Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Seninle aynı kilodayiz ben 44 46 beden giyiyomyemeklerimi çok kıstim diyo abur cubur hiç yememis bol bol su içmiş evde banti var yürümüş ve temmuzda başlamış düşün 2 3 ayda 25 kilo vermis
Sen benden 1 kg eksiksin ben ağırlık sporu yapıyorum ve kaslarımı destekliyorum gıda ile yani senin dün yedin bandik miydi neydi benim için gıda değil ben onu yiyeceğime peynir,zeytin soğan yerdim İnan bana aç kalıyorsun ben aç kalmıyorum

Bandikevet aç kaliyorum

Ama işte sen sporada gittin ben spora gidememki

Ama işte sen sporada gittin ben spora gidememki
Bende onu diyorum şuan teknoloji çağı çocuğu arabaya koy yürü bu senin için kardiyo sonra internet Cafeden flash belleğe yüklet pilates,jillian ,yoga evde yap işte bu kadar canım bahanen olmasın İnan boyun fıtığım olmasa ben neler neler yaparım

Onu bunu bilmiyom işte beni zayiflatacaksinseni diyetisyenim ilan ediyorum zayiflayana kadar peşini birakmam
En nefret ettiğim kelime diyetisyen yap işte Karatay tamamen bizim kültür ve mutfağımıza uygun mis gibi sana akşama kinoalı jambonlu salata demiyor yap kuru fasulye ,barbunya yanında bol yeşillik soğanlı salata ayran turşu ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…