Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Umarım öğle yemeğim olur zamanla ama şimdilik meyveyle geçiştiriyorum :)
Alışıyorum canım sorduğun için teşekkürler=)

Anladim canim meyvede güzel olur bit öğün olarak ama yanina bir süt ayran falan daha iyi olur
Evet bazlama da deniyor. O zaman on puan bana bu güzel ekmeği pırasa ile yiyerek

Tebrikler gerçekten Harikasın
Aynen. Canım az kaldı teşekkür ederim eşim mi evet ya spor hocama söylemiş 50 kg olmak istiyor diye hocada 60 kg bırakıcaz koruma sporu yapıcaz dedi bende olabildiğince hocadan kaçmayı düşünüyorum

Ya ben senin 20 kg daha eksik dusunemiyorum esin abartmiyor mu sence :)) kaybolacaksin ortadan adamin isi yoksa arasin dursun seni evin icinde bi daha düşünsün derim ben:))

Kaç gündür yemek yiyemediğim için yedim bugün biraz iyiydim diye doyana kadar

Haklisin afiyet olsun canim kan olsun can olsun et olmasin:))

Miyav_su sen hiç tartıldın mı
Hayır tartılmadı canım artı çıksam üzülmem çünkü gecen hafta açlıktan verdim bana göre bu hafta artı çıksam üzülmem sonuçta yedim tandır ekmeğinin dış kabuğunu tatlı patates salatası bugün 2 adet fındık lahmacunu birde mercimek köftesi sorun değil tam gaz devam yarın sporda var

Kolik mi canım senin bebeğin

Yarın veli toplantısı yapacam bolca konuşmam gerekecek. Çok aktif olamayabilirim. Hepimize bol eksiler canlar iyi geceler

Kucuk oğlumun da yeni öğretmeni geldi bir hafta oldu daha cagirmadi bende veli toplantisi yapar tanışmak icin boşuna rahatsiz etmeyeyim dedim ama tik yok yarin gidip rahatsız edicem artik:)) kolay gelsin sana canım

Bugun kacamak yoktu canim sen serbestlerden yemissin

Pazar günü kahvaltıyı görmedin mi biliyorum bunlardan artı olmam ama gecen hafta mide bulantısından aç kaldım bu bir gerçek bu hafta yedim zaten dem ben bu haftayı baz alıyorum

Buna katılıyorum canim sen findik lahmacun ve mercimek köfteyi saymissin ya onlara itiraz ettim ben yoksa bende gecen haftaya göre arti olma ihtimalin oldugunu biliyorum ama belli olmaz belkide hareketten tempodan erittin bile kim bilir

Bırak arasın beni çok küçümsedi zamanında hak ediyor

Pizza bozmuş zaten canim ustune bide kuruyemiş hic olmamış sağlık olsun isin ozeti tarti gunu oncesi batirdik bugun
Öyle oldu canım kesin artı çıkarım ben..
2 gün önce eltim tartimi götürmüştü bugün almaya gittim senin tartı 2 kilo fazla tartiyor komşunun ki ve benim ki aynı tartiyor dedi kafam karıştı acaba mi die ama vücuduna baktım sonra hiç de 63 değil bildiğin 65 dedim ki bence Sizinkiler eksik tartiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…