Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

geçmiş olsun canım ben silverdin krem kullanıyorum iyi geliyor yaniga
Vilma 37 seni mi kırıcam kız yapıcam buradaki o tarifi tabi 1 tabak yerim peşinen söyleyeyim sizlere 2 sene olmuştur makarna yemeyeli yanlış hatırlamıyorsam
Bende mi yesem azcık canım çok istiyor
Seni etiket yaptım o makarna tarifine Vilma 37 bak canın çekmesin
Bende bakayım yapayım o tariflerden birini
Makarnada gerçekten güzel oluyor.
Biz ailecek makarna aşığıyız
Bende aşığım en çok da domatesli biberli seviyorum

Kızlar bende kaçtım dükkanı kapatıp spora gideceğim akşama uğrarım
Kacamamissin canım neyse artık spor yarına kaldı
bu arada makarna yiyince insülin firlamaz dimi eğer hasta olacaksan yeme
Yemek derdine düştüm ben öyle aciktim ki neler yerim allah bilir
Bende acıktım köfte ve çorba var salata da yaptım ama canım makarna istiyor

Pişirmeye bağlı çok pişirsem fırlar zaten böyle dediğime bakma endokrin doktoruna gözükmeden yemem seviyenin 5 altına düşmesi lazım 25 den 5 indirdim o yüzden aralık ayına kadar yemem spora giderim problem değil buradan çıkınca direk spora evde bekleyenim yok birşey yok dışarda atıştırır giderim çünkü bu aralar çok aksattım

İnternette bir gazatenin sağlık köşesinden bulduğum aşağıdaki bilgiyi:

" MAKARNAYI AZ PİŞİRİN
Beyaz makarna rafine karbonhidrat olup GI’i pişirmeye göre değişir. Spagettiyi sadece 5-6 dk pişirilirse Gİ’i düşüktür. Makarnayı yumuşayıncaya kadar pişirmelidir. Fazla pişirince GI artar.

PATATESİ SOĞUTUN
Patetes yüksek GI ‘e sahip olsa da buzdolabında soğutulup tekrar ısıtılırsa GI’i azalır. Patates salatası soğutulursa GI’i azalır. Taze pişmiş ve ezilmiş patetesin GI’i en yüksektir. En iyisi patates salatası halinde hazırlamak, buzdolabında soğutmak ve içine sirke koymaktır. Tüm patatesler yüksek GI’li değildir. Tatlı patates daha faydalıdır. Haşlanmış patatesin GI’i 70’in altındadır. Soğutulmuş patatesin GI’i düşükür. Bu nedenle patates salatasının GI’i düşüktür. Küçük, taze patates ise daha az GI’lidir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…