- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Geçmiş olsun canım sağlıksız bi menu ama hasta olmana bağlıyorum afiyet olsunSelam kızlar hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize sabah 11:30 iki küçük minik çiğ börek bir bardak çay
Boğazım halen kötü hastaneye gittim iğne verdi inş geçer akşam 18:00 yarım lahmacun
Maşallah kuzum irade şahaneYok iradem ve sağlığımı düşünmem Sağolsun beni engel oluyorlar birde masanın başına oturdum zaten açık büfe millet tabağına istediğini aldı banada güldüler yiyecek gibi birde masaya kurulmuş dediler yanlız kısırıkulkedisi30 ve turşuyada hayır dedim ya ben bile kendime şaştım
Ohh ne güzel. Ona inat değilde irade azim diyelimHepsi dedi ye birşey olmaz ucundan kıyısından dedim aslabenimle başlayıp hatta benden zayıf olan arkadaşlar kötü oldular beni görünce keçi gibi inatçıyım huyum suyum kurusun ve tatilde bozmam zaten
Canım harikasın meyveyi artık gündüze çekmişsin çok güzel afiyet olsun kısırında güzel zaten 1 saatte birşey kalmamıştırDünkü menum Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen yarım elma yarım şeftali ve 1 mandalına kuruyemisle
Aksam bir kase mercimek çorbası salata
Su 2 litre
Bugunki menum
Sabah 2 dilim ekmek 2 tavada yumurta peynir zeytin bir bardak süt ve bir tatlı kaşığı Torku banada krem çikolata
Aksam 4te bir kase kısır yeşillik domates salatalık 2 kornison tursuşu
Şu 2 litre Spor 1 saat yürüyüş
Sağol canım teşekkür ederim sende öylesin bak 38 bedene sığıyorsun yakında onlarda bol olucakOhh ne güzel. Ona inat değilde irade azim diyelim
Bende bugün kışlık almaya çıkmıştım kendime tunigin biri 38 beden biride standart beden. Mutlu mesut dolaştım çarşida sırıta sırıta.
Sağol canım benimTebrik ederim senin bu azmine hayranım on numara beş yıldız
Geçmiş olsun canım merak etme iğne ile hemen geçer bilirim o Boğaz enfeksiyonu adaçayı iç adaçayı ile gargara yap hastasın zaten insan birşey yiyemiyor kimi ağrıdan hasta olmana rağmen iyi yemişsin afiyet olsunSelam kızlar hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize sabah 11:30 iki küçük minik çiğ börek bir bardak çay
Boğazım halen kötü hastaneye gittim iğne verdi inş geçer akşam 18:00 yarım lahmacun
Doydun mu sen doyduysan sorun yok afiyet olsun canımIyi akşamlar herkesebugünkü menum saat 11de 4 kozlenmis biber biraz peynir 1 kavurmali yumurta salata domates 2 zeytin 1 kaşık labne ara 10 badem 1 havuc akşam 3 çatal menemen 1 bardak ayran ..akşam canım istemedi onun için az yedim kizlar
Doymadim ama yemek istemedimDoydun mu sen doyduysan sorun yok afiyet olsun canım
Daha kötü oldu öksürük ve grip başladı. Oğlana geçmese bari. İlgilenemedim bugün onunla fazla. Pazar ve çarşı işlerini hallettim anneme biraktim.yarın pamuklara saricam kuzumu
Yok kuzum ben daha fazlasını istemiyorum. Belden aşağıda 38 olsa yeter 5kilo sonra koruma programına gecicem ins.Sağol canım teşekkür ederim sende öylesin bak 38 bedene sığıyorsun yakında onlarda bol olucak
Afiyet olsun canım köyde eritmissindir zatenIyi aksamlar Kızlar yeni köyden geldik hem çocuk hem koy işleri çok yoruldum
Ceviz silkeledik topladık yarım çuval dan fazla ceviz açtım. 1 çuval elma topladık
Menüm ise bol karbonlu maalesef
Sabah: 1 has yumurta 2 ceviz 2 k kayısı
5 zeytin
Öğle 12.00: 2 krep, 1.5 kk peynir
3 zeytin, 3 çatal yumurta
1 çay kaşığı yağ bal, domates salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter 1 hurma
Ara: değişik zamanlarda 6 tane kadar taze ceviz yemisimdir , 1 küçük elma
Aksam 20.00: 1 kase erişte 1 kepçe ıspanak yemeği
Bitki çayları Türk Kahvesi soda
Su 2.5 litre
Özeleştiri:Ben menumu hiç beğenmedm
canım hayırlı yolculuklarBende şimdi yemek yemek için durduk yoldayız sizleri merak ettim buraya uğradım kimsecikler yok neyse görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun bizde sığıcık uzak geldi kuşadasına gidiyoruz yarım saat sonra Allah kaza bela vermezse oradayız görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?