Evet ya huyum kurusun eşimde böyle yatmaz bana kalsa dükkana koşa koşa gidecektim âmin inşallah anladım ben benim dedikodumu yapacaksınız peki öyle olsun bakalımIki dakka yattin aklindan 40 tilki gecmis yahu uslu uslu yat bugünsende hemen atlatirsin insallah benimde hemen gecti.. istersen yazma bugun arada bakarsin biraz uyu dinlen iyice
börülce nedir bilmiyorum yok buralarda canım.
zaten akşam yemekten önce uğradıydı yemeği görünce sanırım anasına ne yemek yapmış diye kontrole gitti. oda taze fasülye yapmış aradı beni orda yiyelim diye . bis ürü yemek yaptım canımı sıkma benim dedim geldi ve 2 tabak yedi
Sağol kuzumAnladim canim meyvede güzel olur bit öğün olarak ama yanina bir süt ayran falan daha iyi olur
Tebrikler gerçekten Harikasın
Ya ben senin 20 kg daha eksik dusunemiyorum esin abartmiyor mu sence :)) kaybolacaksin ortadan adamin isi yoksa arasin dursun seni evin icinde bi daha düşünsün derim ben:))
Haklisin afiyet olsun canim kan olsun can olsun et olmasin:))
Hanım ağa olmuşAdam korkusundan iki tabak yemis inanmıyorum
aynen canım arada ye ama sırf onları yedin diye artı olmazsın ben neler yedimde eksi çıktığım günler olmuştuHayır tartılmadı canım artı çıksam üzülmem çünkü gecen hafta açlıktan verdim bana göre bu hafta artı çıksam üzülmem sonuçta yedim tandır ekmeğinin dış kabuğunu tatlı patates salatasıbugün 2 adet fındık lahmacunu birde mercimek köftesi sorun değil tam gaz devam yarın sporda var
Ayni benbende çok hızlı yerim canım bırakamıyorum bi süre sonra unutuyorum tekrar hızlanıyorum
İyi canım çok değilmiş bu gerçek kilonGecen hafta :70.500 gr bu hafta :70.800 gr fark : +300 gr @puantiyeli_kelebek
Kahvaltısi iki dk canim ekmeksiz yiyor ya beyimiz catalin hizina inanamazsinÇok iyi bir karar almışsın canım emin ol hızlı yemek çok etkiliyor kiloyu bu hafta hemen düzene girersin eşinde sana uysun ama hızlı yemesin
kızlar ben çıkıyorum çarşıya kırtasiye malzemesi almaya inicem okul için. kendi işlerimde var onları da halledicem bu arada. görüşürüz öğleden sonraya inşallah
Evet ya huyum kurusun eşimde böyle yatmaz bana kalsa dükkana koşa koşa gidecektim âmin inşallah anladım ben benim dedikodumu yapacaksınız peki öyle olsun bakalım
Kızlar ben kahvaltıya geçiyorum sonra görüşürüz
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineBende evdeyim kızlar yorgan döşek yatıyorum dünden boğazlarım gıcıklıyordu arkadaşlara gitmeden adaçayı içmiştim 2 bardak farenjitim başladığına farkettim orada limonlu çay içtim eve gelince ateşimde çıktı her yer karardı eşim hastaneye götürdü tansiyonum diplerde farenjite başlamış nefes alamadım serum deri doktor dedim iyiyim eve geldik 2 bardak tuzlu ayranı içtim şimdi evdeyim eşim her yerime vikis sürdü boğazlarım bittik
Bende tam aksi çok yavaş yerim eşim kalkar aradan yarım saat geçer ben hala sofradiyim biraz hızlı ye die kızar ama huy işteBugun bir karar aldım kizlar bahsetmiş miydim bilmiyorum ben çok hizli yemek yiyen biriyim 5 dakikada hop yuvarlarim yemeği bekarken bu kadar cabuk yemezdim bambaska bir beslenme seklim vardi zaten ekmek yemezdim yemegin suyunu yemezdim tatli baklava nefret ederdim evlendim hersey degisti esime baktim ona uydum sanırım
Bir tabak yemeği iki dakikada yiyince ee simdi ne yiyecegim modundayimo yüzden tadını çıkara çıkara uzun surede yeme karari aldım ve bu sabah itibariyle başladım
Bu sabah kahvaltımi 30 dakikayi biraz gecerek tamamladım hatta baktim isin suyu çıkıyor son dakikalarda hizlanmaya başladım
oldun kuzum 30 gr nedir ki yarına giderGecen hafta :70.500 gr bu hafta :70.800 gr fark : +300 gr @puantiyeli_kelebek
Benim kız ondan demek kiDevamlı sebepsiz yere ağlamaya deniliyor
Tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.5
Fark: _200 gr @puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1893613
O kadarciktan bişey öz canım 1 günde gider
kolay gelsin canımkızlar ben çıkıyorum çarşıya kırtasiye malzemesi almaya inicem okul için. kendi işlerimde var onları da halledicem bu arada. görüşürüz öğleden sonraya inşallah
Afiyet olsunKızlar ben kahvaltıya geçiyorum sonra görüşürüz
Tebrikler tatlım bak tekrar vermeye başladin bu çok güzel
Wc sorunundan dir o + eski desindir bence@puantiyeli_kelebek ben de artı 100 gr olmuşum gerçi geçen hafta yazmamıştın ama 73.300 geçen hafta bu hafta şekildeki gibi ama ben hastaydım diye iyi beslenemedim ve tuvalete çıkamadım neyse artık veren arkadaşları kutluyorum alanları da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?