Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@kulkedisi künefeyi kaymaklı yeseydin kız kaymaksız olmaz bende bugün arkadaşlar ile toplanacağım oteldeki ve ben yanıma aldım yiyeceğim gıdayı orada zaten ağzıma sürmem kısır varmış
biliyorsun ben şerbetli sevmem.
künefeyide eşim istedi bende yarısını zor yedim o peynir tadı ağzıma geliyor kaymaklı falan aramadım yani. onun yerine waffle olsa zevkle yerdim

günaydınn
menümü yazayım
sabah peynirli sandviç bir bardak süt
öğle : bol nar ekşili cevizli roka salatası
akşam 2 lahmacun ve ayran birde yarım porsiyon künefe
su 2 litre leptinin 7 saat
Afiyet olsun canım künefe beni iki catalda doyurur çok ağır geliyor bana.
Afiyet olsun canım inşallah neden olmasın
Dünki menüm:

Sabah: Peynir, zeytin, domates, biber, yeşillik, 3 dlm ekmek
Öğle: Salata
Ara: Erik, biber , yeşillik
Akşam : Köfte , yoğurt, 2 kaşık makarna
Sabah ekmekleri sabahta kalmış ve kalan gün sade olmuş. Afiyet olsun canım.
Kızlar salı gününden bu yana toplam 92 deprem olmuş şimdi haberlerde okudum
Birdaha olmaz inşallah, geçmiş olsun kuzum

Olmam mı yerimde duramıyorum zil takıp oynarım bugün bende Artık hiç tartılmıyorum en son ki şaşırmadan dolayı bıraktım Çarşamba'yı bekliyorum
Aynen bende tartılmayacağım İnşallah Çarşambaya kadar ama bu hafta hasta olduğum için hiç dikkat edemiyorum yapacak bişey yok ama napayım

Evet en son komşum yaptığında hastanelik olmuştum Karatay'dan önce bir ara yedim kışın birşey olmadı şükür bu aralar kilo verme olduğu için inşallah aralık ayına
Hym o zaman yeme napasın canından mı kıymetli, akşama hiç yemeğim yok hastayım da napacam bilmiyorum. gerçi ben tokum eşimde ama çocuklar ne yiyecek.

Hym o zaman yeme napasın canından mı kıymetli, akşama hiç yemeğim yok hastayım da napacam bilmiyorum. gerçi ben tokum eşimde ama çocuklar ne yiyecek.
Aynen hiçbirşey canımdan kıymetli değil gecen kıl 2 kaşık yiyip bırakmıştım bundan sonra siyez bulguru ile yapar yerim inşallah Canım gecen gün ki gibi lahmacun yiyin olmaz mı hem sağlıklı hem doyurucu benimde gruplar geldi onlar çıksın çıkmayı düşünüyorum

zaten o gün 7 tane buzluğa atmıştım çocuklar açsa çıkarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…