Tamam yeter gariEvet canım sacda veya yanmaz tavada ocakta pisiyor. Yaparlarken tahta pitil tahtasinda takla attiriyorlar. Püf puf oluyor
Umarım öğle yemeğim olur zamanla ama şimdilik meyveyle geçiştiriyorum :)
Alışıyorum canım sorduğun için teşekkürler=)
Evet bazlama da deniyor. O zaman on puan bana bu güzel ekmeği pırasa ile yiyerek
Aynen. Canım az kaldı teşekkür ederimeşim mi evet ya spor hocama söylemiş 50 kg olmak istiyor diye hocada 60 kg bırakıcaz koruma sporu yapıcaz dedi bende olabildiğince hocadan kaçmayı düşünüyorum
Kaç gündür yemek yiyemediğim için yedim bugün biraz iyiydim diye doyana kadar
Hayır tartılmadı canım artı çıksam üzülmem çünkü gecen hafta açlıktan verdim bana göre bu hafta artı çıksam üzülmem sonuçta yedim tandır ekmeğinin dış kabuğunu tatlı patates salatasıMiyav_su sen hiç tartıldın mı
Kolay gelsin canım iyi gecelerYarın veli toplantısı yapacam bolca konuşmam gerekecek. Çok aktif olamayabilirim. Hepimize bol eksiler canlar iyi geceler
Of çay şekersiz olsun benim gerisi aynı olsun lütfen
Kolik mi canım senin bebeğin11 aylık canım daha yaşına girmedi kız doğduğundan belli böyle hastanedeki ilk gece bile hiç uyumadi akabinde 3 ay boyunca gece 11....4 arası ağlayarak geçti ne yaparsan yap susmuyor gezdir emir salla oyna hiç birşey tatmin etmiyor şimdi de yürümeye başladı yürüyor azcık uzaklaştırma ağlıyor getiriyorum tekrar gidip ağlıyor
Yarın veli toplantısı yapacam bolca konuşmam gerekecek. Çok aktif olamayabilirim. Hepimize bol eksiler canlar iyi geceler
Ekmekte var kabul ama çayda şeker unuttuğum bir tatSekersiz de olsa ekmek yemiyon sen bacim kandırma bizi :))
Bugun kacamak yoktu canim sen serbestlerden yemissinHayır tartılmadı canım artı çıksam üzülmem çünkü gecen hafta açlıktan verdim bana göre bu hafta artı çıksam üzülmem sonuçta yedim tandır ekmeğinin dış kabuğunu tatlı patates salatasıbugün 2 adet fındık lahmacunu birde mercimek köftesi sorun değil tam gaz devam yarın sporda var
Havuç Çiğ iken glisemik indeksi düşüktür pişince birden yükselir kan şekerinde dalgalanma yapar pirinç zaten glisemik indeksi yüksekHımm bilemedim pas diyorum
Pazar günü kahvaltıyı görmedin mi biliyorum bunlardan artı olmam ama gecen hafta mide bulantısından aç kaldım bu bir gerçek bu hafta yedim zaten dem ben bu haftayı baz alıyorumBugun kacamak yoktu canim sen serbestlerden yemissin
Havuç Çiğ iken glisemik indeksi düşüktür pişince birden yükselir kan şekerinde dalgalanma yapar pirinç zaten glisemik indeksi yüksek
Pazar günü kahvaltıyı görmedin mi biliyorum bunlardan artı olmam ama gecen hafta mide bulantısından aç kaldım bu bir gerçek bu hafta yedim zaten dem ben bu haftayı baz alıyorum
Bırak arasın beni çok küçümsedi zamanında hak ediyorAnladim canim meyvede güzel olur bit öğün olarak ama yanina bir süt ayran falan daha iyi olur
Tebrikler gerçekten Harikasın
Ya ben senin 20 kg daha eksik dusunemiyorum esin abartmiyor mu sence :)) kaybolacaksin ortadan adamin isi yoksa arasin dursun seni evin icinde bi daha düşünsün derim ben:))
Haklisin afiyet olsun canim kan olsun can olsun et olmasin:))
Bilemeyiz canım bakalım yarına sonuç ne çıkacakBuna katılıyorum canim sen findik lahmacun ve mercimek köfteyi saymissin ya onlara itiraz ettim ben yoksa bende gecen haftaya göre arti olma ihtimalin oldugunu biliyorum ama belli olmaz belkide hareketten tempodan erittin bile kim bilir
Kolay gelsin canımUtume devam edeyim yarin isim cok aradan ciksin iyi geceler herkese
Maalesef yeniyor bende yarın fırında kabak mücveri yapıcam unsuz pineheastly yapmış keten tohumlu gördün mü tavada pişirmiş o ben fırında yapıcamPirasa yemeği yemem ki ben o zaman pırasa onlarla güzel
Öyle oldu canım kesin artı çıkarım ben..Pizza bozmuş zaten canim ustune bide kuruyemiş hic olmamış sağlık olsun isin ozeti tarti gunu oncesi batirdik bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?