Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Akşamdan itibaren bozulmuş canim nisaniniz hayirli olsun
Günaydın kızlar

Gunaydin canim

Masallah cok anlatma canim bi laf var belki bilirsin çocuğunla kocanı fazla ovmeyeceksin derler annenin tavri net olunca çocuğun isi kolaylaşıyor neyi yapip neyi yapmayacağıni bilmek onu rahatlatiyor acaba bu defa annemi ikna edebilir miyim diye düşünüyorsa bazen de hakli cikiyorsa yandiginin resmidir. Yani bu senden kaynaklanıyor

günaydınn
menümü yazayım
sabah peynirli sandviç bir bardak süt
öğle : bol nar ekşili cevizli roka salatası
akşam 2 lahmacun ve ayran birde yarım porsiyon künefe
su 2 litre leptinin 7 saat

Menun harika künefe isi bozmuş keske yatmadan biraz spor yapabilseydin yakardin afiyet olsun

Günaydın kızlar Cumaniz mübarek olsun ...ben bugun tartıda öyle bi rakam gordumki soktayimÇok Mutluyum

Gunaydin canim masallah bak bende bugun mutlu oldum tarti konusunda cok biseey degil ama idare eder demekki neymis sen hareket edince kilo verebiliyorsun artik biseyler yap duzenli yürüyüş yada leslie gibu birsey baksana halay ise yaramis tebrik ederim

geçmiş olsun canım

farkındayım kuzum ama çocuklar çok yordu beni dışarıda vallahi rezil olup geliyoruz her gittiğimiz yerde öyle yorulmuşum ki 9 buçukta çocuklarla uyuyakalmışım.

bugün kızım hasta boğaz enfeksiyonu kış gelmeden hastalıklar başladı. yarın oğlana geçer sonra uykusuz her geceeeee

Kotusunu dusunme hemen canim bir oğlum hasta olunca digeri kapmadigi zamanlar olmustur. Ihlamur demle sabah kahvaltıda birbirlerinden uzak dururlarsa birsey olmaz inşallah gecmis olsun

farkındayım kuzum ama çocuklar çok yordu beni dışarıda vallahi rezil olup geliyoruz her gittiğimiz yerde öyle yorulmuşum ki 9 buçukta çocuklarla uyuyakalmışım.

Olsun canim bir de çocuğun hastaymis oni sonradan gördüm her zaman imkan olamayabiliyor. Yalniz Miyav_su cok mutlu oldu kaçamağına haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…