Bencede ceza keselim ona bugün salata yesin bol bol spor yapsın tabiki yemekte yesin
yemiycem canım tamamkulkedisi30 300 gr arti bisey degil canim yarina bile gider emin ol ama bugün metro yiyemezsin ona göre nasipse haftaya carsambaya iyi bir eksi gorunce artik
İğne tamam da serum of sevmiyorum şuan tansiyonum iyi adaçayı abarttım dedim ya fazla bitki çayı içemem şuan nefes alıyorum bogazlarım iyi biraz daha eşinin maşallah var hemen atlatmış çok iyi inşallah bende bugün atlatırım yatmak zor geliyor ama aklımdan temizlikspor neler neler geçiyor
Helal sanabörülce nedir bilmiyorum yok buralarda canım.
zaten akşam yemekten önce uğradıydı yemeği görünce sanırım anasına ne yemek yapmış diye kontrole gitti. oda taze fasülye yapmış aradı beni orda yiyelim diye . bis ürü yemek yaptım canımı sıkma benim dedim geldi ve 2 tabak yedi
neye benzediğini biliyorumda yemedim canım
tamam komutanımBencede ceza keselim ona bugün salata yesin bol bol spor yapsın tabiki yemekte yesin
bende çok hızlı yerim canım bırakamıyorum bi süre sonra unutuyorum tekrar hızlanıyorumBugun bir karar aldım kizlar bahsetmiş miydim bilmiyorum ben çok hizli yemek yiyen biriyim 5 dakikada hop yuvarlarim yemeği bekarken bu kadar cabuk yemezdim bambaska bir beslenme seklim vardi zaten ekmek yemezdim yemegin suyunu yemezdim tatli baklava nefret ederdim evlendim hersey degisti esime baktim ona uydum sanırım
Bir tabak yemeği iki dakikada yiyince ee simdi ne yiyecegim modundayimo yüzden tadını çıkara çıkara uzun surede yeme karari aldım ve bu sabah itibariyle başladım
Bu sabah kahvaltımi 30 dakikayi biraz gecerek tamamladım hatta baktim isin suyu çıkıyor son dakikalarda hizlanmaya başladım
Tatlı olsaydı yerdin amaneye benzediğini biliyorumda yemedim canım
inşallah canım kaplumbağa hızıyla gidiyorum hedefime
olabilerrrrTatlı olsaydı yerdin ama
Çok iyi bir karar almışsın canım emin ol hızlı yemek çok etkiliyor kiloyu bu hafta hemen düzene girersin eşinde sana uysun ama hızlı yemesinBugun bir karar aldım kizlar bahsetmiş miydim bilmiyorum ben çok hizli yemek yiyen biriyim 5 dakikada hop yuvarlarim yemeği bekarken bu kadar cabuk yemezdim bambaska bir beslenme seklim vardi zaten ekmek yemezdim yemegin suyunu yemezdim tatli baklava nefret ederdim evlendim hersey degisti esime baktim ona uydum sanırım
Bir tabak yemeği iki dakikada yiyince ee simdi ne yiyecegim modundayimo yüzden tadını çıkara çıkara uzun surede yeme karari aldım ve bu sabah itibariyle başladım
Bu sabah kahvaltımi 30 dakikayi biraz gecerek tamamladım hatta baktim isin suyu çıkıyor son dakikalarda hizlanmaya başladım
Yok canım o şeref bana aitinşallah canım kaplumbağa hızıyla gidiyorum hedefime
Kolay gelsin canım bende kahvaltı yapayım diyorum saatim geçmeden zorlayayım birazkızlar ben çıkıyorum çarşıya kırtasiye malzemesi almaya inicem okul için. kendi işlerimde var onları da halledicem bu arada. görüşürüz öğleden sonraya inşallah
İğne tamam da serum of sevmiyorum şuan tansiyonum iyi adaçayı abarttım dedim ya fazla bitki çayı içemem şuan nefes alıyorum bogazlarım iyi biraz daha eşinin maşallah var hemen atlatmış çok iyi inşallah bende bugün atlatırım yatmak zor geliyor ama aklımdan temizlikspor neler neler geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?