Afiyet olsun canım birşey olmaz merak etme dur bende içeyim gayfeKöyden doğal tereyağı m geldi suan tersyagli kahve iciyombu şekil dahada yaglanacagimdan korkuyom
Gelsinler de teyzem temizlik hastasıGelsinler canim bir güzel bakarlar sana toparlarsin kendini
İyim canım sağol gezme planlarım vardı suya düştü kaç gündür evde mapus hayatı yaşıyorum
Aklımızda olsun zaten buradan ayrılmamak için suya sabuna dokunmuyorum
Amin inşallah bu salyangoz hızım ile 3 ay sonra görürüz gibime geliyor
Geceleri açlıktan olsemde hayatta bişey yemem süt yogurtta buna dahil ..Akşam yemeginden sonra sadece çay içerim hiç bişey yemem çünkü direk kilo
Gelsinler de teyzem temizlik hastasıevi pis bulur her zamanki gibi benden ve ablamdan beter teyzem benim üst levelim resmen
Evet kesinlikle canım birde motorla gelecektik hoş sıkı giyinirdim ama neyse sağlık olsun doğruyu diyorsun neden acele ediyorum ki arkamdan kovalayan mı varIyiles oyle düşün gezmeyi cadı vardir herseyde bir hayır belki daha da kotu olurdu daha beter hasta olurdun kaplica iyide çıkınca kotu olabilirdin
Evet ozellikle senin aklinda dursun
Ne acelen var bak ben hic telas ediyor muyum
Tabi herkes kendi bünyesini daha iyi bilir ben aslinda sık yiyerek daha iyi kilo veriyorum ama kalici olmuyor yeme istegim kamcilaniyor
Bende icimden evini de temizleseler ne güzel olur diye geçiriyordum bir hafta rahat ederdin daha iyi ya belki dur bi temizleyeyim der
Kolay gelsin canımBen kactim kızlar daha hic birsey yapmadım tuuuu bana
Görüşürüz
Nereye daha bdv takılacaktık en son ki konu ne oldu acaba merak ettim takibe aldımKolay gelsin canım bende işlere basliyim
Hangi konu kizNereye daha bdv takılacaktık en son ki konu ne oldu acaba merak ettim takibe aldım
Eşi ...olanHangi konu kiz
Bakıyorumda çok konu var galiba takıldığınHangi konu kiz
Afiyet olsun canım patates kızartmasını sarımsaklı yoğurt ile tüketmen iyi olmuş zararını azaltmışDünkü menü
Sabah 2 dilim ekmek peynir ile tost zeytin yoğurt 1 tane muz
Ara cubuk kraker yeşil çay
Aksam patates kızartması Yoğurtlu sarımsak ile zeytin peynir 1 batim marmelat 1 dilim ekmek
bende de bitane var temizlik hastası teyze günlük temizlik dışında halıları hergün siler üstelik küçük çocuğu da yok bi kendi bi kocasıGelsinler de teyzem temizlik hastasıevi pis bulur her zamanki gibi benden ve ablamdan beter teyzem benim üst levelim resmen
Evet geçenlerde sen söylemiştin bende zaten çok severimAfiyet olsun canım patates kızartmasını sarımsaklı yoğurt ile tüketmen iyi olmuş zararını azaltmış
Sarımsaklı yoğurt dan değildir canımMiyavsu çok feci başım dönüyor sarimsakli yemek yedim acaba sarımsak icinmi dönüyo başım kafamı kaldiramiyomtansiyonum düştü heral
Yok canım öyle düşünme bende nasıl bi zevkle yediysem arkadaş dediki çikolata reklamında seni oynatmalilar o nasıl bir haz dedi. Hem sabah yedim akşama erir giderİyim biraz daha canım sağol akşama kaplıca var ya burada oraya gitmeyi planlıyordum çünkü terlemeden geçmeyecek ama annemler geliyor akşam yemeğinide kalırlar neyse ciddi misin sana bir daha öyle pasta atmam gerçekten etkileneceğini tahmin etmiyordum özür dilerim bak üzüldüm teşvik etmiş gibi oldum ya
Afiyet olsun canimYerim problem değilbol yeşillikli zaten normal bulgur yok siyez var
Evet biraz sağlıksız oldu mucver de kızartmayi.Himmm sabah acma hamurusi olmus ogle izmir köfte kizartma olmuş aksam Mücver kizartma ise kötü fırında ise guzel ama gece yemen iyi olmamis ayran icseydin yada süt toz tarcin ekerdin icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?