Neyse ekmeği sabah fazla yememişsin Canım olur böyle şeyler sen dukanda sıkıldı normal bende hasta olmasam senin gibi olurdum emin ol bu arada erkek yeğenim onlarda yemek yedim gecen Canan Karatay çıktı ya sabah onu görmüş ne dedi biliyor musun çok güldüm duygulandım teyze senin arkadaşın tv çıktı dedi bende kim dedim Canan Karatay var ya işte o seni niye götürmüyor Oray'a dedidedim nerden anladın arkadaş olduğumuzu senin gibi şeker yemeyin paketli gıda yemeyin diyor birde sende onun kitapları var dedi daha bu sene birinci sınıf krize girdim
Çok yi değilim
Doktor kadın doğuma yönlendirdi. Bakalım araştırılıyor , neden oldu diye.
İnşallah önemli birşey çıkmaz
Kız ne rakipi, tek rakibim kaplumbağa gepetto usta
Menum belli yazayım
Sabah 1 has yumurta 3 ceviz içi
2 kuru kayısı çeyrek simit
Ara sek kahve
Öğle : 2 kepçe etli kuru fasulye
2.5 y kaşığı yumurtalı kıyma
1 kase yoğurt 2 dilim ç ekmeği
Ara: Türk Kahvesi 1 çay k bal(midem yaniyordu kıyma ağır geldi)
Aksam 17.30: 1 kase çorba salatalık
2 kaşık yogurt
Ara 20.30 bir bardak süt yarım muz
Bitki çayları 2.5 litre su maden suyu
Bugünkü menum 11 gibi 1 h.yumurta 1 salata domates 1 bardak süt arada şekersiz Türk Kahvesi 6 da dugundeydim 3 kaşık pirinc pilavı ve ustundeki kavurmayi yedim yarım kase kuru fasulye 1 kase cacık yedim leptinin 7 saat oldu
Geçen kizimla alışverişe gittik okul için. Kırtasiye de yani 50 cmlik kalem var karlar kraliçesi resmi var üzerinde tepesine de açacak koymuşlar. Kızım bi gördü heveslendi dedim ki kızım ihtiyaçlarını alalım onlar para tuzağı dedim. Arkami döndüm başka çocuğa diyor ki ondan alma onlar para tuzağı
Sağolasın balım benimAllah senikiz senin fazla kilon yok fistik gibisin yavasligin ondan yoksa hirsli hatunsun maşallah
Kuru fasulyenin yaninda ekmegi doymadigin icin mi yedin canim sabahki simit aciktirmistiraksamin cok hafif olmus
Maşallah kuzuya annesi bunu soylese oturup saatlerce aglayacak eve gelene kadar herkesin donup bakmasini sağlayacak kizlar tanıyorum hoş onların annesi bu bilincte olmadigindandir
Afiyet olsun canım. Karbonlu bir gün olmuş ama keşke ,Harput köfte çok sağlıklı bir yemek, onu pirinç pilavı ile tuketmeseydin 1.5 kase yiyip pilav yemesen doyardin bence. Çünkü içinde hem bulgur hem kıyma var. Bende çok özledim Elazığ a gidince ilk isim ondan yemekİyi geceler kızlar bugün görümcemin nişanı vardı giremedim hiç
Sabah 09:30 üç kere ekmekle tulum peyniri bir zeytin domates salatalık yedim
Öğlen 12:30 bir tane dilimli ekmekten kaşarlı tost domates
Akşam 18:00 yarım kase harput köfte, üç kaşık pirinç pilavı salata
Daha sonrada nişan pastasından yedim yani bugün biraz kötü beslendim farkındayım boğazım çok ağrıyor nişanda ölecem sandım çok hastaydım ilaç içtim biraz kendime geldim öpüldünüz
Günaydın canımGünaydın kızlar
menü harika afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltım 08.00: haşlanmış barbunya ,domates,salatalık,zeytin ,çiğ kuruyemiş 13.00 öğlen :kuru fasulye ,salata akşam saat 19.00: yeşil mercimek salatası,fırında köfte ,türlü @puantiyeli_kelebek
afiyet olsun canımMenu yazip kaçıyorum kızlar
Sabah 8
1 dilim ekmekten az ekmek
Kaşarlı yumurta
Zeytin
Otlu peynir
Ogle 12
Kuru fasulye
Yoğurt çorbası
Soslu biber tursusu
Aksam 17 30 18 arası
3 4 kasik kuru fasulye evde
Yarim tabak kisir eltimde:)
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Miyav_su
Aksam olmadi.biliyorum
afiyet olsun canımMenum belli yazayım
Sabah 1 has yumurta 3 ceviz içi
2 kuru kayısı çeyrek simit
Ara sek kahve
Öğle : 2 kepçe etli kuru fasulye
2.5 y kaşığı yumurtalı kıyma
1 kase yoğurt 2 dilim ç ekmeği
Ara: Türk Kahvesi 1 çay k bal(midem yaniyordu kıyma ağır geldi)
Aksam 17.30: 1 kase çorba salatalık
2 kaşık yogurt
Ara 20.30 bir bardak süt yarım muz
Bitki çayları 2.5 litre su maden suyu
Ya valla canım öyle hastaydım ne yediğimi o an düşünemedim bile, ama oğluma yedirirken bir baktım 2-3 kaşık yemişim. İnşallah geldiğinde haberleşelim görüşelim Harput köfteyi de beraber yiyelim çok güzel olmuştu buarada kayınvalidem yapmıştı.Afiyet olsun canım. Karbonlu bir gün olmuş ama keşke ,Harput köfte çok sağlıklı bir yemek, onu pirinç pilavı ile tuketmeseydin 1.5 kase yiyip pilav yemesen doyardin bence. Çünkü içinde hem bulgur hem kıyma var. Bende çok özledim Elazığ a gidince ilk isim ondan yemek
Ay dikkat et canım sanada geçmesin şuan hastayım ağzım açılmıyor. çocuklar hasta olunca en azından ona bakanları var biz hasta olunca kimse bakmıyor ne yazıkki hatta şuan üstüme iki kat giyinmiş işe gelmişim çok kötüyüm bir ıhlamur içtim bir tanede ağrı kesici inşallah biraz düzelirim bugünü de geçireyim de yarın Allahtan hafta sonubugün kızım hasta boğaz enfeksiyonu kış gelmeden hastalıklar başladı. yarın oğlana geçer sonra uykusuz her geceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?