Amin inşallah canım hepimize Sana da geçmiş olsun bir an önce iyileşKızlar çok çok güzel , sağlıklı , neşeli bir haftasonu diliyorum.
Saol cnm sende kendine iyi bak@puantiyeli_kelebek canım ben bugünden itibaren giremeyebilirim ptesi gelirim artık toplu şekilde menümü yazarımherkese Mutlu hafta sonları kendinize iyi bakın kızlar
biliyorsun ben şerbetli sevmem.@kulkedisi künefeyi kaymaklı yeseydin kız kaymaksızolmaz bende bugün arkadaşlar ile toplanacağım oteldeki ve ben yanıma aldım yiyeceğim gıdayı orada zaten ağzıma sürmem kısır varmış
Afiyet olsun canımgünaydınn
menümü yazayım
sabah peynirli sandviç bir bardak süt
öğle : bol nar ekşili cevizli roka salatası
akşam 2 lahmacun ve ayran birde yarım porsiyon künefe
su 2 litre leptinin 7 saat
Afiyet olsun canım inşallah neden olmasınYa valla canım öyle hastaydım ne yediğimi o an düşünemedim bile, ama oğluma yedirirken bir baktım 2-3 kaşık yemişim. İnşallah geldiğinde haberleşelim görüşelim Harput köfteyi de beraber yiyelim çok güzel olmuştu buarada kayınvalidem yapmıştı.
Sabah ekmekleri sabahta kalmış ve kalan gün sade olmuş. Afiyet olsun canım.Dünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, domates, biber, yeşillik, 3 dlm ekmek
Öğle: Salata
Ara: Erik, biber , yeşillik
Akşam : Köfte , yoğurt, 2 kaşık makarna
Birdaha olmaz inşallah, geçmiş olsun kuzumKızlar salı gününden bu yana toplam 92 deprem olmuş şimdi haberlerde okudum
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Kısırda mı seni rahatsız ediyor@kulkedisi künefeyi kaymaklı yeseydin kız kaymaksızolmaz bende bugün arkadaşlar ile toplanacağım oteldeki ve ben yanıma aldım yiyeceğim gıdayı orada zaten ağzıma sürmem kısır varmış
Aynen bende tartılmayacağım İnşallah Çarşambaya kadar ama bu hafta hasta olduğum için hiç dikkat edemiyorum yapacak bişey yok ama napayımOlmam mı yerimde duramıyorum zil takıp oynarım bugünbende Artık hiç tartılmıyorum en son ki şaşırmadan dolayı bıraktım Çarşamba'yı bekliyorum
Ben sabah bir tartildim 96.7 yani carsamdan 1 kg eksik sonra gidip gelip bir daha tartildim 97.1 gıcık oldum ne gerek vardi tartildım diye carsambaya kadar bende tartilmam
Evet sen öyle demiştim patron:) sen tartılmaki biz de tartılmayalım
@Vilma 37 katılıyorum dedigi gibi allah büyüklerindeb korusun sukur can mal kaybı yok
Evet en son komşum yaptığında hastanelik olmuştum Karatay'dan önce bir ara yedim kışın birşey olmadı şükür bu aralar kilo verme olduğu için inşallah aralık ayınaKısırda mı seni rahatsız ediyor
Kesinlikle insan şaşırıyor ne oluyor diyor iyi oldu 1 hafta kilitli kalınca unuttumAynen bende tartılmayacağım İnşallah Çarşambaya kadar ama bu hafta hasta olduğum için hiç dikkat edemiyorum yapacak bişey yok ama napayım
Oh afiyet olsun canımOkuldan geldim ve yine sağlam bir öğle yemeği yedim
Bende sevmem işim olmaz afiyet olsunbiliyorsun ben şerbetli sevmem.
künefeyide eşim istedi bende yarısını zor yedim o peynir tadı ağzıma geliyor kaymaklı falan aramadım yani. onun yerine waffle olsa zevkle yerdim
Hym o zaman yeme napasın canından mı kıymetli, akşama hiç yemeğim yok hastayım da napacam bilmiyorum. gerçi ben tokum eşimde ama çocuklar ne yiyecek.Evet en son komşum yaptığında hastanelik olmuştum Karatay'dan önce bir ara yedim kışın birşey olmadı şükür bu aralar kilo verme olduğu için inşallah aralık ayına
Aynen hiçbirşey canımdan kıymetli değil gecen kıl 2 kaşık yiyip bırakmıştım bundan sonra siyez bulguru ile yapar yerim inşallah Canım gecen gün ki gibi lahmacun yiyin olmaz mı hem sağlıklı hem doyurucu benimde gruplar geldi onlar çıksın çıkmayı düşünüyorumHym o zaman yeme napasın canından mı kıymetli, akşama hiç yemeğim yok hastayım da napacam bilmiyorum. gerçi ben tokum eşimde ama çocuklar ne yiyecek.
Canim yıl dönümünüz şimdiden kutlu olsun inşallah çok güzel geçer... güzel haftasonları öpüyorumNeyse ben kaçtım kızlar ptesi uğrarım artık
zaten o gün 7 tane buzluğa atmıştım çocuklar açsa çıkarayımAynen hiçbirşey canımdan kıymetli değil gecen kıl 2 kaşık yiyip bırakmıştım bundan sonra siyez bulguru ile yapar yerim inşallah Canım gecen gün ki gibi lahmacun yiyin olmaz mı hem sağlıklı hem doyurucu benimde gruplar geldi onlar çıksın çıkmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?