- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
bugün koysam yarın bulabilirmiyim diye çekincelerim var çünkü.Ne kadar şanslısın öyle dolap varsa ben olsam koyardım
Canım genetiği bozulmamış buğday bu bunuda fazla tüketmiyorum zaten bol yeşillik ile tükettimMiyav_su benimde canım kısır çekti bak. Ama ben hiç yiyemem bu ağızla ağzım bir iyileşsin ilk işim emin ol Kısır yapmak olacak o dediğin bulguru ben bilmiyorum nasıl ki
biraz öyle oldu canım malesef ama okulun işleri vardı 1 saat son tempoda yürüdüm çarşıda su gibide terledim umarım erimiştirBende bende
kulkedisi30 yarış arkadaşım ne o pogacalar karamiolar benim bugünum sıfır ekmek ve kacamakla devam ediyor bakalım
yemiş bileCanım genetiği bozulmamış buğday bu bunuda fazla tüketmiyorum zaten bol yeşillik ile tükettim
Orda da mı var onlardan maalesef benimde var o değilde yiyorlar bitiyor ve sana söylemiyorlar ertesi gün ben çok aç kaldım o insanlar yüzündenbugün koysam yarın bulabilirmiyim diye çekincelerim var çünkü.
kuyruklu fareler kimin bu demeden yiyolar dolapta ne varsa
oh afiyet olsun boşverSağol canım turşuda yedimantipiyotik yalan oldu gecen de tansiyon için ayran içmiştim neyse yarına tekrardan başlarım
He yedim oh pişman değilimyemiş bile
Boşverdim bakalım çarşambaya sonuç nasıl olucakoh afiyet olsun boşver
Bende otelden ayrılıp normal insan gibi yaşamaya başlayınca ögrendim kahvaltıyıEvet Ya kahvaltı çok önemli de ben de bir türlü yapamıyorum bazen öğlen mesai çıkışında evde kahvaltıyı tercih ediyorum ama işte zamanında yapamıyorum ne yazık ki
Hym yani tadı aynı yani. gerçi daha güzel olur. İyi afiyet olsun canım arada böyle şeyler yiyerek metobolizmanı da şaşırtman gerekiyor iyi yapmışsınCanım genetiği bozulmamış buğday bu bunuda fazla tüketmiyorum zaten bol yeşillik ile tükettim
Zaten şeker hastalığında buğday serbest fakat fazla değil bu hafta buğdaylı ürün çok tükettim neyse akşama ve bu hafta düzene girerimHym yani tadı aynı yani. gerçi daha güzel olur. İyi afiyet olsun canım arada böyle şeyler yiyerek metobolizmanı da şaşırtman gerekiyor iyi yapmışsın
bende yedim öğlen bir kaseHe yedim oh pişman değilimhep sen mi yiyeceksin
Esamesi kalmamıştır canım afiyet olsunbiraz öyle oldu canım malesef ama okulun işleri vardı 1 saat son tempoda yürüdüm çarşıda su gibide terledim umarım erimiştir
Oh afiyet olsun canımbende yedim öğlen bir kase
Tesekkur derim canimEsamesi kalmamıştır canım afiyet olsun
Tesekkur ederim canimOh afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım harika menuGündüz menümü hallettim akşam menüm belli olduğu için yazıyorum kahvaltıda : yarım haşlanmış yumurta,domates,zeytin ,çiğ kuruyemiş,nar ,salatalık ,yeşillik öğlen siyez bulgurundan kısır bol yeşillikli ,turşu akşam :dünden kalma et haşlaması,fırında köfte,salata @puantiyeli_kelebek
Oh mis gibi menu afiyet olsun canimGündüz menümü hallettim akşam menüm belli olduğu için yazıyorum kahvaltıda : yarım haşlanmış yumurta,domates,zeytin ,çiğ kuruyemiş,nar ,salatalık ,yeşillik öğlen siyez bulgurundan kısır bol yeşillikli ,turşu akşam :dünden kalma et haşlaması,fırında köfte,salata @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?