- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
TM canım daha özenli yazarım bundan sonraBunlari yazmadigin icin az dedik unuttugun baska birsey de var mi diye dusunmeye başladım:)) menulerin biraz daha özenli ve anlasilir olsun yazmistim görmediysen yine hatirlatayim
Iyi olmana mutlu oldum canim hastalik halinden kurtulsun bakalim topigimiz:)Miyav_su hakli ekmek her öğünde olmasaydı keske
Offf dimeeee öyleeee canım çektiEvet canım sacda veya yanmaz tavada ocakta pisiyor. Yaparlarken tahta pitil tahtasinda takla attiriyorlar. Püf puf oluyor
11 aylık canım daha yaşına girmedi kız doğduğundan belli böyle hastanedeki ilk gece bile hiç uyumadi akabinde 3 ay boyunca gece 11....4 arası ağlayarak geçti ne yaparsan yap susmuyor gezdir emir salla oyna hiç birşey tatmin etmiyor şimdi de yürümeye başladı yürüyor azcık uzaklaştırma ağlıyor getiriyorum tekrar gidip ağlıyorKac yaşında küçük olan 2 yas civarinda cok stresli oluyor çocuklar anlasamadigi çocuklar varsa çevresinde ablasi kuzenleri gibi daha da huysuz oluyor tek rakamli yaslarda daha sakin oluyorlar rahat ol sen stres yaptıkça oda huzursuz olacaktir canım
Yuklendin mi ben bi bakayim
11 aylık canım daha yaşına girmedi kız doğduğundan belli böyle hastanedeki ilk gece bile hiç uyumadi akabinde 3 ay boyunca gece 11....4 arası ağlayarak geçti ne yaparsan yap susmuyor gezdir emir salla oyna hiç birşey tatmin etmiyor şimdi de yürümeye başladı yürüyor azcık uzaklaştırma ağlıyor getiriyorum tekrar gidip ağlıyor
Bugün dışarıda oynattim 1 saat ama yine aynı huysuzluguBüyük oğlumun küçüklugunu anlattın sanki yasina girince sakinlesir duzelir insallah sende ona bak canim isi gucu boşver kizinla ilgilen belki ilgin az geliyordur dunya bizsiz de döner herseye koşmaya calisma kucuk cocuklarin var sonucta
Umarım öğle yemeğim olur zamanla ama şimdilik meyveyle geçiştiriyorum :)Güzel canim artik öğle yemeğin olmayacak mi bugunluk mu öyle? Nasil alisabildinmi yeni düzenine
Yaptında yemedik mi kızDoyurucu sağlıklı bir menü olmuş canım afiyet olsun
Aynen dediğim gibi olmuş kek ara öğün gibi olmuş gerisi harika zaten
Aynen canım annem olsun her şey daha kolay oluyor sanki...
2 gündür iskender yiyorsun canım bence sebze yemeği falan da yemelisin. Afiyet olsun
Gündüz doymadigin için akşam canın karbon çekiyor canım. Yani patlama yasatabilecek menüler bunlar maalesef...
Evet bazlama da deniyor. O zaman on puan bana bu güzel ekmeği pırasa ile yiyerekO
Offf dimeeee öyleeee canım çektiburda bazlama diyorlar o heralde
Kız bugün mis gibi pırasa yaptım ayipsunYaptında yemedik mi kız
Şaka bi yana etten iyice proteinimi aldım sebze yemeğine dönüş yapacağım dengelemek gerek haklisin
Aynen. Canım az kaldı teşekkür ederim
Ben çok severim yanlız içinde havuç ve pirinç olmayacakKız bugün mis gibi pırasa yaptım ayipsungel yiyek :))
Kaç gündür yemek yiyemediğim için yedim bugün biraz iyiydim diye doyana kadarBunlari yazmadigin icin az dedik unuttugun baska birsey de var mi diye dusunmeye başladım:)) menulerin biraz daha özenli ve anlasilir olsun yazmistim görmediysen yine hatirlatayim
Iyi olmana mutlu oldum canim hastalik halinden kurtulsun bakalim topigimiz:)Miyav_su hakli ekmek her öğünde olmasaydı keske
Menu
Sabah 1.5 h.yumurta zeytin peynir ceviz şekersiz limonlu çay
Öğle 1 tabak yeşil fasulye yoğurt
Aksam 1 kase mercimek çorbası 3 dilim pizza
ara 1 avuç kuruyemiş
Oysa ki ne güzel plan yapmıştım 1 dilim yiyecek tim ama çok güzel oluş bide özlemişim
Gecen kış gelemedik Adıyamanlı rehber abimiz var her sene çağırır bizi bu senede zor oraya gelmemiz çok merak ediyorum orayıAdıyaman canım guneydogu
Hımm bilemedim pas diyorumBen çok severim yanlız içinde havuç ve pirinç olmayacak
Of çay şekersiz olsun benim gerisi aynı olsun lütfenSacda mi pisiyor bu canim bizim burda bunun az kalınını Tandırda pisirirler tapan derler farkli soyleyende var gercekten tam tereyaglik tulum peynirlik bir ekmek yaninda sekerli cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?