Havalar da insanı tuhaf etkiledi canım normaldirbu aralar spor yapamıyorum
çocukları yatırıp kalkayım diyorum bi kalkıyorum sabah ezanı okunuyor. yorgunluktan uyuyup kalıyorum herhalde.
Sağlıklı yiyorsun , çokta olsa sağlıklı olunca sıkıntı yok :)
sağol kuzumSüper menü ağzımın suyu aktı afiyet olsun
valla neyden olduğunu bilmiyorum bir taraftan iş yoğunluğu bir taraftan ev işi yemek telaşı bir yandan kızın ödevleri. birde bu aralar oğlum ergen gibi davranıyor. dişlerimi sıkıyorum vallahiHavalar da insanı tuhaf etkiledi canım normaldir
Sen gerçekten yoğun bir insansın canım tebrik ederim herşeye yetişiyorsun maşallahvalla neyden olduğunu bilmiyorum bir taraftan iş yoğunluğu bir taraftan ev işi yemek telaşı bir yandan kızın ödevleri. birde bu aralar oğlum ergen gibi davranıyor. dişlerimi sıkıyorum vallahi
sağol kuzum yetişmek zorundayım yoksa herşey yarım kalıyor.Sen gerçekten yoğun bir insansın canım tebrik ederim herşeye yetişiyorsun maşallah
Evet kocalarda birer çocuk maalesefsağol kuzum yetişmek zorundayım yoksa herşey yarım kalıyor.
benim evde 3 çocuk var çünkü
Zaten oraya da gitmedi. Götürdük tamam ben yarın Ana sınıfına gidecem dedi bakalım belkide bizi kandırıyorCanim bana göre 65 ay 1. Sınıf için erken bir yaş. Siz ona zamanla anlattıkca anasinifina gidecektir. Ama 1. Sınıf için erken diye düşünüyorum.
bende istiyorum fit anne olmak ama eve geç geliyorum geç yemek yemiş oluyorum yürüyüş falan da yapmak istiyorum ama çocukların ödevi vs ev işi fırsat bulamıyorum zaten devrilip kalıyorum. bütün gün masa başı iş oturuyorum su içsem bile yarıyor
170 boy 68 kiloyum
Ben burdayım canım nasıl oldunKızlar nerdesiniz
İyim canım sağol akşam yemeğimi yapıyorumBen burdayım canım nasıl oldun
Afiyet olsun canım bol bol dinlen iyi yapıyorsunİyim canım sağol akşam yemeğimi yapıyorumbir yandan 7 numarayı izliyorum tamamen tatil modunda takılıyorum
Aynen öyle yarın dükkan spor koşturmam olucakAfiyet olsun canım bol bol dinlen iyi yapıyorsun
Bugün nobetciydim canım okulda bir yandan da öğrenciler eve gel oğlum derken yorgunum baya.tevafuk55 sen neler yaptın nasıl geçti okul
Canim ya hemen öyle kosturmasan. tamam dukkan olsun ama daha yeni cikiyorsun hastalıktan spora hemen gitmrsen miAynen öyle yarın dükkan spor koşturmam olucak
Afiyet olsun canım haşlama kemik iyi gelir inşallah şifa olsunBugün ki menüm kahvaltıda :domatesli avakodo ezmesi ,turplu sarımsaklı salata ,yerli muz birde nar akşam yemeğim haşlamalı kemik etli nohut yemeği bol baharatlı yanında yeşillikli acılı salata @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?