Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

günaydın canlar. dünkü menüm
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt bir elma
öğlen ev yapımı etsiz 5 sıkım çiğköfte bol yeşillik
akşam bir kase kuru fasulye 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı turşu ve domates salatası
leptin 6 saat su 2 litre

bu aralar spor yapamıyorum
çocukları yatırıp kalkayım diyorum bi kalkıyorum sabah ezanı okunuyor. yorgunluktan uyuyup kalıyorum herhalde.

Tamam canim birlikte baslamis olalim o zaman ogle yemeğini de yavas yedim aksamda yapabilirsem bugün basarili gecmis olacak Allahin izniyle

Tamam birlikte başlayalım.
Sıksık hatırlatalım birbirimize.
Bende akşam yemeğini yavaş yemeye çalıştım.
Az çiğniyorum , onu fark ettim.

Zamanla yavaş yemeye ve çok çiğnemeye alışırım umarım.

Dünden gaza gelmişsin canım ondan yemişsindir benimde canım petibör çekiyor çayla bundan sonra kraker aldın mı arkasındaki maddeleri oku bakalım açıp yer misin

Dünden gaza gelmişsin canım ondan yemişsindir benimde canım petibör çekiyor çayla bundan sonra kraker aldın mı arkasındaki maddeleri oku bakalım açıp yer misin

Aylardır ağzıma sürmüyordum
Dün neden öyle oldu hala anlamıyorum.
Ancak o kadar çok pişman oldum ki belki bir daha yemem :)

Hastayken benim de canım olmadık şeyler ister.
Ben olsam dayanamayazdım, sen dayanır yemezsin eminim.

Bence kendini kasıyorsun birde şu kalori hesabı var ya onlar tetikliyor bana kalsa o kalori hesabını bırakırım sağlıklı beslenmeye çalışır alışıncaya kadar haftada bir gün böyle gıda yerdim bak beni tanımışsın yemem sadece şuan ağız tadım bir tuhaf farklı birşey istiyor

Canim bana göre 65 ay 1. Sınıf için erken bir yaş. Siz ona zamanla anlattıkca anasinifina gidecektir. Ama 1. Sınıf için erken diye düşünüyorum.

Süper menü ağzımın suyu aktı afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…