Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tek okuduğum bi kitap VR oda roman di hanımın ciftligi
Ciddi misin oda Türk romanı öyle seviyorsan onlardan oku her türlü ben mesale şu sıralar sağlıklı beslenme üstüne okuyorum araştırıyorum İlgim onlarda ondan önce bestselleri okuyordum klasikleri okudum Türk yabancı Nobel ödüllü olanları okudum varsa filmlerini izledim 10 yıldan daha fazla tarih -coğrafya dergisine üye oldum onları okudum seninde ilgin vardır şu sıralar ev dekorasyon dergileri okuyorum ve diyabetik dergileri

Ne güzel valla tebrik ederim kitap okuyan insanlar a imreniyorum valla

Yürüyüş yolu buraya 1 saat uzak yürürsem normal yollardan yuruyeyim anca
Çok da uzak değil aslında ben olsam yürürüm bak kilo verirken sarkma olmaması için spor şart benim sadece beyaz çatlaklarım var sarkma yok yada internet Cafeden pilates spor videoları yüklet evde bilgisayar varsa ondan izle yap

Dün kuzenimle konuştum oda 25 kilo verdi daha bi 25 kadarda var vermesi gereken oda diyo spor yapman lazım yoksa sarkarsin ben sarkmadim diyo ama benim 15 kilo vermem lazım 15 kiloyla sarkarmiyimki

Dün kuzenimle konuştum oda 25 kilo verdi daha bi 25 kadarda var vermesi gereken oda diyo spor yapman lazım yoksa sarkarsin ben sarkmadim diyo ama benim 15 kilo vermem lazım 15 kiloyla sarkarmiyimki
Evet kesinlikle sarkman olur üzgünüm ben bu kiloda 38 giyiyorum hoş artık 38 bedende bol gelmeye başladı üst bedenim M beden artık oda bol geliyor kuzenin iyi vermiş onunla takılsana neler yaptı kuzenin

Evet kesinlikle sarkman olur üzgünüm ben bu kiloda 38 giyiyorum hoş artık 38 bedende bol gelmeye başladı üst bedenim M beden artık oda bol geliyor kuzenin iyi vermiş onunla takılsana neler yaptı kuzenin
Seninle aynı kilodayiz ben 44 46 beden giyiyomyemeklerimi çok kıstim diyo abur cubur hiç yememis bol bol su içmiş evde banti var yürümüş ve temmuzda başlamış düşün 2 3 ayda 25 kilo vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…