Aynenn canım benim öyle yaptım nickten tanırsın sandım amaa hiiiçç :)Allah senin iyiliğini versin dün nicki değiştirdin bugünde resmini mi
Atınca beni de etiketle merak etiiimmm :)Tamam Can'ım en kısa zamanda atarım
Zayıflayalımda birbirimizden kurtulalım ay bende sıkıldım hemde çok
Büyük geliyor Can'ım ya küçültebilirsem o Zaman atarımAtınca beni de etiketle merak etiiimmm :)
Resmi kafama kazımışım artık aklımdan çıkmasın merak etmeAynenn canım benim öyle yaptım nickten tanırsın sandım amaa hiiiçç :)
Kuzum ne ilgisi varBen fazzzzlamiyimmmm fazlaysam soyleyin gideyim
Saka yaptimm kizz daha fit olucazzz.. :) bu arada guzel vermissin allah insallaah inceck oldugun gunleride gostersn cnmKuzum ne ilgisi varBugun listeden cikarttiklarim vardi listeden o yuzden kac kisi.oldugunu bilmiyor miyav'ım.
Eferin :) unutmayın benii hahahah :)Resmi kafama kazımışım artık aklımdan çıkmasın merak etme
Zayıflayalımda birbirimizden kurtulalım ay bende sıkıldım hemde çok
Yok bir daha unutmam merak etmeEferin :) unutmayın benii hahahah :)
Hahahaha@ParteMoralll beni tanıyor merak etme @puantiyeli_kelebek canım sanırım regli gelicek alınganlığı üstünde
Dimi ama doğruyu söylüyorsunAy yok niye kurtulalim zatiflayip onu koruyacaz daha
Anam gerçekten mi doktora gitmedin mi dahaHahahaha
Ayy kiz bak hatrlattin haa ben regl olmadm yaaaa
Kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar
@ParteMoralll beni tanıyor merak etme @puantiyeli_kelebek canım sanırım regli gelicek alınganlığı üstünde
Ayy yok alinirmiyimmmm hccccc ask ossunAnam gerçekten mi doktora gitmedin mi dahaişte o yüzden alıngansın cicim
Evet Can'ım eve gidiyorum sabah 5 den bu yana ayaktayımEve mi gidiyorsun canim? Iyi aksamlar
Doğrudur Can'ım senin cadı Nasıl iyi mi minnoş büyümüştürAyy yok alinirmiyimmmm hccccc ask ossun
Bayramn ilk gunu olmam lazmdi aslinda ama olmadm doktora gtmedm arada sasiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?