Ay oncekileri okumadan bi an evvel kilo bildirimi yapayim @puantiyeli_kelebek
Baslangic kilom: 65
Guncel kilom: 61.3
Fark: 3.7
50'li kilolara indigimde ilk is foto paylasmak olucak=))
Kizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
Kızlar o kadar çok yorgunum kii13.000 adım olmuş ama o kadar çok mağzaya girdik kiii ayaklarım çok ağrıyo Yine de spor yapıcam amaaa
Cok cok gecmis olsunKizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
Ay oncekileri okumadan bi an evvel kilo bildirimi yapayim @puantiyeli_kelebek
Sagol Can'ımSüpersinn canıım tebrikler
Valla bi de bana sor nasil gitti=) dusuk karbonhidrat ve hicbir gun 1300 kaloriyi gecmeyerek gitti canim. agzima giren her bir lokmanin kalori hesabini yaptim, bi catal sundan tadayim, bi lokma suna bakayim demedim hic. Bi de spor tabi, ama onu soylememe bile gerek yok=)Canıım nasıll gitti bu kadar süpersiiin gerçekteen
Çok geçmiş olsun Can'ım rabbim sana bağışlamışKizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
3 haftada verdim ama, haftada 1 kilodan birazcik fazla gitmis yani aslinda=)Masallah sana kilon az olmasına rağmen 3.7 fark
Çok güzel Can'ım3 haftada verdim ama, haftada 1 kilodan birazcik fazla gitmis yani aslinda=)
coook cook gecmis olsunn. Rabbim beterinden korusunnnKizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
süpersin canım,afiyet bal şeker olsunBugün ki menüm kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,yeşillik,zeytin pulbiberli yoğurt ,4 tane erik öğlen sade soda 1 cay bardağı kavrulmamış fıstık akşamda et şiş ,yoğurt ve salata herkese afiyet olsun birde 3 litreye yakın su tükettim
canım süpersin,kahvaltı mükemmel olmuş yalnız biraz aç bırakmışsın kendini.öğlen bisküvi ve çubuk krakerler yerine meyve yersen ve akşam yemeğini de yaparsan 6'da falan süper olacakbugun kü menüm
kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
5 6 tane zeytin
çok az beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 sekersiz cay
ara ögün 15:30
3 4 tane çubuk kraker 5 tane biskuvi
akşam ı daha yemedim
1.5 lt su
tatlışım sen de nasıl bir aile var herkes birlik olmuş sanki,anne çocuk eşannem almış ısrar etti yedim bende
ekmekleri de tam buğday ya da kepekli almaya çalış canım,hıı tam buğday bulamıyormuşsun.canım evde kendin yapsan ekmeğini? illa ekmek makinasına gerek yok insanlar fırında kek kalıbıyla bile yapıyorlar.kepekli unla yaparsın,ama temiz hem de çeşitli bile olur,cevizli mevizliakşamları ekmek yemiyorum canım
ahhshabskjakbskas ay miyav gece gece öldüm gülmektenKız ben kurtulmak istemiyorum merak etme dünde @btlbetul vardı baya kaynattık oda buldu beni tombiş olduğumuzdan saklanamıyoruz ki bulunuyoruz hemen
değil mi değil miiiZayıflayalımda birbirimizden kurtulalım ay bende sıkıldım hemde çok
tatlışım bugün benim alışveriş günümdü,marketler,migroslar,pazarlar derken öldüm bittim.uğrayamadım pekfitblack kız nerelerdesin
Haklısın canımtatlışım sen de nasıl bir aile var herkes birlik olmuş sanki,anne çocuk eş
ama sen iradeli olacaksın işte,yavaş yavaş olacak.hayır demeyi öğreneceksin
ekmekleri de tam buğday ya da kepekli almaya çalış canım,hıı tam buğday bulamıyormuşsun.canım evde kendin yapsan ekmeğini? illa ekmek makinasına gerek yok insanlar fırında kek kalıbıyla bile yapıyorlar.kepekli unla yaparsın,ama temiz hem de çeşitli bile olur,cevizli mevizli
ayy valla en zor kısmı o gibi,o zaman da çok destek olalım birbirimizeAy yok niye kurtulalim zatiflayip onu koruyacaz daha
canım harikasıııınAy oncekileri okumadan bi an evvel kilo bildirimi yapayim @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?