- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yıl dönümünüz de şimdiden kutlu olsun inşallah güzel geçer sizin için dikkat et kendine müsait olunca yazNeyse ben kaçtım kızlar ptesi uğrarım artık
Tavukgogsu kazan dibibende sütlü tatlı severdim bir Zaman'lar
Afiyet olsun canım guzelmenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 5 zeytin 2 k kayısı
Ara: sek kahve
Öğle: 1 kepçe çorba 1 kase kuru Fas
50 gr ton balığı ile salta 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 19.30: 1.5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara: sütlü kahve bitki çayları
2.5 litre su
Akşamın az olmuş gerçekten canım yanına köfte balık tavuk tarzı protein de alabilirdin. Afiyet olsunBugünkü Menü m gelsin kızlar öğle 12de 1 salata 1 domates 1 h.yumurta az bişey peynir 1 bardak ayran arada 1 sade şekersiz 1 sütlü şekersiz kahve 5 te 4 adet kozlenmis biber 4 kaşık yoğurt çok az bişey patlıcan kebabi ve günü kapattım kızlar akşam eşim açık Yeşilçay getircek günde 2 3 fincan içerim artık şimdiye kadar posette iciyordum ama açığı makulmus
Patlıcan kebabinda kıyma vardı canım protein aldimAkşamın az olmuş gerçekten canım yanına köfte balık tavuk tarzı protein de alabilirdin. Afiyet olsun
Valla herkes boşladi burayı iyiceKızlar nerdesiniz menüler Nerede
Öyle mi ben onu sadece közlelmiş zannetmistim. O zaman sahane afiyet olsunPatlıcan kebabinda kıyma vardı canım protein aldim
Saol canım şimdi Karnım gurulduyoÖyle mi ben onu sadece közlelmiş zannetmistim. O zaman sahane afiyet olsun
@puantiyeli_kelebek canım ben bugünden itibaren giremeyebilirim ptesi gelirim artık toplu şekilde menümü yazarımherkese Mutlu hafta sonları kendinize iyi bakın kızlar
Iyi geceleer.
Ben usutmusum biraz hastalandim anca geldim simdi menu paylasmaya.
Menumu yazayim.
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 dilm ekmek
Sekersiz cay
Ara
Soda
1 elma
Aksam
Sebzeli et sote
2 kasik pirinc pilavi
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?