- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
geçmiş olsun canım ben silverdin krem kullanıyorum iyi geliyor yanigateşekkür ederim canım
öğlen kızarttım patlıcanları. elime yağ sıçradı kızardı kabardı fena oldu
evet pazar günü toplu katliam var bizim evde
napıyım canım hafta içi her istediklerini yapamıyorum pazarı serbest bıraktım
Bende mi yesem azcık canım çok istiyorVilma 37 seni mi kırıcam kız yapıcam buradaki o tarifi tabi 1 tabak yerim peşinen söyleyeyim sizlere 2 sene olmuştur makarna yemeyeli yanlış hatırlamıyorsam
Bende bakayım yapayım o tariflerden birini
Bende aşığım en çok da domatesli biberli seviyorumMakarnada gerçekten güzel oluyor.
Biz ailecek makarna aşığıyız
Kacamamissin canım neyse artık spor yarına kaldıKızlar bende kaçtım dükkanı kapatıp spora gideceğim akşama uğrarım
Bende acıktım köfte ve çorba var salata da yaptım ama canım makarna istiyorYemek derdine düştüm ben öyle aciktim ki neler yerim allah bilir
Tamam ikimizde 65 kg inince yiyelimOff supeemis yaaa birde koy usulü erişte spagetti var ona da bayıldım 65 görünce yiyecem bananaeeeeeee
Sen oruç değil misin ya niye baktınAyy agzimin sulari aktı öldüm bittim resmen
Pişirmeye bağlı çok pişirsem fırlar zaten böyle dediğime bakma endokrin doktoruna gözükmeden yemem seviyenin 5 altına düşmesi lazım 25 den 5 indirdim o yüzden aralık ayına kadar yemem spora giderim problem değil buradan çıkınca direk spora evde bekleyenim yok birşey yok dışarda atıştırır giderim çünkü bu aralar çok aksattımgeçmiş olsun canım ben silverdin krem kullanıyorum iyi geliyor yaniga
Bende mi yesem azcık canım çok istiyor
Bende bakayım yapayım o tariflerden birini
Bende aşığım en çok da domatesli biberli seviyorum
Kacamamissin canım neyse artık spor yarına kaldı
bu arada makarna yiyince insülin firlamaz dimi eğer hasta olacaksan yeme
Bende acıktım köfte ve çorba var salata da yaptım ama canım makarna istiyor
Ben buradayım canım saat 17.00 gelmesine bekliyorum dükkanı kapatıp spora gideceğim
Bende bir zamanlar ekmeğin içinde yerdim o kadar seviyordum yani
Yemek derdine düştüm ben öyle aciktim ki neler yerim allah bilir
Malesef gidemedim çünkü Malezyalı müşteriler geldi sinir oldumburadan çok geç çıkarım onlar yüzünden otobüs 17.30 da minibüsler 6 dan sonra 1.30 saatden sonra geliyor
Tamam ikimizde 65 kg inince yiyelim
Hiçte bile beni bilmiyor Musun mehteren takımı gibi 1 ileri 2 geri gidip geliyorumSiz 65 inice bende sizin şerefinize yiyeyim
Kendimin 65 inmesini beklersem yıl geçer
İnşallah gitmeyi düşünüyorum daha vazgeçmedimÜzüldüm canım.
Olsun sporu yarın yaparsın ...
Hımm bilemedim kiTamam ikimizde 65 kg inince yiyelim
Malesef şom ağzım kapansın müşteriler var şansıma uyuzlarİyi bugün erken kapatabiliyorsun.
Ben aralık ayına kadar ağzıma koymayı düşünmüyorum canımHımm bilemedim kisen 69 a ben de 65 e düşünce yiyelim daha yakın ne dersin :)))
Benimkide o hesap yazık etmişim vücuduma zehirlemişim resmenBiz bir paket makarnayı 3 kişi yiyorduk bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?