- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Onun ne olduğunu bilmiyorum ama olabilirKolik mi canım senin bebeğin
Güzel sakin şehir canım inş bigün gelirsinizGecen kış gelemedik Adıyamanlı rehber abimiz var her sene çağırır bizi bu senede zor oraya gelmemiz çok merak ediyorum orayı
Teşekkürler canım hepimize ...Hayırlı olsun.
Yeni bir başlangıç, şans getirsin sana
Ilkini yemiştim ama ikincisini dediğin gibi yapmıştım bende. Zaten çatlayacak gibi oluyorum öbür türlüCanım meyveyi sabah birde İskender'i ye ekmeğini yeme
Nım nımm nımmmKız bugün mis gibi pırasa yaptım ayipsungel yiyek :))
Devamlı sebepsiz yere ağlamaya deniliyorOnun ne olduğunu bilmiyorum ama olabilir
İnşallah canımGüzel sakin şehir canım inş bigün gelirsiniz
Canim tebrik ederim demek ki geçen haftaki eksi gercekmis. Tatile gidip dün ki buluşmadan sonra 300 gr harika bence. Ben olsam 1500 den aşağı olmazdıGecen hafta :70.500 gr bu hafta :70.800 gr fark : +300 gr @puantiyeli_kelebek
Asıl ben seni tebrik ederim 65 kg az kaldı kim tutar seniCanim tebrik ederim demek ki geçen haftaki eksi gercekmis. Tatile gidip dün ki buluşmadan sonra 300 gr harika bence. Ben olsam 1500 den aşağı olmazdı
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.5
Fark: _200 gr @puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1893613
Olsun fazla değil canım üzülme sağlık olsun
Maalesef yeniyor bende yarın fırında kabak mücveri yapıcam unsuz pineheastly yapmış keten tohumlu gördün mü tavada pişirmiş o ben fırında yapıcam
Öyle oldu canım kesin artı çıkarım ben..
2 gün önce eltim tartimi götürmüştü bugün almaya gittim senin tartı 2 kilo fazla tartiyor komşunun ki ve benim ki aynı tartiyor dedi kafam karıştı acaba mi die ama vücuduna baktımsonra hiç de 63 değil bildiğin 65 dedim ki bence Sizinkiler eksik tartiyor
Sağol canım inşallah iyi hissedersem yaparım fena hastayım evde yatırıyorumGörmüş olabilirim de olmayabilirim de:))) aslinda takip etmem gerek kendime cesit çıkarmakta zorlanıyorum çünkü afiyet olsun simdiden
Oh afiyet olsun canım kuru fasulye sumaklı salata süpersindünkü menüm
sabah yarım simit
öğlen 2 dolma ve yoğurt ve şeftali
akşam bir kase kuru fasulye turşu 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı domatesli sumaklı salata
su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?