Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok sakincali neden saglikli beslenmeyi secmiyorsun en fazla 10 gun devam edersin on gun bozarsin 10 kilo verdiysen 15 kilo alırsın lutfen saglikli beslenerek kilo verebilecegin bir liste sec canim bukadar hizli kilo vermeninde yan etkileri var kalp krizine bile sebep olabilir Allah korusun dogurganligi azaltir interfilitenin altında çoğu zaman dengesiz diyetler ve hizli kilo vermek yatıyor

Esim cola ve abur cubur makarna hastası o alışveriş yapinca mecbur bunlar oluyir ben çıkamıyorum çocukla maalesef
canım eşinden rica etsen,ailecek sağlıklı beslenseniz olmaz mı? eşin sürekli onları yiyorsa onun da durumu pek iyi değil bence :/ ya da sen bir şekilde çıkıp kendine alacaksın,mutfak parası iste alışverişleri sen yap.
ben bugün pazardaydım,sebze meyve alışverişi için.inan herkes çocukluydu,ağlayanı da var zırlayanı da.bebek arabasında getiren var,elinden tutup getiren var.ben pazardaki kadar çocuğu hiçbir yerde görmüyorum kreş gibi resmen. o yüzden sen de bir şeyler yapmak zorundasın artık

canım sen bu diyeti yap,4-5 ayda kilolarından kurtulursun.
ama sarkacaksın,vücudun çok kötü olacak.
en kötüsü de şu an 93 sün ama bırakınca 130 kiloya kadar çıkarsın.
uyarması benden,yapmaması senden.
bak ben de ilk 90.500 ile başladım kk'ya katılmadan önce,şu an 76 küsürlerdeyim.neden sağlıklı ve kalıcı vermek istemiyorsun? kilo vermeni 1 yıla yay o da en az.

haklısın canım oglum un arabası yok komşudn istemektende utandım bütcem kısıtlı oluyor oglumla çıkınca 20 25 tl lik şeyler istiyor ıvır zıvır ama haklısın eşim kilosundan memnun 1.85 boyunda 95 kilo evlendiğimizde 53 kiloydu bişeyler yapmam lazım

canım oğlun kaç yaşında?

Bugün ki menüm kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,yeşillik,zeytin pulbiberli yoğurt ,4 tane erik öğlen sade soda 1 cay bardağı kavrulmamış fıstık akşamda et şiş ,yoğurt ve salata herkese afiyet olsun birde 3 litreye yakın su tükettim

Sen 70degilmiydin gecen oyle demistin kg mi aldn 76guncel yazmissinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…