- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Güzel canım afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah 9.00: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 dilim ekmek
5 çatal Ispanak k, 1 çay k tereyağı bal, domates salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Ara: 1 bardak süt
Öğle 14.00: 1 tabak ıspanak yemeği
ton balıklı salata
Ara: 1 porsiyon olacak kadar elma armut
Aksam 18.00 : 1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
Ara yaparım ama belli değil
Bitki çayları 2.5 litre su
Tavuk durum hiç iyi olmamış yeni döndün düzene girersin inşallah canimOoo kızlar bu topigin hali nehadi toparlanalim ben işlerimi halledebildim çok şükür aranizdayim.
Bugünkü menüm şöyle
Sabah 2 tt ekmek-7 zeytin- 1ki peynir-1 salatalık- 1 kupa sut
Saat 4 civarı bir tavuk dürümve ayran
Şuan biraz çubuk kraker ve elma tuketiyorum
Su 1.5 litre
Kötü bi menu ama hastasın diye es geciyorumİyi akşamlar kızlar bugün kimsecikler yok noluyoruz neyse menü veriyim menü denirse hastayım halen ağzımın içinde yara oldu ateşten hiç yiyemiyorum sabah 11:00 yarım bardak çay iki çatal patates kızartması bir iki ağızda gül reçeli
Hiç doymadım tabi ama yiyemiyordum öğlen 15:00 yoğurtlu makarna yedim bir tabak soğuktu ilaç içmiştim biraz karnım doydu
Akşam düğüne gittik
20:00 sadece iki tane kavurma ekmeğin arasında zor yedim azıcık ayranla çok kötüyüm dur bakalım nasıl olcak hadi dikkat edin kendinize hastalanmayın kızlar
Çok geçmiş olsun mevsim dönüşü çok normal ama önlemini al da vücudun iyice halsiz düşmesin canimHadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
Harikasın canim106 ile başladım 5 gün içinde 103.800 üm
Geçmiş olsun kuzum ya kötü olmuş. Hemen vücudunu vicksle ov ballı zencefil zerdecal öneririm birde limonlu ihlamurHadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
Harikasın canim
Afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah 9.00: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 dilim ekmek
5 çatal Ispanak k, 1 çay k tereyağı bal, domates salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Ara: 1 bardak süt
Öğle 14.00: 1 tabak ıspanak yemeği
ton balıklı salata
Ara: 1 porsiyon olacak kadar elma armut
Aksam 18.00 : 1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
Ara yaparım ama belli değil
Bitki çayları 2.5 litre su
Ooo kızlar bu topigin hali nehadi toparlanalim ben işlerimi halledebildim çok şükür aranizdayim.
Bugünkü menüm şöyle
Sabah 2 tt ekmek-7 zeytin- 1ki peynir-1 salatalık- 1 kupa sut
Saat 4 civarı bir tavuk dürümve ayran
Şuan biraz çubuk kraker ve elma tuketiyorum
Su 1.5 litre
Afiyet olsun tam olarak adapte oldun artık menülerini eskiye nazaran çok iyi Tebrikler canımIyi akşamlar herkese menum gelsin sabah biraz peynir yarım salata domates 2 kaşık labne 3 te 1 tabak kozlenmis biber patlicani karistirip yedim akşam biraz tavuk biraz kıyma kebab ve salata ve 1 bardak ayran 2 kaşık sutlac
geçmiş olsun canım bende nefes almak da güçlük çekiyorum yakındır benim hastalık daHadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
Çok güzel Canim devamı gelir inş106 ile başladım 5 gün içinde 103.800 üm
neyse artık olan olmuş afiyet olsun canım bende hala diyet psikolojisine giremedim bırakmayalim en Kış zamanda hedeflerimize ulaşalimMenumu yazayım kaçayımMiyav_su gelmeden. Cezalandırır o beni şimdi
Sabah 11de iki poğaça minicik kendim yaptım. Yağsız patates kızartması 5 çatal kadar ve bir çay bardağı ananas suyu bir mandalina
Aksam eşim dışardan pizza getirmiş kızım hastalaninca nazda tavan yapar babası dayanamadı pizza getirdi. Tabi bende dayanamadım bi güzel huplettim artık kaç dilim soylemeyeyim
Su 1.5 litre
Spor 40 dakika pilatesMiyav_su pilatese başladım canim
Bravo canımBugünlük sporum dolu dolu anadolu kivaminda 1 saat dans. Farkettimde hemşin horonunda sanki ip atlaniyor=)
60 yana egilme
60 yana bacak açma
30 squat
30 mekik
Günaydın canım kesinlikle birşey yemediğin için olmuştur şuna nasılsınGünaydın kızlar umarım güzel bir hafta olur hepimiz için çarşambayada az kaldı buarada. Ben kaç gündür ağzım kötü diye yemek yiyemiyorum ondanmıdır hiç büyük abdeste de çıkmamışım ya 4 gün oldu resmen inş çarşambaya kadar çıkarım yoksa kesin artı olurum
Merhaba arkadaslar
Bugünkü menüm
Sabah 1 büyük salamli tost 2 bardak ayran
Saat 4 civarı biraz çubuk kraker
5 civarı 1 bardak süt ve elma
Akşam 1kk peynir
10 adt.zeytin
3 tamtahilli ince dilim ekmek
1 adt salatalık
1 türk kahvesi 1 diş lokum
Bence bahçe işleri ile erimiştir canım yakıt olmuştur sana oh mis gibi cevizi kışın yersiniz sağlıcaklaIyi aksamlar Kızlar yeni köyden geldik hem çocuk hem koy işleri çok yoruldum
Ceviz silkeledik topladık yarım çuval dan fazla ceviz açtım. 1 çuval elma topladık
Menüm ise bol karbonlu maalesef
Sabah: 1 has yumurta 2 ceviz 2 k kayısı
5 zeytin
Öğle 12.00: 2 krep, 1.5 kk peynir
3 zeytin, 3 çatal yumurta
1 çay kaşığı yağ bal, domates salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter 1 hurma
Ara: değişik zamanlarda 6 tane kadar taze ceviz yemisimdir , 1 küçük elma
Aksam 20.00: 1 kase erişte 1 kepçe ıspanak yemeği
Bitki çayları Türk Kahvesi soda
Su 2.5 litre
Özeleştiri:Ben menumu hiç beğenmedm
Kız etiketledin onuuuAfiyet olsun canım
Miyav_su görmesin durumu
Afiyet olsun tam olarak adapte oldun artık menülerini eskiye nazaran çok iyi Tebrikler canım
geçmiş olsun canım bende nefes almak da güçlük çekiyorum yakındır benim hastalık da
Çok güzel Canim devamı gelir inş
neyse artık olan olmuş afiyet olsun canım bende hala diyet psikolojisine giremedim bırakmayalim en Kış zamanda hedeflerimize ulaşalim
Bravo canım
Günaydın canım hosgeldinGünaydın kızlar herkese Mutlu ,sağlıklı ,huzurlu bir hafta dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?