Teşekkür ederim canımTesekkur derim canim
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canım harika menu
Oh afiyet olsun canım tarhananın yanında kuru soğan güzel giderdi soğan tüketmeyide özen gösterBende yazayım menumu
Sabah bir dilim ekmek bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir bardak süt bir caramio
Öğlen bir kase kısır
Aksam bir kase acılı tarhana çorbası yarım kase çeri domates
Su 2 litre yi bulur yatana kadar
Spor 1 saat yürüyüş
Maşallah ne güzel yumurta yemişsin canım bayıldım darısı benim başıma kuru meyvede yemişsin oh afiyet olsun ıspanak yemeğinde pirinç var mıydıMenumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve
Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için
Panik ne canım yöresel yemek mi birde dövmeç sanırım buğdaylı bir yemek değil miBugünkü menum öğlen 5 kaşık dövmeç yarım kase yoğurt 1 domates ara yarım havuç yarım elma yarım yumurtahepsi yarım olmuş ama benim küçük oğlan istedi akşam 2 çatal Salçalı panik biraz yogurt
Afiyet olsun canım poğaçanın yanında peynir ,zeytinde tüketmeye çalışİyi akşamlar kızlar...
Sabah 10:00 bir poğça bir bardak çay
Öğlen 12:30 bir buçuk cızbız köfte, 1kase tarhana bir dilim ekmek
Ara 15:00 dört hoşbeş bir fincan kahve
Akşam 19:00 iki cızbız köfte bir kase cacık iki tane köz biber domates bir dilim ekmek
ama çok yemek yemiş gibi hissediyorum kaç gündür hastaydım yiyemiyodum diye mi acaba bugün artık dilim acımadı da domates yemeyi özlemiştim ya
Panik köftelik bulguru unla yoguruyon sonra küçük toplar yapıp suda haşliyon sonra salcayi kavurup bununla karistiyon dovmecte yöresel yemegimiz biz çok severiz kozlenmis biber patlıcan domatesi eziyon birde sarimsagi eziyon birazcik yağ koyup kavuruyon o kadarPanik ne canım yöresel yemek mi birde dövmeç sanırım buğdaylı bir yemek değil mi
Karbonlu bir gün olmuş canımPanik köftelik bulguru unla yoguruyon sonra küçük toplar yapıp suda haşliyon sonra salcayi kavurup bununla karistiyon dovmecte yöresel yemegimiz biz çok severiz kozlenmis biber patlıcan domatesi eziyon birde sarimsagi eziyon birazcik yağ koyup kavuruyon o kadar
Kız yok ne karbonu oglenki sebzeydi zaten aksamkindende 2 çatal aldım zaten tadimlk yaniKarbonlu bir gün olmuş canım
Tamam canım afiyet olsunKız yok ne karbonu oglenki sebzeydi zaten aksamkindende 2 çatal aldım zaten tadimlk yani
Çağrı Taner değil mi ben çok beğeniyorum bunun paylasimlarini
Kız sende iyi bağımlı oldun haOfff herkes bişey söyledi yine kapandı zeynebin konusu
pani ne site soracaktım açıklamasını yapmışsın bizde senin dediğin gibi bulgur yumurtası soğan un baharat bazen et de olur küçük küçük yapıp mercimek le Salçalı suda pisiiririz çorba gibi adı da sulu köfte sizinki de susuz köfte demek kiBugünkü menum öğlen 5 kaşık dövmeç yarım kase yoğurt 1 domates ara yarım havuç yarım elma yarım yumurtahepsi yarım olmuş ama benim küçük oğlan istedi akşam 2 çatal Salçalı panik biraz yogurt
Ne evi canım taşınıyor musunuzMenumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve
Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için
Ben geldim yine gitmissin bi türlü denk gelemedik neyse bakalım iyi geceler canımHerkese iyi geceler kızlar
Hayırlı olsun canım darısı size olsunMiyav_su canım esamelik pirinç vardı içinde. Yani bir tencereye bir avuç koyuyorum yok gibi oluyor. Bu arada sende bugün yarım yumurta yemissin çok sevindim bayadir yiyemiyordun. Ben iki yumurta yiyince baya tok hissettim :))
didemdefne canım başka bir arkadas ev almış, ziyarete gittik
Sağol canım turşuda yedimantipiyotik yalan oldu gecen de tansiyon için ayran içmiştim neyse yarına tekrardan başlarım
Offf herkes bişey söyledi yine kapandı zeynebin konusu
bende yedim öğlen bir kase
Gündüz menümü hallettim akşam menüm belli olduğu için yazıyorum kahvaltıda : yarım haşlanmış yumurta,domates,zeytin ,çiğ kuruyemiş,nar ,salatalık ,yeşillik öğlen siyez bulgurundan kısır bol yeşillikli ,turşu akşam :dünden kalma et haşlaması,fırında köfte,salata @puantiyeli_kelebek
Bende yazayım menumu
Sabah bir dilim ekmek bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir bardak süt bir caramio
Öğlen bir kase kısır
Aksam bir kase acılı tarhana çorbası yarım kase çeri domates
Su 2 litre yi bulur yatana kadar
Spor 1 saat yürüyüş
Bugünkü menum öğlen 5 kaşık dövmeç yarım kase yoğurt 1 domates ara yarım havuç yarım elma yarım yumurtahepsi yarım olmuş ama benim küçük oğlan istedi akşam 2 çatal Salçalı panik biraz yogurt
İyi akşamlar kızlar...
Sabah 10:00 bir poğça bir bardak çay
Öğlen 12:30 bir buçuk cızbız köfte, 1kase tarhana bir dilim ekmek
Ara 15:00 dört hoşbeş bir fincan kahve
Akşam 19:00 iki cızbız köfte bir kase cacık iki tane köz biber domates bir dilim ekmek
ama çok yemek yemiş gibi hissediyorum kaç gündür hastaydım yiyemiyodum diye mi acaba bugün artık dilim acımadı da domates yemeyi özlemiştim ya
Bugün ku menu
Sabah 2 dilim ekmek ve sucuk ve kaşar ile tost zeytin şekersiz çay 1 hasli yumurta
Ikindi komşular vardı 1/2kase kısır 1 kurabiye
Aksam yarım palamut fırında salata yarım dilim ekmek
1 avuç çekirdek
Selam kızlar ben geldim misafirlikten çocukları ancak uyutuyirum çok yorgunum.
Bu arada güzel menumu 1 dilim İncirli kek ile bozdumHerkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?