Afiyet olsun canımBugün ku menu
Sabah 2 dilim ekmek ve sucuk ve kaşar ile tost zeytin şekersiz çay 1 hasli yumurta
Ikindi komşular vardı 1/2kase kısır 1 kurabiye
Aksam yarım palamut fırında salata yarım dilim ekmek
1 avuç çekirdek
O resimli pastayı yememişsin ya oda güzel nefret ediyorum o resimli pastalardanDünün menüsü
Sabah
Net hatitlamadigim icin özet geciyorum ekmeksiz kahvaltı :)
Öğle
Önceki gunden kalma firinda tavuk atistirdim oglumla
Aksam
Ah o aksamdoğum gunundeydim..
1 kurabiye 1 kiymali börek 1 kase patates salatası doğum günü pastasi da yerdim belki resimli boyalı pastaları sevmedigim icin Allah tan Yemedim
Bir zamanlar cevizli İncirli kekleri çok severdim afiyet olsunSelam kızlar ben geldim misafirlikten çocukları ancak uyutuyirum çok yorgunum.
Bu arada güzel menumu 1 dilim İncirli kek ile bozdumHerkese hayırlı geceler
Âmin hepimize olsunHayırlı olsun canım darısı size olsun
Günaydın canım inşallahGunaydin kızlar mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum herkese
Anladım canım afiyet olsun birde bana sor o yumurtayı nasıl yediğimiMiyav_su canım esamelik pirinç vardı içinde. Yani bir tencereye bir avuç koyuyorum yok gibi oluyor. Bu arada sende bugün yarım yumurta yemissin çok sevindim bayadir yiyemiyordun. Ben iki yumurta yiyince baya tok hissettim :))
@didemdefne canım başka bir arkadas ev almış, ziyarete gittik
O resimli pastayı yememişsin ya oda güzel nefret ediyorum o resimli pastalardan
En güzeli yememekBendeeecocuk bile olsa kimsenin agzini burnunu yiyemem diyorum hep boyalı ürünleri yiyemem ben Allahtan jelibondur bonibondur jolelidir nefret ederim
Bana mı dedin canım neyi zorlanayorumNeden canim Ara verdin diye yine mi zorlanıyorsun?
Pardon canim alintilamamis demekki bugun net yavas yumurta yerken zorlandım demissin ya onun icin sordumBana mı dedin canım neyi zorlanayorum
Evet canım zorlanıyorum bir türlü yiyemiyorum onuPardon canim alintilamamis demekki bugun net yavas yumurta yerken zorlandım demissin ya onun icin sordum
Günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları olur insallah
Evet canım zorlanıyorum bir türlü yiyemiyorum onubirgün onu da aşarım inşallah
Bende öyleydim işte haşlanmışı ile ekmek arası yapar yerdim zaten senede 1 defa yerdim haşlanmış yumurtayı düşün ne kadar sağlıksız bir insanmışımSanki alismistin ara vermeden once .. tereyağli seviyorum bende ekmeksiz yedigimden beri haşlanmışi ekmeksiz yiyemiyorum herkes tam tersidir oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?