Dün ki menüm kahvaltıda08.00 :haşlanmış mercimek ,domates,salatalık,yeşillik,zeytin ,çiğ kuruyemiş öğlen 13.00: çip kuruyemiş bana uygun değildi yemek kızartma ve unlu çorba vardı akşam 18.30 :tabak üstü et döner soğan ve domates söğüş arkadaşlarda hiçbirşey yemedim çay ,su içtim @puantiyeli_kelebek canımTamam canim gözünaydin esin icin pazartesi görüşmek uzere
Ooo iyi gezmeler iyi tatiller canimBirazdan dükkanı kapattım şehirdışına gideceğiz kızlar ptesi yazarım sizlere
Ben olsam bigunden biseycik olmaz deyip dalardim vallaBu arada dün arkadaşımda her çeşit kek,tatlı,börek ,sarma,KISIR en büyük zaafım ,turşu,yoğurtlu makarna vardı hiçbirini yemedim sadece çay be su içtim milletinağzı açık kaldı bana Victoria secret mankeni mi olucaksın dediler benim için fındık,fıstık ,cevizde vardı ben yine yemedim birde adetim başladı düşünün eskiden olsa deli gibi yerdim adet öncesi
Sağol canım teşekkür ederimOoo iyi gezmeler iyi tatiller canim
Hepsi dedi ye birşey olmaz ucundan kıyısından dedim aslaBen olsam bigunden biseycik olmaz deyip dalardim valla
Hele tatilde 10 kilo alacağımi bilsem yinede tutanazdimHepsi dedi ye birşey olmaz ucundan kıyısından dedim aslabenimle başlayıp hatta benden zayıf olan arkadaşlar kötü oldular beni görünce keçi gibi inatçıyım huyum suyum kurusun ve tatilde bozmam zaten
Yok iradem ve sağlığımı düşünmem Sağolsun beni engel oluyorlar birde masanın başına oturdum zaten açık büfe millet tabağına istediğini aldı banada güldüler yiyecek gibi birde masaya kurulmuş dediler yanlız kısırıHele tatilde 10 kilo alacağımi bilsem yinede tutanazdim
Valla bravo ne diyeyim benim pazartesi günüm var kesin 1 dilim pasta yerimYok iradem ve sağlığımı düşünmem Sağolsun beni engel oluyorlar birde masanın başına oturdum zaten açık büfe millet tabağına istediğini aldı banada güldüler yiyecek gibi birde masaya kurulmuş dediler yanlız kısırıkulkedisi30 ve turşuyada hayır dedim ya ben bile kendime şaştım
Sen bilirsin birşey diyemem bu birazda irade meselesi bende birde hasta olma korkusu daha çok ağır basıyor bu hafta bakalım rakam ne gösterecek gecen haftaki beni memnun etmedi bende şimdi gideceğimiz yerlerde Fast food olup olmamasına bakıyordum eşimin yemesini istemiyorumValla bravo ne diyeyim benim pazartesi günüm var kesin 1 dilim pasta yerim
Hiç bi bilgim yok canimKızlar İzmir Seferihisar sığacığa hiç giden var mı ?orada Fast food yerleri yokmuş ve herşey organikmiş pazar günleri organik pazar oluyormuş denizde var
Tamam canım sağolHiç bi bilgim yok canim
Tebrik ederim senin bu azmine hayranım on numara beş yıldızBu arada dün arkadaşımda her çeşit kek,tatlı,börek ,sarma,KISIR en büyük zaafım ,turşu,yoğurtlu makarna vardı hiçbirini yemedim sadece çay be su içtim milletinağzı açık kaldı bana Victoria secret mankeni mi olucaksın dediler benim için fındık,fıstık ,cevizde vardı ben yine yemedim birde adetim başladı düşünün eskiden olsa deli gibi yerdim adet öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?