Evet aynen protein agirlikli, dukandan tek farkli daha fazla yag yiyorum, yogurtlarim peynirlerim hep tam yagli=)Sende protein ağırlıklı besleniyorsun galiba kesinlesyikten sonrada yazarsin menünü canim takipteyim :)
Kizlar menume ek ekledim izgara tavuklu salata ve sekersiz erik suyu ekledim(suyun icinde visne ve karanfilde var organik tir)
12 kg ilk 3ayda gitmişti çok hızlı gidince tam dukan yapmasım dukanımsı devam etti m:)Miyav_su seni spor topiginden hatirliyorum ne guzel kilo vermissin=)
12 kg ilk 3ayda gitmişti çok hızlı gidince tam dukan yapmasım dukanımsı devam etti m:)
Evim o kadar sıcak ki çok terliyorum zorlayarak içmiyorum içsem daha da içerim 5 litre sınırı koydum kendime bir sorun yaşamadım 2 haftadır hatta sütüm daha da arttıMenu güzel ama su neden 5 lt. Gunde 3-3.5 lt su senin icin gayet iyi emzirdigin icin 5 lt su sütünün kalitesini bozar canim
Artar canim azalir demedim zaten ama kalitesi bozulur.. haklisin sicaklar cok bunaltici ki ben doğuda yaşıyorum istanbulu da duyuyorum çok sicak olduğunuEvim o kadar sıcak ki çok terliyorum zorlayarak içmiyorum içsem daha da içerim 5 litre sınırı koydum kendime bir sorun yaşamadım 2 haftadır hatta sütüm daha da arttı
Güçlendirmeyi esneterek yaptım loruma falan yapmadım kilonun birazını geri aldım 2 sene sonra sonra hamile kaldım zatenher zaman neyi yapabileceksin o diyeti yapmak lazim. Ben buğday urunleri kullandım mi ertesi gun sis uyaniyorumama protein rahatsız etmiyor o yuzden dukan uygun geldi
Koruma ve guclendirme yapmadın mi
Doktorum bu konuda bana böyle bişey söylemedi en az 12 bardak dedi üst sınır koymadıArtar canim azalir demedim zaten ama kalitesi bozulur.. haklisin sicaklar cok bunaltici ki ben doğuda yaşıyorum istanbulu da duyuyorum çok sicak olduğunu
Ben de acliktan oldum resmen ogle yemegine cikayim en iyisi.
Ben de katilabilir miyimAslinda hem bir diyet grubunda hem de diyet gunlugundeyim ama olsun Kendimi motive etmeye calisiyorum Fazla motivasyondan zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?