Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Güzel canım afiyet olsun

Tavuk durum hiç iyi olmamış yeni döndün düzene girersin inşallah canim

Kötü bi menu ama hastasın diye es geciyorum

Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
Çok geçmiş olsun mevsim dönüşü çok normal ama önlemini al da vücudun iyice halsiz düşmesin canim

Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burun akıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum ve yoruldum ondan oldu galiba
Geçmiş olsun kuzum ya kötü olmuş. Hemen vücudunu vicksle ov ballı zencefil zerdecal öneririm birde limonlu ihlamur

Selam canlar ben bugün batirdim yani çarşambaya mümkün değil toparlayamam. Dün küçük beden tuniklere sığınca şımardım resme niye böyleyim ben ya çok kizdim kendime. Dövesim geldi beni

Menumu yazayım kaçayım Miyav_su gelmeden. Cezalandırır o beni şimdi
Sabah 11de iki poğaça minicik kendim yaptım. Yağsız patates kızartması 5 çatal kadar ve bir çay bardağı ananas suyu bir mandalina
Aksam eşim dışardan pizza getirmiş kızım hastalaninca nazda tavan yapar babası dayanamadı pizza getirdi. Tabi bende dayanamadım bi güzel huplettim artık kaç dilim soylemeyeyim
Su 1.5 litre
Spor 40 dakika pilates Miyav_su pilatese başladım canim

Bugünlük sporum dolu dolu anadolu kivaminda 1 saat dans. Farkettimde hemşin horonunda sanki ip atlaniyor=)
60 yana egilme
60 yana bacak açma
30 squat
30 mekik

Afiyet olsun canım

Miyav_su görmesin durumu
Iyi akşamlar herkese menum gelsin sabah biraz peynir yarım salata domates 2 kaşık labne 3 te 1 tabak kozlenmis biber patlicani karistirip yedim akşam biraz tavuk biraz kıyma kebab ve salata ve 1 bardak ayran 2 kaşık sutlac
Afiyet olsun tam olarak adapte oldun artık menülerini eskiye nazaran çok iyi Tebrikler canım
geçmiş olsun canım bende nefes almak da güçlük çekiyorum yakındır benim hastalık da

106 ile başladım 5 gün içinde 103.800 üm
Çok güzel Canim devamı gelir inş
neyse artık olan olmuş afiyet olsun canım bende hala diyet psikolojisine giremedim bırakmayalim en Kış zamanda hedeflerimize ulaşalim
Bugünlük sporum dolu dolu anadolu kivaminda 1 saat dans. Farkettimde hemşin horonunda sanki ip atlaniyor=)
60 yana egilme
60 yana bacak açma
30 squat
30 mekik
Bravo canım

Günaydın kızlar umarım güzel bir hafta olur hepimiz için çarşambayada az kaldı buarada. Ben kaç gündür ağzım kötü diye yemek yiyemiyorum ondanmıdır hiç büyük abdeste de çıkmamışım ya 4 gün oldu resmen inş çarşambaya kadar çıkarım yoksa kesin artı olurum

Günaydın canım kesinlikle birşey yemediğin için olmuştur şuna nasılsın

Bence bahçe işleri ile erimiştir canım yakıt olmuştur sana oh mis gibi cevizi kışın yersiniz sağlıcakla

Kız etiketledin onuuu nasıl topikdassin beni ateslere ataydın daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…