Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Olsun canim bir de çocuğun hastaymis oni sonradan gördüm her zaman imkan olamayabiliyor. Yalniz Miyav_su cok mutlu oldu kaçamağına haberin olsun
Olmam mı yerimde duramıyorum zil takıp oynarım bugün bende Artık hiç tartılmıyorum en son ki şaşırmadan dolayı bıraktım Çarşamba'yı bekliyorum

Miyavsu ben kahvaltimii 11 12 gibi yapıyorum ama diyetisyenlerin çoğu sabah kahvaltiyi atlamayin metobolizma çalışmaz diyorlar sence nasıl olmali
Erken uyanıyorsan erkenden ye ben evde olunca 11 kadar yapmaya çalışıyorum işim varsa saat 08 de biter senin yaşam tarzınla alakalı

Erken uyanıyorsan erkenden ye ben evde olunca 11 kadar yapmaya çalışıyorum işim varsa saat 08 de biter senin yaşam tarzınla alakalı
9 9.30 arasi uyanıyor um çocuklara kahvaltı yaptırıyor um is temizlik yapıyorum saat geçiyor aç olmadığım için yemekte istemiyorum

Olmam mı yerimde duramıyorum zil takıp oynarım bugün bende Artık hiç tartılmıyorum en son ki şaşırmadan dolayı bıraktım Çarşamba'yı bekliyorum

Ben sabah bir tartildim 96.7 yani carsamdan 1 kg eksik sonra gidip gelip bir daha tartildim 97.1 gıcık oldum ne gerek vardi tartildım diye carsambaya kadar bende tartilmam

Kızlar salı gününden bu yana toplam 92 deprem olmuş şimdi haberlerde okudum

Vilma 37 katılıyorum dedigi gibi allah büyüklerindeb korusun sukur can mal kaybı yok

Aynen gerek yok tartılmaya bugün zaten akşam yemeğim erken olucak burada yerim arkadaşda yemem aç kalıpda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…