Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve

Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir

Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için

Oh afiyet olsun canım tarhananın yanında kuru soğan güzel giderdi soğan tüketmeyide özen göster

Maşallah ne güzel yumurta yemişsin canım bayıldım darısı benim başıma kuru meyvede yemişsin oh afiyet olsun ıspanak yemeğinde pirinç var mıydı

Panik ne canım yöresel yemek mi birde dövmeç sanırım buğdaylı bir yemek değil mi

İyi akşamlar kızlar...
Sabah 10:00 bir poğça bir bardak çay
Öğlen 12:30 bir buçuk cızbız köfte, 1kase tarhana bir dilim ekmek
Ara 15:00 dört hoşbeş bir fincan kahve
Akşam 19:00 iki cızbız köfte bir kase cacık iki tane köz biber domates bir dilim ekmek
ama çok yemek yemiş gibi hissediyorum kaç gündür hastaydım yiyemiyodum diye mi acaba bugün artık dilim acımadı da domates yemeyi özlemiştim ya

Afiyet olsun canım poğaçanın yanında peynir ,zeytinde tüketmeye çalış

Panik ne canım yöresel yemek mi birde dövmeç sanırım buğdaylı bir yemek değil mi
Panik köftelik bulguru unla yoguruyon sonra küçük toplar yapıp suda haşliyon sonra salcayi kavurup bununla karistiyon dovmecte yöresel yemegimiz biz çok severiz kozlenmis biber patlıcan domatesi eziyon birde sarimsagi eziyon birazcik yağ koyup kavuruyon o kadar

Karbonlu bir gün olmuş canım

Çağrı Taner değil mi ben çok beğeniyorum bunun paylasimlarini
Offf herkes bişey söyledi yine kapandı zeynebin konusu
Kız sende iyi bağımlı oldun ha
pani ne site soracaktım açıklamasını yapmışsın bizde senin dediğin gibi bulgur yumurtası soğan un baharat bazen et de olur küçük küçük yapıp mercimek le Salçalı suda pisiiririz çorba gibi adı da sulu köfte sizinki de susuz köfte demek ki

Ne evi canım taşınıyor musunuz
Herkese iyi geceler kızlar
Ben geldim yine gitmissin bi türlü denk gelemedik neyse bakalım iyi geceler canım

Miyav_su canım esamelik pirinç vardı içinde. Yani bir tencereye bir avuç koyuyorum yok gibi oluyor. Bu arada sende bugün yarım yumurta yemissin çok sevindim bayadir yiyemiyordun. Ben iki yumurta yiyince baya tok hissettim :))
didemdefne canım başka bir arkadas ev almış, ziyarete gittik

Hayırlı olsun canım darısı size olsun

Sağol canım turşuda yedimantipiyotik yalan oldu gecen de tansiyon için ayran içmiştim neyse yarına tekrardan başlarım

Afiyet sifa olsun canım dogal antibiyotik almissin yarına devam edersen sorun olmaz.

Offf herkes bişey söyledi yine kapandı zeynebin konusu

Konular elbet bir gün kapanacak canim arkası yarın izliyon sanki heyecana bak

bende yedim öğlen bir kase

Dun kısır günü olmuş afiyet olsun

Harikasın sabahindan aksama kadar hepsi cok guzel

Caramio ya ragmen beğendim ozellikle aksam cok hafif olmuş

Guzel canim

Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için [/QUOTE]
Cok guzel canım kış sebzeleri yapılmaya başlanmış bile Harikasın

Ekmek cok olmuş canim çorba da ekmek sonuçta biliyorsun çorba yanında tüketmemeye çalış iyileşmene sevindim

Oh oh kısır gunu boşuna demedim afiyet olsun aksam yine ekmek olmasaydı iyi olurdu kisiri bol ayranla icsen sahane olurdu

Selam kızlar ben geldim misafirlikten çocukları ancak uyutuyirum çok yorgunum.
Bu arada güzel menumu 1 dilim İncirli kek ile bozdum Herkese hayırlı geceler

Incirli muhallebili tatli var onu hatirlattin bana afiyet olsun kuru meyveli hamur islerini çok severim tabi yememek lazim bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…