- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Iki dilim ekmek cok sanki beyaz ekmekmibugun kü menüm
kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
5 6 tane zeytin
çok az beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 sekersiz cay
ara ögün 15:30
3 4 tane çubuk kraker 5 tane biskuvi
akşam ı daha yemedim
1.5 lt su
Evet malesef aldım bıraktım mı hemen alıyorum insülin direnci yüzünden bıktımSen 70degilmiydin gecen oyle demistin kg mi aldn 76guncel yazmissinn
Afiyet olsun keşke bisküvi ve kraker yemeseydinbugun kü menüm
1 haşlanmış yumurta
5 6 tane zeytin
çok az beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 sekersiz cay
akşam ı daha yemedim
1.5 lt su
Olsun yaa sonuctaa veriyosnnn birakmicaksinnn yavas yavas gidicek. Hic birimiz birakamyiz skma caniniEvet malesef aldım bıraktım mı hemen alıyorum insülin direnci yüzünden bıktım
annem almış ısrar etti yedim bendeAfiyet olsun keşke bisküvi ve kraker yemeseydin
akşamları ekmek yemiyorum canımIki dilim ekmek cok sanki beyaz ekmekmi
Merabaa bendee ocakta basladim 88kg ile buraya geldigimde 81dim mayisa kadar 69 oldum. Hedef 58 insallaah ruya gibide gelse. Bu kgya gelmekte ruyaydi...Merhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir durdemek isteyen var mi aranızda?
Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeterkilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.
☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse
☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Eveettt simdilik boyleBana katilmak ister misiniz ?
Gunde iki dilim bugday ekmegi yersen cok guzel olur.. yumurtamin sayisi ikiye cikarirsam daha tok tutar..akşamları ekmek yemiyorum canım
bugday ekmegi ni bulamadım canım bizim mahalle marketine gelmiyor malesef ama arar bulurum birden kesmek istemiyorumGunde iki dilim bugday ekmegi yersen cok guzel olur.. yumurtamin sayisi ikiye cikarirsam daha tok tutar..
Hatta ekmegi hayatindan cikarsan daha guzel verirsin hatta beyazsaaaa hicc..
Ve bence biskuvi kraker hepsindwn uzak durman lazm tabi benim fikrim yorum yapmak istedm cnm
Kız zelihaaa bennn :) kalpli fotosu olan fotoyu değiştirince hiç tanınmadım):Kimsin sen
Bende oyleydimmm yavas yavas olmuyo emin ol coook zorrr ama oluyooo inan... yumurtayi arttir bak faydasi olur. Bence beyaz ekmegi hayatndan cikar bak nasl gidiyoooo cnmbugday ekmegi ni bulamadım canım bizim mahalle marketine gelmiyor malesef ama arar bulurum birden kesmek istemiyorum
Bilmiyorum Can'ım bir yandan bu bir yandan sıcaklık müşteri ile kavga ettim Can'ım sıkkın zaten satışımda yok
bir yıl kadar hiç ekmek yemedim ama dr um çok zarar görmüşsün vucud direncin düşmüş dedi az da olsa ye dedi o yüzden bırakamıyorumBende oyleydimmm yavas yavas olmuyo emin ol coook zorrr ama oluyooo inan... yumurtayi arttir bak faydasi olur. Bence beyaz ekmegi hayatndan cikar bak nasl gidiyoooo cnm
Hosgeldin canım:)Beeeen varimmmmmmmmmmmmm
Anladmm cnm ozaman tabi bilemem ben ekmek yerine yulaf kepegi tuketiyodm o sekilde tok tuttu benidebir yıl kadar hiç ekmek yemedim ama dr um çok zarar görmüşsün vucud direncin düşmüş dedi az da olsa ye dedi o yüzden bırakamıyorum
Pervane var Can'ım fakat faydası yok ben haklıydım ya neyse sende iyi yapmışsın şikayet ederekBozma moralini neden ne oldu klima yoktu bildiğim kadarıyla pervane falanda mi yok bende bayramdan önce lcwaikiki de 3.katta o kadar bunaltici bir hava vardıki reyonlarla ilgilenen bir satıcının laubali konuşması yüzünden cok kötü tartistim yoneticiye sikayet ettim. Haklıydım bundan suphem yok ama o bunaltici havada gerginlik yaratıyor diye dusunmeden edemedim. Sen yada musterinde sicaktan ki gerildiniz acaba?
Bugün ki menüm kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,yeşillik,zeytin pulbiberli yoğurt ,4 tane erik öğlen sade soda 1 cay bardağı kavrulmamış fıstık akşamda et şiş ,yoğurt ve salata herkese afiyet olsun birde 3 litreye yakın su tükettim
anladımAnladmm cnm ozaman tabi bilemem ben ekmek yerine yulaf kepegi tuketiyodm o sekilde tok tuttu benide
Artık hayır demeyi öğren Can'ım ikisinden birini yemeliydinannem almış ısrar etti yedim bende
Ara öğün sagliksiz olmuş canım meyve ye o yoksa yogurt yada sütün icine tarcin ekle yebugun kü menüm
1 haşlanmış yumurta
5 6 tane zeytin
çok az beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 sekersiz cay
akşam ı daha yemedim
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?