Hayirli cumalar canim
Kızlar of öğlene annem ve teyzem geliyormuş kesin kısır yapılır
İyim biraz daha canım sağol akşama kaplıca var ya burada oraya gitmeyi planlıyordum çünkü terlemeden geçmeyecek ama annemler geliyor akşam yemeğinide kalırlar neyse ciddi misin sana bir daha öyle pasta atmam gerçekten etkileneceğini tahmin etmiyordum özür dilerim bak üzüldüm teşvik etmiş gibi oldum yaMiyav_su canım nasıl oldun daha iyimisin?
sabah o bol çikolatalı pastayı görünce kendimden geçtim iplerim koptu haberin olsun . dün kendimi tuttum a101de ananas kurusu varmış içinde 3 tane çıktıikisini yedim birini arkadaş yedi. ama bugün beni hiçbişey tatmin edemez sabah 9da akşama kadar erisin diye bir caramio yedim
akşamları giremiyorum fazla canım
Yap canım birazcık ye ne olacak akşam çok hafif beslenip dengelersin senKızlar of öğlene annem ve teyzem geliyormuş kesin kısır yapılır
Ne pastasıİyim biraz daha canım sağol akşama kaplıca var ya burada oraya gitmeyi planlıyordum çünkü terlemeden geçmeyecek ama annemler geliyor akşam yemeğinide kalırlar neyse ciddi misin sana bir daha öyle pasta atmam gerçekten etkileneceğini tahmin etmiyordum özür dilerim bak üzüldüm teşvik etmiş gibi oldum ya
Yerim problem değilYap canım birazcık ye ne olacak akşam çok hafif beslenip dengelersin sen
Çikolata şelalesi pastasıNe pastası
Off bana pasta demeyin muptelasiyim
İyim canım sağol gezme planlarım vardı suya düştü kaç gündür evde mapus hayatı yaşıyorumHayirli cumalar canimbugun nasilsin
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah geç kalmıştım okulda kantinden bir açma yedim
ara elma 2 dilim ananas kurusu
öğle izmir köfte yoğurt
akşam yemek yemeyi unuttum.sanırım aç hissetmiyordum. eşime mücver yaparken bir dilim yedim 6-7 kadarda siyah çekirdekli üzüm yedim. yatacağımda karnım acıkmaya başladı bir avuç kadarda kabuklu badem yedim
su 2 litreye yakın
leptinin 5buçuk saat
Yok canım 3 hafta banlanmaktan izinli yazilma olmuyor öyle :))
Kız ne yaptın sengünaydın kızlar dünkü menüm
sabah geç kalmıştım okulda kantinden bir açma yedim
ara elma 2 dilim ananas kurusu
öğle izmir köfte yoğurt
akşam yemek yemeyi unuttum.sanırım aç hissetmiyordum. eşime mücver yaparken bir dilim yedim 6-7 kadarda siyah çekirdekli üzüm yedim. yatacağımda karnım acıkmaya başladı bir avuç kadarda kabuklu badem yedim
su 2 litreye yakın
leptinin 5buçuk saat
Kızlar of öğlene annem ve teyzem geliyormuş kesin kısır yapılır
Amin inşallah bu salyangoz hızım ile 3 ay sonra görürüz gibime geliyorOlur mu yazacaksin ki hep birlikte kutlama yapalim burdaRabbim saglikla nasip etsin inşallah o gunu de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?