yayınlamışsın artık en azından tok karnına olanı yazaydın iyiydi böyle sanki kötü göründü mü ne :) neyse artık
Menum
Sabah bir bardak süt bir saç boregi
Ara bir elma
Öğlen ton balıklı salata
Aksam tavuk sote salata 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2 litre
Spor 15 dk lesli 20dk jillian
Leptinin 6 saat
Iyi geceler hanimlar
Gecmisi okudum ama cok fazla alinti yapamadim malesef.
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenlerden olarak darisi basimiza diyorum bize de :)
Beni bu yil donumu seysi mahvetti malesef. Tam o gune nobet kitlediler esime biz de oyle olunca hem haftasonu hem bi sonraki.gunu degerlendirdik kendimizce
Haftasonu zaten disarda yedik. Sali gun de gec yedik biraz. Zaten buraya yazamiyordum iyice kotu oldu benim icin. Artik burdayim insallah. Bayram oncesi cok kararliydim acayip bi motivasyon vardi bende ama araya bayram girdi biraz bosladim sanirim sonrasnda da
Menumu yazayim.
Sabah
1 peynirli sebzeli tost
Domates
Salatalik
Zwytin
Sekersiz cay
Ara
Soda
Aksam
Mercimek corbasi (unsuz)
Sebzeli et sote
Cok az pirinc pilavi
Salata
Aksamdan sonra
1avuc patlamis misircok guzel koktu
SuCok az
ellerine sağlık =)
Kızlar su'yu aradı gözlerim ayrıldı mı aramızdan?
Günaydın herkese Mutlu ve güzel bir gün dilerim
Ellerine sağlık canım
Benim de midem bulanıyor yaEvet güzel rakam
Tamam artık öyle yapalım tatlım bugünden itibaren bildirimlerime tekrardan başlıyorumGuzelim hep tok karna tartilmayacagin icin onu yazmam yaniltici olurduhaftaya doğrusunu yazarim
Sanırım Canım benim ya birde şuan bağırsaklarımda bozuldu hap verdi doktor tabi alamadım sabahın köründe şuan midem iyi akşama tekrar iğne olucam sizede geçmiş olsun kekik cayı ve nane cayı biraz rahatlatmıştı beni sende onlardan iç rahatlarsın birazBenim de midem bulanıyor yaMiyav_su acaba salgın mı var ne? Gerçi boğazımda ağrıyor 3 gün taziye için mazeret izni almıştım yoksa izin alır eve giderdim. Çocuklarda rahatsız eskiden kışı çok severdim bu çocukların hastalığından dolayı sevmiyorum artık ya
Kiz ben artik hep erkenciyim telefon elime gecince bi Günaydın diyeyim dedimGünaydınhayırdır erkencisin
Evet kesinlikle Sana katılıyorum zaten madonnanın bu klibinden sonra pilates meşhur olmuştu hazır sen yapıyorken bırakma diye attım sana jillan terletiyor başım ağrıyor demiştin ya bende işte pilatesle devam etmeni istiyorum esnekliğin artsın benim boyun fıtığı engel İnan olmasa ben neler yaparımburdan açılmadı da telefondan baktım kadına bak kaç yaşında nasıl fit. üst bacaklar kaslı. sinir oldum kendime
bizim hatunlarda 40 yaşını geçtimi alt taraf büyümeye başlar anneannelik görüntüsüne bürünmeye başlar.
Ben öyle olmak istemiyorum ya
Evet kesinlikle Sana katılıyorum zaten madonnanın bu klibinden sonra pilates meşhur olmuştu hazır sen yapıyorken bırakma diye attım sana jillan terletiyor başım ağrıyor demiştin ya bende işte pilatesle devam etmeni istiyorum esnekliğin artsın benim boyun fıtığı engel İnan olmasa ben neler yaparımburdan açılmadı da telefondan baktım kadına bak kaç yaşında nasıl fit. üst bacaklar kaslı. sinir oldum kendime
bizim hatunlarda 40 yaşını geçtimi alt taraf büyümeye başlar anneannelik görüntüsüne bürünmeye başlar.
Ben öyle olmak istemiyorum ya
Niye doğruyu söyledin ben onun yüzünden ayrıldı demiştimEvet canim okul basladigi icin ayrıldı
Süpersin canımKiz ben artik hep erkenciyim telefon elime gecince bi Günaydın diyeyim dedim
Kızlar daha fazla dayanamadım mide bulantısına bu sabah evime yakın özel bir klinik var orada iğne yaptırdım şuan rahatladım üşümem de geçti umarım bu etkili olur olmazsa tekrar gideceğim akşam
Afiyet olsun canım dizin Nasıl oldu spor yapmıyorsun sporla süper olur
Benimkide sesli yazda duyayım diyorAdam çatlıyor
Cok gecmis olsun canimOf deme adaçayı Boğaz Ağrı'sına iyi gelir canım dal şeklinde al kullan of burada havalar şuan sıcak mahvetti bizi Nasıl giyeneceğim şaşırdım bende bugün iğne yaptırdım 3 karışık iğne iyim biraz daha ölücektim mide bulantısından
Tost normal tost ekmeginden canim. Pilav da 2 yemek kasigi. Ben cok sıkıya gelemiyorum. Simdi yemem de omur boyu mu yenmeyecek mantigi var bende biraz. Onun icin yasakli seyler yok. Acken yavas yavas yemeye calisiyorumOlsun canim bayramda gecti artik dikkat edeceğiz
Tost hangi.ekmekten?
Pirinç pilavi kac kasik:))
Misir pilavin ustune olmamis
Suyu da şişe doldurup hedef koy mutlaka icmeye çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?