Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Diger kızlar nasıllar iyiler mi

Merhaba canim suan 69 musun Hayır sart degil ben sadece 80 ustu daha cok kisi olsum ki benim uzun yoluma eslik etsin istedim masallah sen cok guzel vermişsin boy ve yas bilgilerini yazar mısın not alayim

Merhaba canim suan 69 musun Hayır sart degil ben sadece 80 ustu daha cok kisi olsum ki benim uzun yoluma eslik etsin istedim masallah sen cok guzel vermişsin boy ve yas bilgilerini yazar mısın not alayim
Benimde yolum uzun benceee :)
26yas cnm gecen sene dogum yaptim
Boyum 160 guncel kg arti cikmistm bayram 69.5 yazabilirsin cnm

13 canim simdilik cikarttiklarim oldu yazmadigi icin simdilik yazmadigi halde beklettigimde var haftaya onlarda belli olur 1 hafta mazeretsiz gelmemek olamaz sorumluluk duyuluyorsa bi mazeret yazilmali bence

13 canim simdilik cikarttiklarim oldu yazmadigi icin simdilik yazmadigi halde beklettigimde var haftaya onlarda belli olur 1 hafta mazeretsiz gelmemek olamaz sorumluluk duyuluyorsa bi mazeret yazilmali bence
Katılıyorum olsun bizbize yeteriz merak etme balım gerçekten istiyorlarsa katılırlar bize

Yok kız ondan değil aslında çok kalabalıktık çoğu insan yazmadı onu merak ettim o çıkanlardan sonra kaç kişiyiz diye kalabalık olmak çok daha iyi bir yere gitmek yok
Saka saka hahah ben gtmemmmmm bilirsuuuunn zayiflayana kadr beni buralardan alamicanizzzzz yettiiii cnima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…