Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Merabaa bendee ocakta basladim 88kg ile buraya geldigimde 81dim mayisa kadar 69 oldum. Hedef 58 insallaah ruya gibide gelse. Bu kgya gelmekte ruyaydi...
Burada olmak icim 8lerde olmak sartmi?
Ben baska takimdayim aylardir ama fazlaaa grup fazla karsilikli motivasyon goz cikaarmaaaz...:)

akşamları ekmek yemiyorum canım
Gunde iki dilim bugday ekmegi yersen cok guzel olur.. yumurtamin sayisi ikiye cikarirsam daha tok tutar..
Hatta ekmegi hayatindan cikarsan daha guzel verirsin hatta beyazsaaaa hicc..
Ve bence biskuvi kraker hepsindwn uzak durman lazm tabi benim fikrim yorum yapmak istedm cnm

bugday ekmegi ni bulamadım canım bizim mahalle marketine gelmiyor malesef ama arar bulurum birden kesmek istemiyorum

bugday ekmegi ni bulamadım canım bizim mahalle marketine gelmiyor malesef ama arar bulurum birden kesmek istemiyorum
Bende oyleydimmm yavas yavas olmuyo emin ol coook zorrr ama oluyooo inan... yumurtayi arttir bak faydasi olur. Bence beyaz ekmegi hayatndan cikar bak nasl gidiyoooo cnm

Bilmiyorum Can'ım bir yandan bu bir yandan sıcaklık müşteri ile kavga ettim Can'ım sıkkın zaten satışımda yok

Bozma moralini neden ne oldu klima yoktu bildiğim kadarıyla pervane falanda mi yok bende bayramdan önce lcwaikiki de 3.katta o kadar bunaltici bir hava vardıki reyonlarla ilgilenen bir satıcının laubali konuşması yüzünden cok kötü tartistim yoneticiye sikayet ettim. Haklıydım bundan suphem yok ama o bunaltici havada gerginlik yaratıyor diye dusunmeden edemedim. Sen yada musterinde sicaktan ki gerildiniz acaba?

Bende oyleydimmm yavas yavas olmuyo emin ol coook zorrr ama oluyooo inan... yumurtayi arttir bak faydasi olur. Bence beyaz ekmegi hayatndan cikar bak nasl gidiyoooo cnm
bir yıl kadar hiç ekmek yemedim ama dr um çok zarar görmüşsün vucud direncin düşmüş dedi az da olsa ye dedi o yüzden bırakamıyorum

Pervane var Can'ım fakat faydası yok ben haklıydım ya neyse sende iyi yapmışsın şikayet ederek

Harika afiyet olsun kuzum

bugun kü menüm
kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
5 6 tane zeytin
çok az beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 sekersiz cay
ara ögün 15:30
3 4 tane çubuk kraker 5 tane biskuvi
akşam ı daha yemedim
1.5 lt su
Ara öğün sagliksiz olmuş canım meyve ye o yoksa yogurt yada sütün icine tarcin ekle ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…