Allah senin iyiliğini versin dün nicki değiştirdin bugünde resmini miKız zelihaaa bennn :) kalpli fotosu olan fotoyu değiştirince hiç tanınmadım):
Diger kızlar nasıllar iyiler miMerabaa bendee ocakta basladim 88kg ile buraya geldigimde 81dim mayisa kadar 69 oldum. Hedef 58 insallaah ruya gibide gelse. Bu kgya gelmekte ruyaydi...
Burada olmak icim 8lerde olmak sartmi?
Ben baska takimdayim aylardir ama fazlaaa grup fazla karsilikli motivasyon goz cikaarmaaaz...:)
Merabaa bendee ocakta basladim 88kg ile buraya geldigimde 81dim mayisa kadar 69 oldum. Hedef 58 insallaah ruya gibide gelse. Bu kgya gelmekte ruyaydi...
Burada olmak icim 8lerde olmak sartmi?
Ben baska takimdayim aylardir ama fazlaaa grup fazla karsilikli motivasyon goz cikaarmaaaz...:)
Iyiler cnm cogu kisi izndee tatil falan donerler yakinda :) bizzz hep burdyzz napalm kg cookDiger kızlar nasıllar iyiler mi
Benimde yolum uzun benceee :)Merhaba canim suan 69 musun Hayır sart degil ben sadece 80 ustu daha cok kisi olsum ki benim uzun yoluma eslik etsin istedim masallah sen cok guzel vermişsin boy ve yas bilgilerini yazar mısın not alayim
Aynen öyleIyiler cnm cogu kisi izndee tatil falan donerler yakinda :) bizzz hep burdyzz napalm kg cook
Burdada karsilastikk benden kurtulamiosn kiz miyaav :)Aynen öyle
Pervane var Can'ım fakat faydası yok ben haklıydım ya neyse sende iyi yapmışsın şikayet ederek
Tamam Can'ım en kısa zamanda atarımHakli oldugunu dusunuyorsan hic uzulme dukkanini merak ettim foto atar misin zevkli kadinsin cici eşyalar vardır şimdi :)
Kız ben kurtulmak istemiyorum merak etme dündeBurdada karsilastikk benden kurtulamiosn kiz miyaav :)
Seni gormedm yazdigimda fit anne gorunce atladim seni gordgm icjn ayri sevindimKız ben kurtulmak istemiyorum merak etme dündebtlbetul vardı baya kaynattık oda buldu beni tombiş olduğumuzdan saklanamıyoruz ki bulunuyoruz hemen
Ben fazzzzlamiyimmmm fazlaysam soyleyin gideyim13 canim simdilik cikarttiklarim oldu yazmadigi icin simdilik yazmadigi halde beklettigimde var haftaya onlarda belli olur 1 hafta mazeretsiz gelmemek olamaz sorumluluk duyuluyorsa bi mazeret yazilmali bence
He anladımSeni gormedm yazdigimda fit anne gorunce atladim seni gordgm icjn ayri sevindim
Yok kız ondan değil aslında çok kalabalıktık çoğu insan yazmadı onu merak ettim o çıkanlardan sonra kaç kişiyiz diye kalabalık olmak çok daha iyi bir yere gitmek yokBen fazzzzlamiyimmmm fazlaysam soyleyin gideyim
Katılıyorum olsun bizbize yeteriz merak etme balım gerçekten istiyorlarsa katılırlar bize13 canim simdilik cikarttiklarim oldu yazmadigi icin simdilik yazmadigi halde beklettigimde var haftaya onlarda belli olur 1 hafta mazeretsiz gelmemek olamaz sorumluluk duyuluyorsa bi mazeret yazilmali bence
Saka sakaYok kız ondan değil aslında çok kalabalıktık çoğu insan yazmadı onu merak ettim o çıkanlardan sonra kaç kişiyiz diye kalabalık olmak çok daha iyi bir yere gitmek yok
Zayıflayalımda birbirimizden kurtulalım ay bende sıkıldım hemde çokSaka sakahahah ben gtmemmmmm bilirsuuuunn zayiflayana kadr beni buralardan alamicanizzzzz yettiiii cnima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?