Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum
Sabah bir bardak süt bir saç boregi
Ara bir elma
Öğlen ton balıklı salata
Aksam tavuk sote salata 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2 litre
Spor 15 dk lesli 20dk jillian
Leptinin 6 saat

Sac böreği degilde pilav gözüme batti aksam oldugu icin afiyet olsun canım

Olsun canim bayramda gecti artik dikkat edeceğiz
Tost hangi.ekmekten?
Pirinç pilavi kac kasik:))
Misir pilavin ustune olmamis
Suyu da şişe doldurup hedef koy mutlaka icmeye çalış canım

Evet güzel rakam
Benim de midem bulanıyor ya Miyav_su acaba salgın mı var ne? Gerçi boğazımda ağrıyor 3 gün taziye için mazeret izni almıştım yoksa izin alır eve giderdim. Çocuklarda rahatsız eskiden kışı çok severdim bu çocukların hastalığından dolayı sevmiyorum artık ya

Sanırım Canım benim ya birde şuan bağırsaklarımda bozuldu hap verdi doktor tabi alamadım sabahın köründe şuan midem iyi akşama tekrar iğne olucam sizede geçmiş olsun kekik cayı ve nane cayı biraz rahatlatmıştı beni sende onlardan iç rahatlarsın biraz

Evet kesinlikle Sana katılıyorum zaten madonnanın bu klibinden sonra pilates meşhur olmuştu hazır sen yapıyorken bırakma diye attım sana jillan terletiyor başım ağrıyor demiştin ya bende işte pilatesle devam etmeni istiyorum esnekliğin artsın benim boyun fıtığı engel İnan olmasa ben neler yaparım

Evet kesinlikle Sana katılıyorum zaten madonnanın bu klibinden sonra pilates meşhur olmuştu hazır sen yapıyorken bırakma diye attım sana jillan terletiyor başım ağrıyor demiştin ya bende işte pilatesle devam etmeni istiyorum esnekliğin artsın benim boyun fıtığı engel İnan olmasa ben neler yaparım

Kızlar daha fazla dayanamadım mide bulantısına bu sabah evime yakın özel bir klinik var orada iğne yaptırdım şuan rahatladım üşümem de geçti umarım bu etkili olur olmazsa tekrar gideceğim akşam

Çok iyi yapmışsın canim sevindim iyi olmana tekrar etmez inşallah

Afiyet olsun canım dizin Nasıl oldu spor yapmıyorsun sporla süper olur

Tesekkurler canim sordugun icin :) dizim biraz daha iyi sükür. Bugun jillian deneyecegim

Benimkide sesli yazda duyayım diyor Adam çatlıyor

Cok komikler

Cok gecmis olsun canim
Olsun canim bayramda gecti artik dikkat edeceğiz
Tost hangi.ekmekten?
Pirinç pilavi kac kasik:))
Misir pilavin ustune olmamis
Suyu da şişe doldurup hedef koy mutlaka icmeye çalış canım
Tost normal tost ekmeginden canim. Pilav da 2 yemek kasigi. Ben cok sıkıya gelemiyorum. Simdi yemem de omur boyu mu yenmeyecek mantigi var bende biraz. Onun icin yasakli seyler yok. Acken yavas yavas yemeye calisiyorumdoyunca da direk duruyorum tabagi bitirmeden.
Su isini cozecegim artik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…