Sağol canım senin tavsiyen teşekkür ederimAfiyet olsun canım haşlama kemik iyi gelir inşallah şifa olsun
Çok aksattım canım vücudum ağrıyor alıştım artıkCanim ya hemen öyle kosturmasan. tamam dukkan olsun ama daha yeni cikiyorsun hastalıktan spora hemen gitmrsen mi
Uyuyor mu paşa geceleri yoksa devam mı gece alemiBugün nobetciydim canım okulda bir yandan da öğrenciler eve gel oğlum derken yorgunum baya.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kıZlar...
Sabah 10:00 ev yapımı peynirli poğaça çay
Öğlen 12:30 bir kase tarhana çorbası iki üç kaşık peynirli makarna
Akşam 18:00 bir kase zeytinyağlı taze bamya beş kaşık bulgur pilavı yoğurt
İyi olmana sevindim canım dikkat et ben bir iyileşemedim bu sefer de nezleyim burnum akıyor hapşırık dudaklarım ve dilimde geçmedi ya sıkıldım ciddenÇok aksattım canım vücudum ağrıyor alıştım artık
Senin ki baya ilerlemiş canım ya bende öyleyim hapşırmaktan fenalık geldi yarın mutlaka spor yapmayalım sende ilaçlarını düzenli kullan geçmezse doktora git tekrardanİyi olmana sevindim canım dikkat et ben bir iyileşemedim bu sefer de nezleyim burnum akıyor hapşırık dudaklarım ve dilimde geçmedi ya sıkıldım cidden
Yok kuzum biz her daim gecelere akiyoruzUyuyor mu paşa geceleri yoksa devam mı gece alemi
Sprey filan yok mu canım ya umarım ilerlemez birde işe gidiyorsun ya sabahları çok zor durumun Allah kolaylık versinYok kuzum biz her daim gecelere akiyoruzonunda tıkanıklık ve öksürük var özellikle geceleri inşallah ilerlemez
Afiyet olsun canım ekmeği buldun yine fazla tüketmemeye çalış canımMenüm
Kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin
4 lokma koy ekmeği
Çay kaşığı kaymak
Öğle: 1 tabak taze fasulye
3 kaşık pilav
Domates salatalık
Küçük kase yoğurt
Ara:2 k kayısı 2 k incir kahve
Aksam 17.30:1 kase tarhana 4 kasik yogurt
Ara: 1 küçük haşlama mısır az çekirdek
2.5 litre su
Canım öğleye kadar iyide ondan sonrası olmamış canım çok hareketli bir günün oldu birde reglin mi yaklaşıyorMenumu yazayim
Sabah 08.00
kasarli yumurta
Zeytin
1 dilim lavas
Kucuk bir avuç findik (kabuklu)
Yarim mandalina
Domates
Öğle 13.00
Mercimek corbasi
4 köfte (izgara)
Yoğurt
Ara
1 lokum
1 parca çikolata
Aksam
Fırında tavuk
Aci sivri biber
Yogurt
Kucuk bir lokma ekmek
1.5 lt su
25 dk yürüyüş
Hoşgeldiniz sayın başkanSelam millet ne haber
Ben anca gelebildim nasil hic boş oturamiyorum ben anlamıyorum hic bitmiyor isim hareketliliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?