- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
iyi tatiller canimBirazdan dükkanı kapattım şehirdışına gideceğiz kızlar ptesi yazarım sizlere
Çok geçmiş olsun canım benim Paşanın da burnu akmaya başladı..Daha kötü oldu öksürük ve grip başladı. Oğlana geçmese bari. İlgilenemedim bugün onunla fazla. Pazar ve çarşı işlerini hallettim anneme biraktim.yarın pamuklara saricam kuzumu
Canim belden altın benim de hep daha fazladır. Üst bedenim incecik şöyle ki üst bedenle alt beden arası 2 beden fark var :)) bu arada korumayı nasıl yapmayı düşünüyorsun canımYok kuzum ben daha fazlasını istemiyorum. Belden aşağıda 38 olsa yeter 5kilo sonra koruma programına gecicem ins.
Aynen hastalıktan canım çorbada ısıttım ama sıcak şeyler boğazımdan hiç geçmiyorGecmi
Geçmiş olsun canım sağlıksız bi menu ama hasta olmana bağlıyorum afiyet olsun
Her gün tartilarakCanim belden altın benim de hep daha fazladır. Üst bedenim incecik şöyle ki üst bedenle alt beden arası 2 beden fark var :)) bu arada korumayı nasıl yapmayı düşünüyorsun canım
Hahaha bende her gün tartiliyorum oyüzden mi acaba 67 den kurtulamadim :)))Her gün tartilarak
Canim gribin soğuk algınlığınin en büyük tedavisi bol su içmek ve dinlenmek. Tv de bir doktor demişti. Yiyemiyorsan da bol su iç vücudun kendine gelsin.geçmiş olsun canımSelam kızlar hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize sabah 11:30 iki küçük minik çiğ börek bir bardak çay
Boğazım halen kötü hastaneye gittim iğne verdi inş geçer akşam 18:00 yarım lahmacun
Canim gözünü doyurman lazım neyle mesela akşam 1 kase çorba içiyorsan yanına yaptım tabak salata 1 kase yoğurt yiyerek gözünü de doyurursun. Diğer türlü herkes yerken sen bakakalirsin başka gün de patlama yaşarsınIyi akşamlar herkesebugünkü menum saat 11de 4 kozlenmis biber biraz peynir 1 kavurmali yumurta salata domates 2 zeytin 1 kaşık labne ara 10 badem 1 havuc akşam 3 çatal menemen 1 bardak ayran ..akşam canım istemedi onun için az yedim kizlar
Gayet güzel menüler afiyet olsun canımDünkü menum Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen yarım elma yarım şeftali ve 1 mandalına kuruyemisle
Aksam bir kase mercimek çorbası salata
Su 2 litre
Bugunki menum
Sabah 2 dilim ekmek 2 tavada yumurta peynir zeytin bir bardak süt ve bir tatlı kaşığı Torku banada krem çikolata
Aksam 4te bir kase kısır yeşillik domates salatalık 2 kornison tursuşu
Şu 2 litre Spor 1 saat yürüyüş
Darısı bana inş canım ne güzel 38 olabilmissin..azmine hayranım menülerin de çok güzel...bende düzeltmeye çalışacağım menülerimiOhh ne güzel. Ona inat değilde irade azim diyelim
Bende bugün kışlık almaya çıkmıştım kendime tunigin biri 38 beden biride standart beden. Mutlu mesut dolaştım çarşida sırıta sırıta.
Hayırlı yolculuklar canım iyi tatillerBende şimdi yemek yemek için durduk yoldayız sizleri merak ettim buraya uğradım kimsecikler yok neyse görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun bizde sığıcık uzak geldi kuşadasına gidiyoruz yarım saat sonra Allah kaza bela vermezse oradayız görüşürüz
Geçmiş olsun canım benim de küçük kız biraz huysuz oda hastalanacak galibaDaha kötü oldu öksürük ve grip başladı. Oğlana geçmese bari. İlgilenemedim bugün onunla fazla. Pazar ve çarşı işlerini hallettim anneme biraktim.yarın pamuklara saricam kuzumu
Geçmiş olsun canımAynen hastalıktan canım çorbada ısıttım ama sıcak şeyler boğazımdan hiç geçmiyor
Günaydın canım sana da mutlu pazarlarGünaydın guzel bir pazar günü diliyorum hepimize
Dünkü menumu yazayım
Sabah 11
Ince lavas ekmekle karatay kahvaltisi
Ara kuruyemiş atistirdim
Aksam 19
Kıymalı yumurta
Yoğurt
Tursu
Su cok az yoğundum unuttugumdan icemedim
Miyav_su
Ben grip değilim tatlım bademciklerim boğazım iltihaplanmış ama bol su içiyorum sıcaktansa soğuk şeyler daha iyi geliyorCanim gribin soğuk algınlığınin en büyük tedavisi bol su içmek ve dinlenmek. Tv de bir doktor demişti. Yiyemiyorsan da bol su iç vücudun kendine gelsin.geçmiş olsun canım
Canim gözünü doyurman lazım neyle mesela akşam 1 kase çorba içiyorsan yanına yaptım tabak salata 1 kase yoğurt yiyerek gözünü de doyurursun. Diğer türlü herkes yerken sen bakakalirsin başka gün de patlama yaşarsın
Gayet güzel menüler afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum tostu bırakmışsınOoo kızlar bu topigin hali nehadi toparlanalim ben işlerimi halledebildim çok şükür aranizdayim.
Bugünkü menüm şöyle
Sabah 2 tt ekmek-7 zeytin- 1ki peynir-1 salatalık- 1 kupa sut
Saat 4 civarı bir tavuk dürümve ayran
Şuan biraz çubuk kraker ve elma tuketiyorum
Su 1.5 litre
Aksam biraz fazla olmuş canimTopik çok sessiz menu yazıp kacayim
Sabah 1 yumurta ile kabak kavurdum zeytin salatalık 2 dilim ekmek
Aksam 5 1 tabak Musakka 3 yk b.pilavi 2 kase cacık 2 lokma da ekmek
Aksam belli meyve belki kuruyemiş yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?