Evet Can'ım eve gidiyorum sabah 5 den bu yana ayaktayım
Yanında salata filan yeseydin ya Can'ım kendini aç bırakmaAkşam yemeğinde iki tabak mercimek yemeği yedim
Çok acııkmışm..
iyi cnm kocaman olduuu cok yaramaaaaazzz tepelerde gezio iste :)Doğrudur Can'ım senin cadı Nasıl iyi mi minnoş büyümüştür
Ben çook seviyorum canıım ip atlamayıAfiyet olsun Can'ım oh ne güzel mis gibi hava almışsın maşallah güzel ip atlamışsıntebrik ederim ben ip atlayamıyorum 2 atlasam hemen çişim gelir
Süpersinn canıım tebriklerBayram'dan önce 77.6 gr şuan 76.2 gr toplamda -1.2 gr kızlar daha bağırsaklarım tam çalışmadı şişkinlik var olsa olsa 200 gr fazladır zaten
O saatlerde uyanmaya çalışıyodum sonra da kahvaltı anca yazabildiiim
Vayyy canıım süpersiiiinkilo bildirimi
2 hafta önce çarşamba : 78.900
bu çarşamba : 76.700
fark : 2.2 kg
Süpersiin canıımListeye ekledigim son kg. 101.8
Guncel kilom. 99.5
Fark. 2.3
Sağol canııımTebrikler fıstığım çok güzel gitmis tatile ragmen harikasin
Azıcııık cıs yemiş olabilirimGünaydın Can'ım -500 gr az mı bence çok iyi aman şapka filan tak buralar çok sıcak yanından suyunu eksik etme birde cıslardan uzak dur
Sağol canıımsenin kilon için 500 gr çok iyi canım harikasın
Çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusuun ..Kizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
Canıım nasıll gitti bu kadar süpersiiin gerçekteenAy oncekileri okumadan bi an evvel kilo bildirimi yapayim @puantiyeli_kelebek
Baslangic kilom: 65
Guncel kilom: 61.3
Fark: 3.7
50'li kilolara indigimde ilk is foto paylasmak olucak=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?