
Ara 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak Kıymalı patlıcan yoğurt salata 1 dilin ekmek
Acikirsam da kuruyemiş düşünüyorum
Ne kullanmak gerekli peki tarçına birsey mi katıyorlar miCanım Türkiye'de çubuk tarçınlar bile zararlıymış sadece seylon tarçını yararlıymış tabi onu burada bulabilen gören hiç olmamış
Afiyet olsun menün süper olmuşKızlar menümu verip kuzenimin Kınasina gitcem Yeme faslini bitirdim öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 salata 1 domates 1 bardak ayran arada 2 fincan şekersiz kahve 1 dilim m karpuz ve yanına miyavsunun tavsiyesiyle yarım kase yoğurt şimdide 1 tabak marul salata ve domatesten oluşan salata ve günü bitirdim kizlar
Afiyet olsun canım menün 10 numara 5 yıldızMwnumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin
Ara: sek kahve 1 dilim bitter
Öğle : 1 kase çorba, 5 kaşık Kıymalı patlıcan y, 4 kaşık pilav(çok açikmistim:) )
Ara: , avuç çekirdek
Aksam 18.00: 1 kase Kabaklı Havuçlu sebze çorbası, 4 kaşık yogurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı soda
2.5 litre su
Evet canım kanserojen madde varmışNe kullanmak gerekli peki tarçına birsey mi katıyorlar mi
Afiyet olsun canım dönüşün süper bir menuyle olduMenü sabah
1 yumurta zeytin peynir domates salatalık 3 çatal kıyma dilim ekmek
Ara 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak Kıymalı patlıcan yoğurt salata 1 dilin ekmek
Acikirsam da kuruyemiş düşünüyorum
Aksam çok sade olmuş salatanin içine haşlanmış mercimek peynir tonbaligi tarzı şeyler atarsan hem besleyici olur hem de daha uzun süre tok kalırsın.Kızlar menümu verip kuzenimin Kınasina gitcem Yeme faslini bitirdim öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 salata 1 domates 1 bardak ayran arada 2 fincan şekersiz kahve 1 dilim m karpuz ve yanına miyavsunun tavsiyesiyle yarım kase yoğurt şimdide 1 tabak marul salata ve domatesten oluşan salata ve günü bitirdim kizlar
Menu+spor =Bugün ki menüm kahvaltım gec oldu yoğundum saat 11.30 : yarım avakodolu domates ezmesi,taze barbunya haşlanmış ,zeytin ,salatalık kurutulmuş demleme nane çayı ,çiğ kuruyemiş leptinin 9 saat akşam yemeğim 20.00: etli türlü yanında ,salata ,çiğ kabak Çekirdeği @puantiyeli_kelebek dpor olarak 30 dk Kardio +30 dk ağırlık
Yok kuzum ya öğlen fazla oldu sadece sebze yemeği yemeliydim ama çok acikmistim gözüm de midem de doyana kadar yedimAfiyet olsun canım menün 10 numara 5 yıldız
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım dönüşün süper bir menuyle oldu
Aksam çok sade olmuş salatanin içine haşlanmış mercimek peynir tonbaligi tarzı şeyler atarsan hem besleyici olur hem de daha uzun süre tok kalırsın.
Menu+spor =
Canım sende geceleri action yaşıyorsun senin bıcırıkla ye vitamin alYok kuzum ya öğlen fazla oldu sadece sebze yemeği yemeliydim ama çok acikmistim gözüm de midem de doyana kadar yedim
Öyle canım ama insan etikileniyorİyi akşamlar kızlar bugün döndüm eve kilo veren arkadaşları kutlarım veremeyenleri de mıncıklarım :) yarından itibaren menümü vermeye başlayacam @puantiyeli_kelebek buarada bugün gelince tartıldım ama her zamnki gibi aç karnına olmadığım için mümkünse ben yarın vereyim bildirimimi 73, 900 geldim tok karnına aç ta en fazla 73,500 olurum diye tahmin ediyorum mutsuzum kızlar okudum yazdıklarınızı ölüm insanı korkutuyor Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin tüm sevdiklerimize @miyav_su sende üzme kendini stres herşeyden önemli
Valla ya geceler kabusum oldu resmen :))Canım sende geceleri action yaşıyorsun senin bıcırıkla ye vitamin al
Canim sen sağlıklı besleniyor yaşıyorsun maşallah. Elinden geleni yapıyorsun gerisi hepimiz için takdiri ilahi.Öyle canım ama insan etikileniyor
Kolay mı Canım evin işi okul birde çocuklar maşallah sanaValla ya geceler kabusum oldu resmen :))
Sağol canım işte onlarıda kızmamak lazım çünkü insanlar onların yanında yiyorlar onlarda tutamıyorlar kendilerini Allah rahmet eylesinCanim sen sağlıklı besleniyor yaşıyorsun maşallah. Elinden geleni yapıyorsun gerisi hepimiz için takdiri ilahi.
Rahmetli babaannem şeker hastasiydi 2 kere felç geçirdibirinde dili tutuldu yogun bakıma yattı. Perhiz uyguladık toparladı derken köye gitti ve felç olarak geri döndü. Hep kendine zararlı şeyleri canı istiyordu biz vermesek de gece gizlice yatağına ekmek götürüyordu. 65 yaşında vefat etti. Sen kendine zararını biliyorsun ve maşallah in var arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?