Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun

Cokk geçmiş olsun canim cok üzüldüm sonucun iyi cikmasina sevindim ama Allah daha kotusunden korusun

Canıım nasıll gitti bu kadar süpersiiin gerçekteen
Valla bi de bana sor nasil gitti=) dusuk karbonhidrat ve hicbir gun 1300 kaloriyi gecmeyerek gitti canim. agzima giren her bir lokmanin kalori hesabini yaptim, bi catal sundan tadayim, bi lokma suna bakayim demedim hic. Bi de spor tabi, ama onu soylememe bile gerek yok=)

süpersin canım,afiyet bal şeker olsun
bugun kü menüm
kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
5 6 tane zeytin
çok az beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 sekersiz cay
ara ögün 15:30
3 4 tane çubuk kraker 5 tane biskuvi
akşam ı daha yemedim
1.5 lt su
canım süpersin,kahvaltı mükemmel olmuş yalnız biraz aç bırakmışsın kendini.öğlen bisküvi ve çubuk krakerler yerine meyve yersen ve akşam yemeğini de yaparsan 6'da falan süper olacak

annem almış ısrar etti yedim bende
tatlışım sen de nasıl bir aile var herkes birlik olmuş sanki,anne çocuk eş
ama sen iradeli olacaksın işte,yavaş yavaş olacak.hayır demeyi öğreneceksin
akşamları ekmek yemiyorum canım
ekmekleri de tam buğday ya da kepekli almaya çalış canım,hıı tam buğday bulamıyormuşsun.canım evde kendin yapsan ekmeğini? illa ekmek makinasına gerek yok insanlar fırında kek kalıbıyla bile yapıyorlar.kepekli unla yaparsın,ama temiz hem de çeşitli bile olur,cevizli mevizli

Haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…