Dikkat et canım adaçayı filan iç mutlakaBenim boğaz şişmeye başladı, Canım çok çorba çekiyor ancak eve gidince yapmaya halim kalırmı bilemiyorum.
Dikkat et canım adaçayı filan iç mutlakaBenim boğaz şişmeye başladı, Canım çok çorba çekiyor ancak eve gidince yapmaya halim kalırmı bilemiyorum.
Dikkat et canım adaçayı filan iç mutlaka
Bende dükkanı kapattım şükür spora gidiyorum
Anladım canım geçmiş olsunEve gidince ıhlamur yapacağım hemen.
Kanamam hala durmadığından adaçayı bu aralar içemiyorum.
Ekim Kasım aralık abooooBen aralık ayına kadar ağzıma koymayı düşünmüyorum canım
Aynen canım şimdi salondan çıktım birşeyler yiyeceğim toplamda 10 cm incelmem varmışEkim Kasım aralık aboooo
Süpersin bebeğim valla azmine hayranimAynen canım şimdi salondan çıktım birşeyler yiyeceğim toplamda 10 cm incelmem varmış
Merhaba canım hoş geldin biz de seni özledik . Bende de aynı durum var okul ev iki çocuk bazen kendime vakit ayoramadigimi düşünüyorum. Ama çok şükür sağlık olsun gerisi önemli değilSelam fıstıklarrrr
Nasılsınız bakim görüşmeyeli, çok özledim sizi yaa
Okulla cebelleşiyorum ben de arada girip sizleri okuyorum
Ana Yen'i ölçüleri almadım hoca ekrana kayıt etti bende normal foto çekiyordum unuttumSüpersin bebeğim valla azmine hayranimolculerini bana özelden yazar mısın
Evet rabbim huzur sağlık versin de gerisi hallolur allahın izniyle.Merhaba canım hoş geldin biz de seni özledik . Bende de aynı durum var okul ev iki çocuk bazen kendime vakit ayoramadigimi düşünüyorum. Ama çok şükür sağlık olsun gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?