Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Oh afiyet olsun iyi yapmışsın ay benim teyzemde öyle eşide vefat etti ama devam ediyor temizliğe hastalık işte bende çok korkuyorum onun gibi olmaktan

Yok canım öyle düşünme bende nasıl bi zevkle yediysem arkadaş dediki çikolata reklamında seni oynatmalilar o nasıl bir haz dedi. Hem sabah yedim akşama erir gider
Evet gerçekten seviyorsun maşallah sana canım bende oynasam oynasam ekmek reklamında oynarım her halde

Benim duzensiz kahvaltılarım başladı yine. Sevmiyorum kahvaltıyı böyle simit poaca hoşuma gidiyo.
Bu arada okuldaki hizmetli ablalar kısır yapmış eve gelmeden huplettim bi kase
Ama çok yanlış en önemli öğün kahvaltı canım madem simit poğaça yiyorsun yanında peynir zeytin de tüket

Miyavsu çok feci başım dönüyor sarimsakli yemek yedim acaba sarımsak icinmi dönüyo başım kafamı kaldiramiyomtansiyonum düştü heral
Yemeğin içinde çiğ mi yoksa pişmiş mi canım pişmişin pek etkisi kalmıyor çiğ sarımsağa göre kesin düşmüştür ayran iç tuzlu bitki çayıda tüketme

Evet gerçekten seviyorsun maşallah sana canım bende oynasam oynasam ekmek reklamında oynarım her halde
Bende bende
kulkedisi30 yarış arkadaşım ne o pogacalar karamiolar benim bugünum sıfır ekmek ve kacamakla devam ediyor bakalım

Ama çok yanlış en önemli öğün kahvaltı canım madem simit poğaça yiyorsun yanında peynir zeytin de tüket
Evet Ya kahvaltı çok önemli de ben de bir türlü yapamıyorum bazen öğlen mesai çıkışında evde kahvaltıyı tercih ediyorum ama işte zamanında yapamıyorum ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…