Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@puantiyeli_kelebek yanlız bizi iyi kandırdın seni gidi kaçamak yaptım dedin gördük şaka bir yana kaçamak yapmasaydın baya bomba gibi verecekmişsin

Kilom gunlerce 101 kiloda kaldi canim dukan cezalandırıyor iste boyle iki gunde verdim bu kiloyu sizi hic kandirirmiyim yol arkadaslarimsiniz benim

bu kilo lar gidecek imkanlar kısıtlı olsada diyete girdiğimi kimseye söylemedim çünkü eltim kaynım vs alaycı sözler ediyor moral bozuyorlar kardeşimin hanımı kardeşim bile sen zor verirsin 20 kiloyu diyorlar : (

Soylememekle iyi yapmışsın canım sonra dikkat etmeye baslarlar her yedigine ama sen diyette bunu yiyebiliyor musun vs demeler başlar kendin icin degil onlar icin yapıyormuş gibi olursun. Bosver kimse bilmesin sen gizli gizli fistik ol

inşallah canım çok istiyorum onlar için değil eşim için de değil fit güzel bir kadın olmak istiyuorum giydiğim yakışsın istiyorum oglumla rahat rahat oynamak işlerimi yorulmadan yapmak istiyorum

Sakın ben o hatayı yaptım çok ağladım asla söyleme herkes diyetisyen zaten çok biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…