- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
ikna etmeye çalışın.
5.5 çok erken daha
bir sene daha oyalansın. çok ezilir sınıfta
Gittim canım iğne oldum şimdi eve geldim turuplu sarımsaklı salata yaptım birde nar yedim şuan iyiyim şükürkuzum bi acile gitsen.
limonlu ballı ıhlamur iç
İğne oldum canım şimdi eve geldim hastane yakın 3 tane hastanenin ortasında oturuyorum.Canim hastaneye git de bi serum taktir uyu gelir rahatlarsin
Gittim canım iğne oldum şimdi eve geldim turuplu sarımsaklı salata yaptım birde nar yedim şuan iyiyim şükür
Tamam canim birlikte baslamis olalim o zaman ogle yemeğini de yavas yedim aksamda yapabilirsem bugün basarili gecmis olacak Allahin izniyle
Vilma 37 hep sorucak oluyorum kitapları okudun mu
Kesinlikle canım iyi geleceğini düşünüyorumGeçmiş olsun ...
Nar, turp her ikiside iyi gelir .
Sağol canım bende çok yiyorum böyle yazınca az gelmesinHasta menüsü böyle olmali iste ben hasta olunca neden daha cok yiyorum bilmiyorum afiyet sifa olsun kuzum
Dünden gaza gelmişsin canım ondan yemişsindir benimde canım petibör çekiyor çaylaGünaydın kızlar
Dün ki menüm:
Sabah: Peynir, yumurta , 1 dlm ekmek, domates
Öğle: Salata , 4 erik
Akşam: Yoğurt çorbası, dolma, yoğurt
Buraya kadar iyidi. Sonra neden bilmiyorum akşam acıktım, ve saat 10:00 da yarım paket kraker ve peynir yedim.
Aylardır kraker yememiştim. Neden akşam tutamadım kendimi bilemiyorum.
Sağol canım bende çok yiyorum böyle yazınca az gelmesin
Dünden gaza gelmişsin canım ondan yemişsindir benimde canım petibör çekiyor çaylabundan sonra kraker aldın mı arkasındaki maddeleri oku bakalım açıp yer misin
Nişastalı,karbonlu abur cuburlu bir gün olmuş nerde o eski o DidemdefneDünkü menü
Sabah çeyrek tost zeytin yoğurt peynir
ara 2 oreo yarım halley
Öğle 1 kase( yarım tabak kadar) makarna
Aksam 2 kase bezelye 1 dlm ekmek
Ara çeyrek elma yarım havuç
Bence kendini kasıyorsun birde şu kalori hesabı var ya onlar tetikliyor bana kalsa o kalori hesabını bırakırım sağlıklı beslenmeye çalışır alışıncaya kadar haftada bir gün böyle gıda yerdim bak beni tanımışsın yemem sadece şuan ağız tadım bir tuhaf farklı birşey istiyorAylardır ağzıma sürmüyordum
Dün neden öyle oldu hala anlamıyorum.
Ancak o kadar çok pişman oldum ki belki bir daha yemem :)
Hastayken benim de canım olmadık şeyler ister.
Ben olsam dayanamayazdım, sen dayanır yemezsin eminim.
Hem o hemde maşallah metabolizman güzel çalışıyorDünkü karbon menüye göre bugün 1 kilo eksideyim galiba yemeği geç saate bırakmamak en iyisi
Canim bana göre 65 ay 1. Sınıf için erken bir yaş. Siz ona zamanla anlattıkca anasinifina gidecektir. Ama 1. Sınıf için erken diye düşünüyorum.Günaydın Kızlar. Ya benim bir sorunum var büyük oğlum 2 senedir kreşe giden okulum bu sene ana okuluna gitmek istemiyor. Nedeni ise geçen gün öğretmenleri toplantıya gitmiş bunları başka bir öğretmene teslim etmiş o da okul için alınacak şeyler var eşi de öğretmen kapıyı kitlemiş onları bunların başında bırakmış gitmiş gittik almaya bu çocuklar ağlıyorlar kapı açılmıyor diye o oldu. Daha da gitmek istemiyor. Napacağımı şaşırdım. yaşı da 5 yaş 5 aylık ben 1.sınıfa gitmek istiyorum diyor eşimde bugün öyle yapalım birinci sınıfa yazalım dedi bakalım orada duracak mı
Süper menü ağzımın suyu aktı afiyet olsungünaydın canlar. dünkü menüm
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt bir elma
öğlen ev yapımı etsiz 5 sıkım çiğköfte bol yeşillik
akşam bir kase kuru fasulye 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı turşu ve domates salatası
leptin 6 saat su 2 litre
tamam canım afiyet olsunGittim canım iğne oldum şimdi eve geldim turuplu sarımsaklı salata yaptım birde nar yedim şuan iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?