Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

TM canım daha özenli yazarım bundan sonra

11 aylık canım daha yaşına girmedi kız doğduğundan belli böyle hastanedeki ilk gece bile hiç uyumadi akabinde 3 ay boyunca gece 11....4 arası ağlayarak geçti ne yaparsan yap susmuyor gezdir emir salla oyna hiç birşey tatmin etmiyor şimdi de yürümeye başladı yürüyor azcık uzaklaştırma ağlıyor getiriyorum tekrar gidip ağlıyor

Büyük oğlumun küçüklugunu anlattın sanki yasina girince sakinlesir duzelir insallah sende ona bak canim isi gucu boşver kizinla ilgilen belki ilgin az geliyordur dunya bizsiz de döner herseye koşmaya calisma kucuk cocuklarin var sonucta

Menu
Sabah 1.5 h.yumurta zeytin peynir ceviz şekersiz limonlu çay
Öğle 1 tabak yeşil fasulye yoğurt
Aksam 1 kase mercimek çorbası 3 dilim pizza
ara 1 avuç kuruyemiş
Oysa ki ne güzel plan yapmıştım 1 dilim yiyecek tim ama çok güzel oluş bide özlemişim

Bugün dışarıda oynattim 1 saat ama yine aynı huysuzlugu

Yaptında yemedik mi kız
Şaka bi yana etten iyice proteinimi aldım sebze yemeğine dönüş yapacağım dengelemek gerek haklisin

Miyav_su baktım canım cok hossun tunigin taytin cok yakışmış gercekten aralarinda ufak kalmışsin esinde iyi motive etmiş seni tevafuk55 dedigi gibi barbie olmana çok az kalmis:)
Aynen. Canım az kaldı teşekkür ederim eşim mi evet ya spor hocama söylemiş 50 kg olmak istiyor diye hocada 60 kg bırakıcaz koruma sporu yapıcaz dedi bende olabildiğince hocadan kaçmayı düşünüyorum

Kaç gündür yemek yiyemediğim için yedim bugün biraz iyiydim diye doyana kadar

Pizza bozmuş zaten canim ustune bide kuruyemiş hic olmamış sağlık olsun isin ozeti tarti gunu oncesi batirdik bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…