- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
üzülmedim kendim ettim kendim buldum.Olsun fazla değil canım üzülme sağlık olsun
sağol canım. benim bücürükler bakliyatı çok seviyolar haftada bir pişiriyorum en az. 2 defa pişirince de adam isyan ediyor. bağırsaklarında sorun vardaOh afiyet olsun canım kuru fasulye sumaklı salata süpersin
çok geçmiş olsun canım üşüttünmüSağol canım inşallah iyi hissedersem yaparım fena hastayım evde yatırıyorum
çok geçmiş olsun canım yaBende evdeyim kızlar yorgan döşek yatıyorum dünden boğazlarım gıcıklıyordu arkadaşlara gitmeden adaçayı içmiştim 2 bardak farenjitim başladığına farkettim orada limonlu çağ içtim eve gelince yine 2 bardak adaçayı içtim Bugün ki menüm : kahvaltıda haşlanmış kuru fasulye bol yeşillikli ,1 muz ,1 kuru incir ,1 salkım üzüm öğlen :2 adet fındık lahmacunu ,ayran ,4 adet mercimek köftesi bol yeşillik,şekersiz çay ,ev yapımı ayran ,şade Türk kahvesi akşam taze fasulye ,közlenmiş patlıcan domates salatası @puantiyeli_kelebekgece ateşimde çıktı her yer karardı eşim hastaneye götürdü tansiyonum diplerde farenjite başlamış nefes alamadım serum deri doktor dedim iyiyim eve geldik 2 bardak tuzlu ayranı içtim şimdi evdeyim eşim her yerime vikis sürdü boğazlarım bittik
Aynen Benimde pazar günü yegiğim tandır ekmeğinin kabukları ,patates salatası hemen artıya çevirdiüzülmedim kendim ettim kendim buldum.
pazar günü yediğim pizzalar çarşamba beni tırmalar efemm
Sağol canım yazdıklarım nasıl karıştı anlamadım araya menüm girmişçok geçmiş olsun canım ya
aynı gramda almışız dostumGecen hafta :70.500 gr bu hafta :70.800 gr fark : +300 gr @puantiyeli_kelebek
harika canım tebrik ederim bak gördünmü bana yaklaştın ben + bile oldum bu haftaKilo bildirimim
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.5
Fark: _200 gr @puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1893613
Sanırım havalar çarptı korkutuğum başıma geldi zaten gecen haftadan midem bulanıyordu vücut artık yeter dediçok geçmiş olsun canım üşüttünmü
Aynen hamur işleri yersek olucağı buyduaynı gramda almışız dostum
harika canım tebrik ederim bak gördünmü bana yaklaştın ben + bile oldum bu hafta
Ay çok sağlıklı ya bende çok seviyorum sadece kuru börülce yiyemiyorum hasta ediyor beni gerisine bayılıyorum kocanda anasında yesinsağol canım. benim bücürükler bakliyatı çok seviyolar haftada bir pişiriyorum en az. 2 defa pişirince de adam isyan ediyor. bağırsaklarında sorun varda
Eşim dükkana gitti normalde gece gidecekti dedim git hayır sen hastasın dedi kaldı öğlen gelirim dedi gelme dedim şuan iyiyim serum istemedim ayran içiyorum ilaçda verdi doktor zaten hasta olacağım senin dediği gibi gecen haftadan belliydi mide bulantısından şuan kat kat yorgan içindeyim hava sıcak 30 derece birde klimayı açtım terlerim sanırım regli şişkinliğiMiyav_su cok gecmis olsun canim iyice dinlen cok iyi yapmış esin yaninda kalacakmi bugün? Bi cay çorba falan yapsa sana baksa bugun harika olurdu.
300 gr dedigin nedir ki belki reglin siskinligi bile olabilir
Onun bugün ödül günü değil mi ama o ödüle hak etmedikulkedisi30 300 gr arti bisey degil canim yarina bile gider emin ol ama bugün metro yiyemezsin ona göre nasipse haftaya carsambaya iyi bir eksi gorunce artik
börülce nedir bilmiyorum yok buralarda canım.Ay çok sağlıklı ya bende çok seviyorum sadece kuru börülce yiyemiyorum hasta ediyor beni gerisine bayılıyorum kocanda anasında yesin
Eşim dükkana gitti normalde gece gidecekti dedim git hayır sen hastasın dedi kaldı öğlen gelirim dedi gelme dedim şuan iyiyim serum istemedim ayran içiyorum ilaçda verdi doktor zaten hasta olacağım senin dediği gibi gecen haftadan belliydi mide bulantısından şuan kat kat yorgan içindeyim hava sıcak 30 derece birde klimayı açtım terlerim sanırım regli şişkinliği
Onun bugün ödül günü değil mi ama o ödüle hak etmedipizza yedi bence cezaya dönsün
Onun bugün ödül günü değil mi ama o ödüle hak etmedipizza yedi bence cezaya dönsün
İğne tamam da serum of sevmiyorum şuan tansiyonum iyi adaçayı abarttım dedim ya fazla bitki çayı içemem şuan nefes alıyorum bogazlarım iyi biraz daha eşinin maşallah var hemen atlatmış çok iyi inşallah bende bugün atlatırım yatmak zor geliyor ama aklımdan temizlikKeske serum alsaydin neden Hayır dedin ki. Esimin iki gunde bitti hastalığı igne serum sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?