Oh afiyet olsun iyi yapmışsın ay benim teyzemde öyle eşide vefat etti ama devam ediyor temizliğe hastalık işte bende çok korkuyorum onun gibi olmaktanbende de bitane var temizlik hastası teyze günlük temizlik dışında halıları hergün siler üstelik küçük çocuğu da yok bi kendi bi kocası
Evet geçenlerde sen söylemiştin bende zaten çok severim
Benim duzensiz kahvaltılarım başladı yine. Sevmiyorum kahvaltıyı böyle simit poaca hoşuma gidiyo.Kız ne yaptın sen
Evet gerçekten seviyorsun maşallah sana canım bende oynasam oynasam ekmek reklamında oynarım her haldeYok canım öyle düşünme bende nasıl bi zevkle yediysem arkadaş dediki çikolata reklamında seni oynatmalilar o nasıl bir haz dedi. Hem sabah yedim akşama erir gider
Ama çok yanlış en önemli öğün kahvaltı canım madem simit poğaça yiyorsun yanında peynir zeytin de tüketBenim duzensiz kahvaltılarım başladı yine. Sevmiyorum kahvaltıyı böyle simit poaca hoşuma gidiyo.
Bu arada okuldaki hizmetli ablalar kısır yapmış eve gelmeden huplettim bi kase
Tamam yemeye çalışayım buzdolabı var okulda koyayım olmassa domates falan.Ama çok yanlış en önemli öğün kahvaltı canım madem simit poğaça yiyorsun yanında peynir zeytin de tüket
Yemeğin içinde çiğ mi yoksa pişmiş mi canım pişmişin pek etkisi kalmıyor çiğ sarımsağa göre kesin düşmüştür ayran iç tuzlu bitki çayıda tüketmeMiyavsu çok feci başım dönüyor sarimsakli yemek yedim acaba sarımsak icinmi dönüyo başım kafamı kaldiramiyomtansiyonum düştü heral
Ne kadar şanslısın öyle dolap varsa ben olsam koyardımTamam yemeye çalışayım buzdolabı var okulda koyayım olmassa domates falan.
Yemegin icindeydi canım pişmişYemeğin içinde çiğ mi yoksa pişmiş mi canım pişmişin pek etkisi kalmıyor çiğ sarımsağa göre kesin düşmüştür ayran iç tuzlu bitki çayıda tüketme
Aslında etkilemez pişmiş sarımsak ama yeşil çay yada bitki çayı içtiysen onlar etki etmiştirYemegin icindeydi canım pişmiş
Bende bendeEvet gerçekten seviyorsun maşallah sana canım bende oynasam oynasam ekmek reklamında oynarım her halde
Âmin canımHayırlı cumalar dostlar dualariniz kabul olsun. Hastalara şifa versin, darda kalanlara Rabbim yardım etsin..
Hadi bakalım inşallah canımBende bende
kulkedisi30 yarış arkadaşım ne o pogacalar karamiolar benim bugünum sıfır ekmek ve kacamakla devam ediyor bakalım
Sagol canim sanada kolay gelsinKolay gelsin canım bende işlere basliyim
Kolay gelsin canım
Evet Ya kahvaltı çok önemli de ben de bir türlü yapamıyorum bazen öğlen mesai çıkışında evde kahvaltıyı tercih ediyorum ama işte zamanında yapamıyorum ne yazık kiAma çok yanlış en önemli öğün kahvaltı canım madem simit poğaça yiyorsun yanında peynir zeytin de tüket
Amin amin çok güzel dua etmişsin canım sağolHayırlı cumalar dostlar dualariniz kabul olsun. Hastalara şifa versin, darda kalanlara Rabbim yardım etsin..
Sağol canım turşuda yedimSağol kuzum sanada kisir icin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?