Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Daha kötü oldu öksürük ve grip başladı. Oğlana geçmese bari. İlgilenemedim bugün onunla fazla. Pazar ve çarşı işlerini hallettim anneme biraktim.yarın pamuklara saricam kuzumu
Çok geçmiş olsun canım benim Paşanın da burnu akmaya başladı..

Yok kuzum ben daha fazlasını istemiyorum. Belden aşağıda 38 olsa yeter 5kilo sonra koruma programına gecicem ins.
Canim belden altın benim de hep daha fazladır. Üst bedenim incecik şöyle ki üst bedenle alt beden arası 2 beden fark var :)) bu arada korumayı nasıl yapmayı düşünüyorsun canım

Selam kızlar hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize sabah 11:30 iki küçük minik çiğ börek bir bardak çay
Boğazım halen kötü hastaneye gittim iğne verdi inş geçer akşam 18:00 yarım lahmacun
Canim gribin soğuk algınlığınin en büyük tedavisi bol su içmek ve dinlenmek. Tv de bir doktor demişti. Yiyemiyorsan da bol su iç vücudun kendine gelsin.geçmiş olsun canım
Canim gözünü doyurman lazım neyle mesela akşam 1 kase çorba içiyorsan yanına yaptım tabak salata 1 kase yoğurt yiyerek gözünü de doyurursun. Diğer türlü herkes yerken sen bakakalirsin başka gün de patlama yaşarsın
Gayet güzel menüler afiyet olsun canım

Merhaba arkadaslar
Bugünkü menüm

Sabah 1 büyük salamli tost 2 bardak ayran

Saat 4 civarı biraz çubuk kraker

5 civarı 1 bardak süt ve elma

Akşam 1kk peynir
10 adt.zeytin
3 tamtahilli ince dilim ekmek
1 adt salatalık

1 türk kahvesi 1 diş lokum

Ohh ne güzel. Ona inat değilde irade azim diyelim

Bende bugün kışlık almaya çıkmıştım kendime tunigin biri 38 beden biride standart beden. Mutlu mesut dolaştım çarşida sırıta sırıta.
Darısı bana inş canım ne güzel 38 olabilmissin..azmine hayranım menülerin de çok güzel...bende düzeltmeye çalışacağım menülerimi
Hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
Daha kötü oldu öksürük ve grip başladı. Oğlana geçmese bari. İlgilenemedim bugün onunla fazla. Pazar ve çarşı işlerini hallettim anneme biraktim.yarın pamuklara saricam kuzumu
Geçmiş olsun canım benim de küçük kız biraz huysuz oda hastalanacak galiba
Aynen hastalıktan canım çorbada ısıttım ama sıcak şeyler boğazımdan hiç geçmiyor
Geçmiş olsun canım

Menu
Sabah Sucuklu yumurta peynir zeytin salatalık 2 dilim ekmek
Öğle 1 kase Şehriye çorbası
Aksam 1 tabak et sote 4 yk b.pilavi
Kardeşimin doğum günü vardı 2 çatal pasta 1 Gofret 1 bardak meyve suyu
Yarın daha dikkatli olmaya çalışacağım bugün kötü geçti

Günaydın guzel bir pazar günü diliyorum hepimize
Dünkü menumu yazayım

Sabah 11
Ince lavas ekmekle karatay kahvaltisi

Ara kuruyemiş atistirdim

Aksam 19
Kıymalı yumurta
Yoğurt
Tursu

Su cok az yoğundum unuttugumdan icemedim
Miyav_su

Günaydın canım sana da mutlu pazarlar
Menü de gayet güzel afiyet olsun

Ben grip değilim tatlım bademciklerim boğazım iltihaplanmış ama bol su içiyorum sıcaktansa soğuk şeyler daha iyi geliyor

Topik çok sessiz menu yazıp kacayim
Sabah 1 yumurta ile kabak kavurdum zeytin salatalık 2 dilim ekmek
Aksam 5 1 tabak Musakka 3 yk b.pilavi 2 kase cacık 2 lokma da ekmek
Aksam belli meyve belki kuruyemiş yerim

Menumu vereyim
Sabah 9.00: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 dilim ekmek
5 çatal Ispanak k, 1 çay k tereyağı bal, domates salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Ara: 1 bardak süt
Öğle 14.00: 1 tabak ıspanak yemeği
ton balıklı salata
Ara: 1 porsiyon olacak kadar elma armut

Aksam 18.00 : 1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
Ara yaparım ama belli değil
Bitki çayları 2.5 litre su

Ooo kızlar bu topigin hali ne hadi toparlanalim ben işlerimi halledebildim çok şükür aranizdayim.

Bugünkü menüm şöyle
Sabah 2 tt ekmek-7 zeytin- 1ki peynir-1 salatalık- 1 kupa sut
Saat 4 civarı bir tavuk dürüm ve ayran

Şuan biraz çubuk kraker ve elma tuketiyorum
Su 1.5 litre

İyi akşamlar kızlar bugün kimsecikler yok noluyoruz neyse menü veriyim menü denirse hastayım halen ağzımın içinde yara oldu ateşten hiç yiyemiyorum sabah 11:00 yarım bardak çay iki çatal patates kızartması bir iki ağızda gül reçeli
Hiç doymadım tabi ama yiyemiyordum öğlen 15:00 yoğurtlu makarna yedim bir tabak soğuktu ilaç içmiştim biraz karnım doydu
Akşam düğüne gittik
20:00 sadece iki tane kavurma ekmeğin arasında zor yedim azıcık ayranla çok kötüyüm dur bakalım nasıl olcak hadi dikkat edin kendinize hastalanmayın kızlar

Afiyet olsun kuzum tostu bırakmışsın

Iyi akşamlar herkese menum gelsin sabah biraz peynir yarım salata domates 2 kaşık labne 3 te 1 tabak kozlenmis biber patlicani karistirip yedim akşam biraz tavuk biraz kıyma kebab ve salata ve 1 bardak ayran 2 kaşık sutlac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…