Şükür şişkinlik indi de of of bu sefer wc de bekliyorum
aa neden peki?yakışırdıSen yeter ki gel kuzum merak etme öyle bulacacsksın beni yanlız ben Dövme yaptıramam malesef
ah canım hangimizi ağlatmadılar ki?ben de çok agladım canım zamanında
93,600
Ben bugün sıvı diyetine başladım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/
Bilmiyorum Can'ım bir yandan bu bir yandan sıcaklık müşteri ile kavga ettim Can'ım sıkkın zaten satışımda yokNiye oyle olduki canim?
canım eşinden rica etsen,ailecek sağlıklı beslenseniz olmaz mı? eşin sürekli onları yiyorsa onun da durumu pek iyi değil bence :/ ya da sen bir şekilde çıkıp kendine alacaksın,mutfak parası iste alışverişleri sen yap.Esim cola ve abur cubur makarna hastası o alışveriş yapinca mecbur bunlar oluyir ben çıkamıyorum çocukla maalesef
Çok riskli Can'ım bu gibi diyetler @puantiyeli_kelebek dediği çok doğru93,600
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/
canım sen bu diyeti yap,4-5 ayda kilolarından kurtulursun.93,600
off dertler bitmiyor valla,hiç mi satamadınBilmiyorum Can'ım bir yandan bu bir yandan sıcaklık müşteri ile kavga ettim Can'ım sıkkın zaten satışımda yok
Aynen bugün kötü bir gün gün bitsede kurtulsakoff dertler bitmiyor valla,hiç mi satamadın
müşteri ile neden kavga ettin?
Naber nasılsın ? Geçmiş Bayram'ın mübarek olsunBeeeen varimmmmmmmmmmmmm
haklısın canım oglum un arabası yok komşudn istemektende utandım bütcem kısıtlı oluyor oglumla çıkınca 20 25 tl lik şeyler istiyor ıvır zıvır ama haklısın eşim kilosundan memnun 1.85 boyunda 95 kilo evlendiğimizde 53 kiloydu bişeyler yapmam lazımcanım eşinden rica etsen,ailecek sağlıklı beslenseniz olmaz mı? eşin sürekli onları yiyorsa onun da durumu pek iyi değil bence :/ ya da sen bir şekilde çıkıp kendine alacaksın,mutfak parası iste alışverişleri sen yap.
ben bugün pazardaydım,sebze meyve alışverişi için.inan herkes çocukluydu,ağlayanı da var zırlayanı da.bebek arabasında getiren var,elinden tutup getiren var.ben pazardaki kadar çocuğu hiçbir yerde görmüyorum kreş gibi resmen. o yüzden sen de bir şeyler yapmak zorundasın artık
canım oğlun kaç yaşında?haklısın canım oglum un arabası yok komşudn istemektende utandım bütcem kısıtlı oluyor oglumla çıkınca 20 25 tl lik şeyler istiyor ıvır zıvır ama haklısın eşim kilosundan memnun 1.85 boyunda 95 kilo evlendiğimizde 53 kiloydu bişeyler yapmam lazım
3 yaşında canımcanım oğlun kaç yaşında?
Aa cnm burdamiydin iyiyim sen nasilsinnnNaber nasılsın ? Geçmiş Bayram'ın mübarek olsun
Sen 70degilmiydin gecen oyle demistin kg mi aldn 76guncel yazmissinnBugün ki menüm kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,yeşillik,zeytin pulbiberli yoğurt ,4 tane erik öğlen sade soda 1 cay bardağı kavrulmamış fıstık akşamda et şiş ,yoğurt ve salata herkese afiyet olsun birde 3 litreye yakın su tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?