Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

önce bir iyileş

Helal sana hanım ağa olmuşsun işte bu resimdeki gıda

Bugun bir karar aldım kizlar bahsetmiş miydim bilmiyorum ben çok hizli yemek yiyen biriyim 5 dakikada hop yuvarlarim yemeği bekarken bu kadar cabuk yemezdim bambaska bir beslenme seklim vardi zaten ekmek yemezdim yemegin suyunu yemezdim tatli baklava nefret ederdim evlendim hersey degisti esime baktim ona uydum sanırım
Bir tabak yemeği iki dakikada yiyince ee simdi ne yiyecegim modundayim o yüzden tadını çıkara çıkara uzun surede yeme karari aldım ve bu sabah itibariyle başladım
Bu sabah kahvaltımi 30 dakikayi biraz gecerek tamamladım hatta baktim isin suyu çıkıyor son dakikalarda hizlanmaya başladım

bende çok hızlı yerim canım bırakamıyorum bi süre sonra unutuyorum tekrar hızlanıyorum

Çok iyi bir karar almışsın canım emin ol hızlı yemek çok etkiliyor kiloyu bu hafta hemen düzene girersin eşinde sana uysun ama hızlı yemesin

Iki dakka yattin aklindan 40 tilki gecmis yahu uslu uslu yat bugün sende hemen atlatirsin insallah benimde hemen gecti.. istersen yazma bugun arada bakarsin biraz uyu dinlen iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…