@puantiyeli_kelebek yanlız bizi iyi kandırdın seni gidi kaçamak yaptım dedin gördük şaka bir yana kaçamak yapmasaydın baya bomba gibi verecekmişsin
Ben çok seviyorum pin up ve rockybilly tarzı zayıflarsam o tarz giyinmeyi çok istiyorum çok mu belli ettim tarzımıben de gelirim inşallah
seni de pin up kızı olarak görürüm o zamanlar herhalde
çok güzel tarzın canım tam 50'ler
Şaka dedim zaten bundan sonra daha çok dikkat ediyoruz Canım benim senin için çok sevindimKilom gunlerce 101 kiloda kaldi canim dukan cezalandırıyor iste boyle iki gunde verdim bu kiloyu sizi hic kandirirmiyim yol arkadaslarimsiniz benim
biraz fazla belli ettin canımBen çok seviyorum pin up ve rockybilly tarzı zayıflarsam o tarz giyinmeyi çok istiyorum çok mu belli ettim tarzımı
Şaka dedim zaten bundan sonra daha çok dikkat ediyoruz Canım benim senin için çok sevindim
bu kilo lar gidecek imkanlar kısıtlı olsadadiyete girdiğimi kimseye söylemedim çünkü eltim kaynım vs alaycı sözler ediyor moral bozuyorlar kardeşimin hanımı kardeşim bile sen zor verirsin 20 kiloyu diyorlar : (
Katılıyorum Can'ım ekime kadar kaçamak yokSagol kuzum aynen ekime kadar kacamak yok insallah. Herkes hedef belirleyelim dedi aslında en büyük hedefimiz ekim kadar kacamak yapmamak olsun
inşallah canım çok istiyorum onlar için değil eşim için de değil fit güzel bir kadın olmak istiyuorum giydiğim yakışsın istiyorum oglumla rahat rahat oynamak işlerimi yorulmadan yapmak istiyorumSoylememekle iyi yapmışsın canım sonra dikkat etmeye baslarlar her yedigine ama sen diyette bunu yiyebiliyor musun vs demeler başlar kendin icin degil onlar icin yapıyormuş gibi olursun. Bosver kimse bilmesin sen gizli gizli fistik ol
Sakın ben o hatayı yaptım çok ağladım asla söyleme herkes diyetisyen zaten çok biliyorlarbu kilo lar gidecek imkanlar kısıtlı olsadadiyete girdiğimi kimseye söylemedim çünkü eltim kaynım vs alaycı sözler ediyor moral bozuyorlar kardeşimin hanımı kardeşim bile sen zor verirsin 20 kiloyu diyorlar : (
Sen yeter ki gel kuzum merak etme öyle bulacacsksın beni yanlız ben Dövme yaptıramam malesefbiraz fazla belli ettin canım
ama çok güzel bir tarzın var geldiğimde seni öyle göreceğim,başka türlü gelmem
ben de çok agladım canım zamanındaSakın ben o hatayı yaptım çok ağladım asla söyleme herkes diyetisyen zaten çok biliyorlar
Can'ım sen Konya neresindensin benim babamda Konyalı çumradan Halamlar amcalarım Karatay ve Meram'da oturuyorlarben de çok agladım canım zamanında
ben karatay da mevlanaya yakın oturuyorum canım anne annem Konya Hotamışlı benim babamsa aksaraylıCan'ım sen Konya neresindensin benim babamda Konyalı çumradan Halamlar amcalarım Karatay ve Meram'da oturuyorlar
Hemşeri çıktıkben karatay da mevlanaya yakın oturuyorum canım anne annem Konya Hotamışlı benim babamsa aksaraylı
:)Hemşeri çıktık
Eşinle konuş Can'ım sorunuz ne bilmiyorum ama bu işler konuşarak halledilirBugün bir tuhafim mutsuz hissediyorum esim yine ayrı uyudu duzelmistik oysa artik ayri yatmiyorduk yine soğuk dünden beri :/
Defalarca konuştum düzeliyor sonra yine ayni artık vazgeçmeye karar verdim bendeEşinle konuş Can'ım sorunuz ne bilmiyorum ama bu işler konuşarak halledilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?