Ya aslında en iyi gelen o biliyor musun acısını çeker çok iyi biliyorum o Ağrı'yıteşekkür ederim canım akşam yaptım içmedi huysuz cadı
Afiyet olsun canımDünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, domates, biber, yeşillik, 3 dlm ekmek
Öğle: Salata
Ara: Erik, biber , yeşillik
Akşam : Köfte , yoğurt, 2 kaşık makarna
Olmam mı yerimde duramıyorum zil takıp oynarım bugünOlsun canim bir de çocuğun hastaymis oni sonradan gördüm her zaman imkan olamayabiliyor. YalnizMiyav_su cok mutlu oldu kaçamağına haberin olsun
Amin inşallah canım Nasılsın iyi misin
Tamam canım dikkat et bizide habersiz bırakmaHamdolsun
Çok halsizim , öğleden sonra tekrar doktora gideceğim.
Kızlar salı gününden bu yana toplam 92 deprem olmuş şimdi haberlerde okudum
Amin inşallah canımGeçmiş olsun canım...
İnşallah bundan sonra olmaz.
Allah büyük depremlerden korusun
Erken uyanıyorsan erkenden ye ben evde olunca 11 kadar yapmaya çalışıyorum işim varsa saat 08 de biter senin yaşam tarzınla alakalıMiyavsu ben kahvaltimii 11 12 gibi yapıyorum ama diyetisyenlerin çoğu sabah kahvaltiyi atlamayin metobolizma çalışmaz diyorlar sence nasıl olmali
Offf çok olmuş ya allah yardimciniz olsun canım inş büyük bi deprem olmaz hicKızlar salı gününden bu yana toplam 92 deprem olmuş şimdi haberlerde okudum
İnşallah zaten 1979 olmuş 5 şiddetindeOfff çok olmuş ya allah yardimciniz olsun canım inş büyük bi deprem olmaz hic
9 9.30 arasi uyanıyor um çocuklara kahvaltı yaptırıyor um is temizlik yapıyorum saat geçiyor aç olmadığım için yemekte istemiyorumErken uyanıyorsan erkenden ye ben evde olunca 11 kadar yapmaya çalışıyorum işim varsa saat 08 de biter senin yaşam tarzınla alakalı
Ben olsam çocuklarla yaparım daha sağlıklı9 9.30 arasi uyanıyor um çocuklara kahvaltı yaptırıyor um is temizlik yapıyorum saat geçiyor aç olmadığım için yemekte istemiyorum
Dünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, domates, biber, yeşillik, 3 dlm ekmek
Öğle: Salata
Ara: Erik, biber , yeşillik
Akşam : Köfte , yoğurt, 2 kaşık makarna
Olmam mı yerimde duramıyorum zil takıp oynarım bugünbende Artık hiç tartılmıyorum en son ki şaşırmadan dolayı bıraktım Çarşamba'yı bekliyorum
Kızlar salı gününden bu yana toplam 92 deprem olmuş şimdi haberlerde okudum
Aynen gerek yok tartılmaya bugün zaten akşam yemeğim erken olucak burada yerim arkadaşda yemem aç kalıpdaBen sabah bir tartildim 96.7 yani carsamdan 1 kg eksik sonra gidip gelip bir daha tartildim 97.1 gıcık oldum ne gerek vardi tartildım diye carsambaya kadar bende tartilmam
Vilma 37 katılıyorum dedigi gibi allah büyüklerindeb korusun sukur can mal kaybı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?