- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
İyi geceler kızlar bugün görümcemin nişanı vardı giremedim hiç
Sabah 09:30 üç kere ekmekle tulum peyniri bir zeytin domates salatalık yedim
Öğlen 12:30 bir tane dilimli ekmekten kaşarlı tost domates
Akşam 18:00 yarım kase harput köfte, üç kaşık pirinç pilavı salata
Daha sonrada nişan pastasından yedim yani bugün biraz kötü beslendim farkındayım boğazım çok ağrıyor nişanda ölecem sandım çok hastaydım ilaç içtim biraz kendime geldim öpüldünüz
Günaydın kızlar
Sağolasın balım benim
Canim galiba simit açıktırdı eve geldiğimde sabah bir şey yememis gibi açtımo yüzden yedim ama ağır geldi sonrasında
Canim o yönden çok sansliyim kızım maşallah laf çok dinler. Markete gideriz bir şey alacaksak da bir tane ile yetinir. Kesin yasak koyduğum yiyecekleri istemez. Yemek de seçmez çok şükürmaşallah kızıma bütün yavruları Rabbim ailelerine bagislasin
günaydınn
menümü yazayım
sabah peynirli sandviç bir bardak süt
öğle : bol nar ekşili cevizli roka salatası
akşam 2 lahmacun ve ayran birde yarım porsiyon künefe
su 2 litre leptinin 7 saat
Günaydın kızlar Cumaniz mübarek olsun ...ben bugun tartıda öyle bi rakam gordumki soktayimÇok Mutluyum
geçmiş olsun canımAy dikkat et canım sanada geçmesin şuan hastayım ağzım açılmıyor. çocuklar hasta olunca en azından ona bakanları var biz hasta olunca kimse bakmıyor ne yazıkki hatta şuan üstüme iki kat giyinmiş işe gelmişim çok kötüyüm bir ıhlamur içtim bir tanede ağrı kesici inşallah biraz düzelirim bugünü de geçireyim de yarın Allahtan hafta sonu
farkındayım kuzum ama çocuklar çok yordu beni dışarıda vallahi rezil olup geliyoruz her gittiğimiz yerde öyle yorulmuşum ki 9 buçukta çocuklarla uyuyakalmışım.Akşamdan itibaren bozulmuş canim nisaniniz hayirli olsun
Gunaydin canim
Masallah cok anlatma canim bi laf var belki bilirsin çocuğunla kocanı fazla ovmeyeceksin derlerannenin tavri net olunca çocuğun isi kolaylaşıyor neyi yapip neyi yapmayacağıni bilmek onu rahatlatiyor acaba bu defa annemi ikna edebilir miyim diye düşünüyorsa bazen de hakli cikiyorsa yandiginin resmidir. Yani bu senden kaynaklanıyor
Menun harika künefe isi bozmuş keske yatmadan biraz spor yapabilseydin yakardin afiyet olsun
Amin inşallah canımGünaydın hayırlı cumalar fistiklar, dualarimiz kabul olsun inşallah
günaydınn
menümü yazayım
sabah peynirli sandviç bir bardak süt
öğle : bol nar ekşili cevizli roka salatası
akşam 2 lahmacun ve ayran birde yarım porsiyon künefe
su 2 litre leptinin 7 saat
bugün kızım hasta boğaz enfeksiyonu kış gelmeden hastalıklar başladı. yarın oğlana geçer sonra uykusuz her geceeeee
Geçmiş olsun canım adaçayı içir ve gargara yaptır bende asitli içince yaşıyorum biliyorsun benimki ağır geçiyorbugün kızım hasta boğaz enfeksiyonu kış gelmeden hastalıklar başladı. yarın oğlana geçer sonra uykusuz her geceeeee
farkındayım kuzum ama çocuklar çok yordu beni dışarıda vallahi rezil olup geliyoruz her gittiğimiz yerde öyle yorulmuşum ki 9 buçukta çocuklarla uyuyakalmışım.
sabah tartıda çok bi fazlalık görmedim mutlu olsun bakalımOlsun canim bir de çocuğun hastaymis oni sonradan gördüm her zaman imkan olamayabiliyor. YalnizMiyav_su cok mutlu oldu kaçamağına haberin olsun
teşekkür ederim canım akşam yaptım içmedi huysuz cadıGeçmiş olsun canım adaçayı içir ve gargara yaptır bende asitli içince yaşıyorum biliyorsun benimki ağır geçiyor
İnşallah canım endiselenme kotu birsey cikmayacaktir sen herseyin üstesinden gelecek kadar GÜÇLÜSÜN unutma bunu olur mu bitanem
Gunaydin hayırlı cumalar bugün bütün dualariniz kabul olsun inşallah
sabah tartıda çok bi fazlalık görmedim mutlu olsun bakalım
Amin inşallah canım Nasılsın iyi misinİnşalah tüm dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?