Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyim canım sağol gezme planlarım vardı suya düştü kaç gündür evde mapus hayatı yaşıyorum

Iyiles oyle düşün gezmeyi cadı vardir herseyde bir hayır belki daha da kotu olurdu daha beter hasta olurdun kaplica iyide çıkınca kotu olabilirdin

Aklımızda olsun zaten buradan ayrılmamak için suya sabuna dokunmuyorum

Evet ozellikle senin aklinda dursun

Amin inşallah bu salyangoz hızım ile 3 ay sonra görürüz gibime geliyor

Ne acelen var bak ben hic telas ediyor muyum

Geceleri açlıktan olsemde hayatta bişey yemem süt yogurtta buna dahil ..Akşam yemeginden sonra sadece çay içerim hiç bişey yemem çünkü direk kilo

Tabi herkes kendi bünyesini daha iyi bilir ben aslinda sık yiyerek daha iyi kilo veriyorum ama kalici olmuyor yeme istegim kamcilaniyor
Gelsinler de teyzem temizlik hastası evi pis bulur her zamanki gibibenden ve ablamdan beter teyzem benim üst levelim resmen

Bende icimden evini de temizleseler ne güzel olur diye geçiriyordum bir hafta rahat ederdin daha iyi ya belki dur bi temizleyeyim der

Evet kesinlikle canım birde motorla gelecektik hoş sıkı giyinirdim ama neyse sağlık olsun doğruyu diyorsun neden acele ediyorum ki arkamdan kovalayan mı var teyzem mi yapar valla en büyük ablamda öyle hemen elime süpürge alır başlar temizlik yapmaya en son ptesi akşam süpürdüm evi tatil dönüşü

Dünkü menü
Sabah 2 dilim ekmek peynir ile tost zeytin yoğurt 1 tane muz
Ara cubuk kraker yeşil çay
Aksam patates kızartması Yoğurtlu sarımsak ile zeytin peynir 1 batim marmelat 1 dilim ekmek
Afiyet olsun canım patates kızartmasını sarımsaklı yoğurt ile tüketmen iyi olmuş zararını azaltmış

Miyavsu çok feci başım dönüyor sarimsakli yemek yedim acaba sarımsak icinmi dönüyo başım kafamı kaldiramiyomtansiyonum düştü heral

Gelsinler de teyzem temizlik hastası evi pis bulur her zamanki gibibenden ve ablamdan beter teyzem benim üst levelim resmen
bende de bitane var temizlik hastası teyze günlük temizlik dışında halıları hergün siler üstelik küçük çocuğu da yok bi kendi bi kocası

Afiyet olsun canım patates kızartmasını sarımsaklı yoğurt ile tüketmen iyi olmuş zararını azaltmış
Evet geçenlerde sen söylemiştin bende zaten çok severim

Yok canım öyle düşünme bende nasıl bi zevkle yediysem arkadaş dediki çikolata reklamında seni oynatmalilar o nasıl bir haz dedi. Hem sabah yedim akşama erir gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…