Günaydın canım nasıl geçti ev gezmesi arkadaşın güle güle otursunGünaydın fit hatun adayları
Güzeldi kuzum orada da çocuklar vardı benimkiler baya oynadılar. Üç aile gittik zaten bir de onlar 4 aile olduGünaydın canım nasıl geçti ev gezmesi arkadaşın güle güle otursun
Bu arada ben bu arkadaşı ilk defa gördüm eşimin arkadasiydi.Günaydın canım nasıl geçti ev gezmesi arkadaşın güle güle otursun
Anladım canımBu arada ben bu arkadaşı ilk defa gördüm eşimin arkadasiydi.
Gerçekten öyle resmen bağımlı oldupapatya1994 bu gidişle sen bdv ye takıla takıla "kocamla bdv yüzünden tartıştık" diye konu acacaksin
Oh ne güzel çocuklara yaramış ortamGüzeldi kuzum orada da çocuklar vardı benimkiler baya oynadılar. Üç aile gittik zaten bir de onlar 4 aile oldu. Çocuklar mutlular diye oturduk 11 buçuk ta kalktık.
Zeynep için bakıyorum yoksa sevmiyorum oraya takilmayi takildigim zaman paranoyak oluyompapatya1994 bu gidişle sen bdv ye takıla takıla "kocamla bdv yüzünden tartıştık" diye konu acacaksin
Etkileniyorsun işte boşver fazlada kafa yorma sen çok boştasın galiba kendine bir meşkale bul ne bileyim kitap oku film izleZeynep için bakıyorum yoksa sevmiyorum oraya takilmayi takildigim zaman paranoyak oluyomesimden suphe duyuyom
Evet canım çok bostayimEtkileniyorsun işte boşver fazlada kafa yorma sen çok boştasın galiba kendine bir meşkale bul ne bileyim kitap oku film izlebak ben şimdi Pazar'dan geldim evi süpürüp kitap okumayı düşünüyorum sonra ablam gelecek çay keyfi sonra zeytin aldım Pazar'dan onları kışlık için şişeye koyucaz onlar gidince şöyle bir yarım saat yürüyüş akşam yemeği arkasından eşimle çıkmayı düşünüyorum
Evinde internet varsa spor yap film izle halk eğimde ücretsiz kurslara git yada belediye yapıyorsa onlara git sanal ortam burası bazı konular yalan çıkabiliyor yada bir erkek yazmış oluyor bunlar oldu hatta birisi karım öldü burada üye demişti aslında kadın ölmemiş kendisi buraya yazmış burada herkes nasıl üzüldü sonra bir şekilde gerçek ortaya çıktıEvet canım çok bostayimSürekli Evdeyim Küçük cocukta Artık 4 Yaşında onunda Pek Bi Uğraşı Yok Artık En Fazla Hafta Da Bir Anneme gidiyom
Internet yok canım çocuk için kursa falanda gidemem çocuklu almazlarEvinde internet varsa spor yap film izle halk eğimde ücretsiz kurslara git yada belediye yapıyorsa onlara git sanal ortam burası bazı konular yalan çıkabiliyor yada bir erkek yazmış oluyor bunlar oldu hatta birisi karım öldü burada üye demişti aslında kadın ölmemiş kendisi buraya yazmış burada herkes nasıl üzüldü sonra bir şekilde gerçek ortaya çıktı
Bende çok kötü zamanlar geçirdim ve devam ediyor o yaşadıklarım ama işte birazda bazı şeyleri bizler kendimiz aşmalıyız diye düşünüyorum tek çözüm çare biziz yine maalesef geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsınBundan 7 ay önce depresyona girdim canım sürekli Ağlıyodum evime giremiyodum 3 ay boyunca annemdeydimen son olmadı pskiyatra gittim oda ilaç verdi içmek istemedim çok zararlı ama dayanamadim cildiracaktim 1 ay kullandım sonra duzeldigimi görünce hemen bıraktım çok şükür ama o 1 ayda ben 5 kilo aldım o ilaç için ne yesem doymuyodum midem Kuyu gibi olmustu
Kreşe gitmiyor mu seninki anladım canım 2. El kitapçılardan kitap al oku hem ufkun genişler hem kafan dağılmış olurInternet yok canım çocuk için kursa falanda gidemem çocuklu almazlar
İşte eve kapanmaktan oluyor havalar bu aralar güzel çocuğa arabaya koy gezintiye çık illede birşey Alman gerekmiyor ÇarşıdanHastalık geçince yine eve kapandim tekrar öyle olacam diye hep korkuyorum
Tek okuduğum bi kitap VR oda roman di hanımın ciftligiKreşe gitmiyor mu seninki anladım canım 2. El kitapçılardan kitap al oku hem ufkun genişler hem kafan dağılmış olur
Dün biride bu tavsiyeyi yaptı çocuğu arabaya koy 1 saat yürü dedi hem zayiflarim hem stres atarım aslında doğru soyluyorsunİşte eve kapanmaktan oluyor havalar bu aralar güzel çocuğa arabaya koy gezintiye çık illede birşey Alman gerekmiyor Çarşıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?