Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kizlar menume ek ekledim izgara tavuklu salata ve sekersiz erik suyu ekledim(suyun icinde visne ve karanfilde var organik tir)

Bu defa olacak kendime ve size inaniyorum kizcelerim

Menu güzel ama su neden 5 lt. Gunde 3-3.5 lt su senin icin gayet iyi emzirdigin icin 5 lt su sütünün kalitesini bozar canim
Evim o kadar sıcak ki çok terliyorum zorlayarak içmiyorum içsem daha da içerim 5 litre sınırı koydum kendime bir sorun yaşamadım 2 haftadır hatta sütüm daha da arttı

Evim o kadar sıcak ki çok terliyorum zorlayarak içmiyorum içsem daha da içerim 5 litre sınırı koydum kendime bir sorun yaşamadım 2 haftadır hatta sütüm daha da arttı
Artar canim azalir demedim zaten ama kalitesi bozulur.. haklisin sicaklar cok bunaltici ki ben doğuda yaşıyorum istanbulu da duyuyorum çok sicak olduğunu

her zaman neyi yapabileceksin o diyeti yapmak lazim. Ben buğday urunleri kullandım mi ertesi gun sis uyaniyorumama protein rahatsız etmiyor o yuzden dukan uygun geldi

Koruma ve guclendirme yapmadın mi
Güçlendirmeyi esneterek yaptım loruma falan yapmadım kilonun birazını geri aldım 2 sene sonra sonra hamile kaldım zaten

Benimde menuye mistik cay eklendi. Resim ekliyecektim yine olmadi ekran resmide ise yaramadı

Kendimi temizlige vurayim bari perdemi asayip hareketli müzik acayim hızlı temizlik yaparim spor niyetine gecer belki

Ben de katilabilir miyim Aslinda hem bir diyet grubunda hem de diyet gunlugundeyim ama olsun Kendimi motive etmeye calisiyorum Fazla motivasyondan zarar gelmez

Baska gunluklerde olman bu topige yazman aksamadikca sorun olmaz canim
Yas Boy kilo ve hedefin nedir yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…