Sen benden 1 kg eksiksinSeninle aynı kilodayiz ben 44 46 beden giyiyomyemeklerimi çok kıstim diyo abur cubur hiç yememis bol bol su içmiş evde banti var yürümüş ve temmuzda başlamış düşün 2 3 ayda 25 kilo vermis
Dün kabul etmiyordun karbonhidrat olduğunaDünden panik var karbonhidrat diye onu yemek istemiyorum
Kahvaltın yok sanırım aç kalıyorsun İnan en nefret ettiğim olay aç kalmaktırŞuan açlıktan ölüyorum ne yicem bilmiyorumyemek yemek istemiyorum aç kalmak istiyorum
Aç kalarak metabolizmanı bozmuşsun canım birde sporsuz olmazBen 6 yıldır diyet yapıp bıraktığım için vücut alışmış artık vermiyor kilolari
Yok dedimki 2 çatal yedim sadeceDün kabul etmiyordun karbonhidrat olduğuna
BandikSen benden 1 kg eksiksinben ağırlık sporu yapıyorum ve kaslarımı destekliyorum gıda ile yani senin dün yedin bandik miydi neydi benim için gıda değil ben onu yiyeceğime peynir,zeytin soğan yerdim İnan bana aç kalıyorsun ben aç kalmıyorum
Olsun yarım çatal bile benim için aynı oluyorYok dedimki 2 çatal yedim sadece
Benim eski ve yeni halimi gördün değil mi ben olsam senin yerinde böyle bir insanın menüsüde belli yaptıklarıda aynısını yapardım düşünsene artık 38 beden bol geliyor bana birşey almak istemiyorum ama giyecek kıyafetimde kalmadıBandikevet aç kaliyorum
Ben kendime özel yapmıyorum eşimde benimle aynısını yiyor dün sadece o patates köfte yedi ben sadece köfte yedim bugün mesale menümüz aynı balık yiyeceğiz birlikteAma işte kendime özel yemek yapamiyorum malesef karbonhidrat oluncada yemek isttemiyorum ve aç kaliyorum
Ama işte sen sporada gittin ben spora gidememkiBenim eski ve yeni halimi gördün değil mi ben olsam senin yerinde böyle bir insanın menüsüde belli yaptıklarıda aynısını yapardım düşünsene artık 38 beden bol geliyor bana birşey almak istemiyorum ama giyecek kıyafetimde kalmadı
Bende onu diyorum şuan teknoloji çağı çocuğu arabaya koy yürü bu senin için kardiyo sonra internet Cafeden flash belleğe yüklet pilates,jillian ,yoga evde yap işte bu kadar canım bahanen olmasın İnan boyun fıtığım olmasa ben neler neler yaparımAma işte sen sporada gittin ben spora gidememki
En nefret ettiğim kelime diyetisyenOnu bunu bilmiyom işte beni zayiflatacaksinseni diyetisyenim ilan ediyorum zayiflayana kadar peşini birakmam
Yanlış metod yapıyorsun canımGerçekten kilo vermeyi çok kafama taktım onun içinde gitmiyor kilolar
Dua etki benimki gibi sağlıksız bir insanda değilsin maşallahın var bunlar hep artı senin için6 yıldır ha verdim ha verecem yıllarım heba olmusbi ortamda yururken nasıl ozguvensiz yuruyorum acaba kilolu gorunuyorummu diyerek geciyorum
Off nasıl yapıcam bende bilmiyorum yaşam tarzimi degismem gerekiyoYanlış metod yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?