Hayır normal uyandım ama seninle uğraşmak istiyorumteşekkür ederim canım. ekmek yemedim yerine yedim pilavı yoksa doymuyor gibi hissediyorum
Miyav_su sol tarafından mı kalktın bugün
+ya çeviremessin en fazla yerimde sayarım yavrum sen böyle yaptıkça ben dahada azim yapıyorum haberin olsun
Demeama olmaz ki Commadante- Laz güzeli okulda geceleri yazıyor @koza16 cimcimemde yok geriye bir sen kalmıştın
iyi hadi uğraş bakalımHayır normal uyandım ama seninle uğraşmak istiyorum
olur. ben sana video gönderecektim de midenin bulantısı yeni geçmiş tekrarlamasınkulkedisi30 bol bol yazışalımda bari Commadante- okurken gözleri böyle olsun diğerlerinde olsun bugün hainlik üstümde kocam olmayınca sizlere sardım
Canım gecen yıl madende çalıştı asgari ücretten yüksek aldı bu sene burada çoğu yere cv bıraktı kimse geri dönmedi o yüzden mecbur yine gidecek birde tarla işleri var onlarıda yapıcak ben burada olurum aralık ayına kadar dükkanda aralık Noel olduğu için bölge zayıflar ocakda tekrardan dükkanı AçarımKocan memlekette ne iş yapacak canımMiyav_su
Tatlı birşey mi sakın ama sakınolur. ben sana video gönderecektim de midenin bulantısı yeni geçmiş tekrarlamasın
anladım canımTatlı birşey mi sakın ama sakınakşama tekrar gideceğim doktorda sordu hamile olabilirsiniz diye dedim kesinlikle eminim vur iğneyi
Allah yardımcınız olsun canımCanım gecen yıl madende çalıştı asgari ücretten yüksek aldı bu sene burada çoğu yere cv bıraktı kimse geri dönmedi o yüzden mecbur yine gidecek birde tarla işleri var onlarıda yapıcak ben burada olurum aralık ayına kadar dükkanda aralık Noel olduğu için bölge zayıflar ocakda tekrardan dükkanı Açarım
Amin canım hepimizin olsun 2005 yılında başladım ben turizme ve şimdi bakınca o zamanları Nasıl çalışırdık turizm bitti artıkAllah yardımcınız olsun canım
Evet güzel rakam@puantiyeli_kelebek gwrçi listeyi yaptın ama buda burda dursun güzel bir rakam çünkü benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?