Seni artıya çevirmek için elimden geleni yapıcam kork bendenOlsun canım deneriz fenami
Süpersin afiyet olsun leptinin olayını kaptınMenum
Sabah bir bardak süt bir saç boregi
Ara bir elma
Öğlen ton balıklı salata
Aksam tavuk sote salata 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2 litre
Spor 15 dk lesli 20dk jillian
Leptinin 6 saat
Olmuş olmuş kız ben seni birinci yapıcam boşver yesinAksam ki pilav olmasada olurmuş canım ama sporla kalmamıştır zaten yakıt olmuştur sanaafiyet olsun.
Afiyet olsun canım dizin Nasıl oldu spor yapmıyorsun sporla süper olurIyi geceler hanimlar
Gecmisi okudum ama cok fazla alinti yapamadim malesef.
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenlerden olarak darisi basimiza diyorum bize de :)
Beni bu yil donumu seysi mahvetti malesef. Tam o gune nobet kitlediler esime biz de oyle olunca hem haftasonu hem bi sonraki.gunu degerlendirdik kendimizce
Haftasonu zaten disarda yedik. Sali gun de gec yedik biraz. Zaten buraya yazamiyordum iyice kotu oldu benim icin. Artik burdayim insallah. Bayram oncesi cok kararliydim acayip bi motivasyon vardi bende ama araya bayram girdi biraz bosladim sanirim sonrasnda da
Menumu yazayim.
Sabah
1 peynirli sebzeli tost
Domates
Salatalik
Zwytin
Sekersiz cay
Ara
Soda
Aksam
Mercimek corbasi (unsuz)
Sebzeli et sote
Cok az pirinc pilavi
Salata
Aksamdan sonra
1avuc patlamis misircok guzel koktu
SuCok az
Benimkide sesli yazda duyayım diyorEvet malesef onun marifeti. Toparlayacagim ama.
Cok tesekkur ederim canim size de nice yillar :)
Deme valla benimki de soruyor burda.oldugumu gordukce kafasni uzatip bakiyor ne yazdigima falan
Insallah canim
Insallah toparlariz
Evet canım ayrıldı çok yoğun o yüzdenKızlar su'yu aradı gözlerim ayrıldı mı aramızdan?
Onu mu arıyor gözlerin demek ki biz yeterli değiliz zaten şeyKızlar su'yu aradı gözlerim ayrıldı mı aramızdan?
teşekkür ederim canım. ekmek yemedim yerine yedim pilavı yoksa doymuyor gibi hissediyorumAksam ki pilav olmasada olurmuş canım ama sporla kalmamıştır zaten yakıt olmuştur sanaafiyet olsun.
Merak etme benkulkedisi30 sukuiast kurarım 2 çikolata markası söyle yok değişik tatlı tarifi ver hangisi güzel tadı Nasıl dediğim an o hemen yer yada kısır dersem bunlar kilit kelimeler ben seni birinci yaparım sıkıntı yok sen yeter ki iste istersen Commadante- yengen yedin mi değişi varmış derim Onuda artıya çeviririm
Seni artıya çevirmek için elimden geleni yapıcam kork bendenni ha ha.
Olmuş olmuş kız ben seni birinci yapıcam boşver yesinazıcık hainlik yap
günaydın cadı
geçmiş olsun kızımda sabah boğazım ağrıyor diye uyandıKızlar daha fazla dayanamadım mide bulantısına bu sabah evime yakın özel bir klinik var orada iğne yaptırdım şuan rahatladım üşümem de geçti umarım bu etkili olur olmazsa tekrar gideceğim akşam
Of deme adaçayı Boğaz Ağrı'sına iyi gelir canım dal şeklinde al kullan of burada havalar şuan sıcak mahvetti bizi Nasıl giyeneceğim şaşırdım bende bugün iğne yaptırdım 3 karışık iğne iyim biraz daha ölücektim mide bulantısındangeçmiş olsun kızımda sabah boğazım ağrıyor diye uyandı
DemeMiyav_su beni bugün kızdıramazsın acayip keyfim yerinde. birilerine laf sokarak şişimi indirdim oh rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?