Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugün bir tuhafim mutsuz hissediyorum esim yine ayrı uyudu duzelmistik oysa artik ayri yatmiyorduk yine soğuk dünden beri :/

Sorunlarınız mi var canım? Şöyle bir tavsiye versem ki gecen gunde yazildi bunlar bende sana kendi örneğini vereyim biz esimle 2 hafta iyi anlasiyorsak 2 hafta küstük benden kaynaklaniyordu belkide en ufak sorunda sogurum surat asar ve cok nadir Özür dilerim.. oda surundurur sonra yanasir ve cok ketum biri olur. ama gecen temizlikte sirkeli ve karbonatli su ile duvarlari sildim. O zamandan itibaren de hergun bakara suresini sesli dinledim evde. Kendimde ramazanda hatim indirdim hergun 1 2 3 cuz okudum ve inanilmaz bi sekilde 2 aydır kusmedik yanlis anlasilmalar kalkti esim o esip gurleyen sinirlenip kapiyi carpip giden adam birseye kizacagi anda yüzüme baktığı gibi ikimizde gulmeye başlıyoruz. Bakara suresi siddetle tavsiye ederim

Devamlı ve istikrar gerekiyo ama ben yapamıyorum tamam yine başlayacağım Bakara duası ni açıp dinleyecegim

canım inan yalnız değilsin,benim de annem dışında kimse bilmiyor.bir de üstünde baskı oluyor o zaman,sen de sakın söyleme.verince kendiliğinden gitti çocuk peşinde falan dersin.
ayrıca imkanlara çok takılma,seni anlıyorum.bir ara yurtta kalırken diyet yapmıştım yine 8 kg falan vermiştim hiç imkanım yoktu üstelik.devam da edebilirdim ama sıkıntılı dönemlere çok girdim.
bol sebze meyve ye,inan abur cuburu vs kesince paran öyle bir artacak ki.sebze meyve dokunmayacak sana.ekmekle,makarnayla pilavlarla doyurma sakın karnını.

Esim cola ve abur cubur makarna hastası o alışveriş yapinca mecbur bunlar oluyir ben çıkamıyorum çocukla maalesef

Kızlar kaç gündür hareketlenmeyen midem hareketleneceğini tuttu eşimde yok dükkanda tövbe yarrabim müşteri kaynıyor ben wc çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…