Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kizlar aksam esime pizza yapmistim bana ye ye diye israr etti o kucuk pizzadan bir lokma aldim sorun olmaz heralde diyeti bozmaz diye dusunuorum ...bugun ekmek veya un tuketmiycem

kizlar aksam esime pizza yapmistim bana ye ye diye israr etti o kucuk pizzadan bir lokma aldim sorun olmaz heralde diyeti bozmaz diye dusunuorum ...bugun ekmek veya un tuketmiycem
1 lokmadan hicbirsey olmaz cnm mrk etme. Diyet zaten biseyleri tamamen hayatimizdan cikarmak olmamali bence dozunu ayarladiktan sonra tadimlik yiyebilirsin biseyleri...

Bu arada hic kilo vermedinmi kuzum hala 82 misin. Ben dün bi önceki güne göre 500gr vermisim 85.3 olmusum. Artik crs gününden sonra haftada bir tartilirim.

Ad marka vermekte bi sakinca oldugunu sanmiyorum cnm. Herbalife mi kullaniyorsun. Bende aldim ramazandan önce bikac gün kullanabildm ramazandan sonra devam edicem.
deil baska bi markanin urunu guvenilir arkadasimin annesi kullandi kadin gayet memnun arkadasimda kullandi oda memnun bende onceden aldim yarini kullanmistim kalan yarisini kullaniom arada iste

Topic ne kadar aktif ya dun acilmis simdiden 21 sayfa yazi var, cok motive edici

Aman masallah diyelim:)

İftar;
1 kase mercimek çorbası
5 köfte ve patates sulu şekilde
Minik bi kase tavuk sote

İftardan sonra ;
Küçük bi parça sütlü tatlı
Küçük bi kase dondurma
İki üç parça karpuz

Iftardan sonra yedikerin sahur niyetine temissin galiba ramazan da bunlar normal grliyor bana afiyet olsun cnm

4 ay once dogum yaptim 80 kiloyum idealim 60 yasim 28

Boyun kac canm onuda yazıyorum listeye

İnsalllah veririmm yaaaaa motive olacak banada bu arada emziriyorum oglumu..sutum icin agir diyet yapamiyorum sadece sekeri ve tatliyi ekmegi kistim...birlikteee verecez ins

Emzirme donemi için güzel bir beslenme sekli canim ama bencd ekmegi tam kesme sınır koy derim gunde 3 dilim mesela
Dün menü yazamadm kusura bakmayin. Simdi yazabiliyorum.

Iftar
1 kase tutmac corbasi
1 kase salata
Biraz karpuz
Ve biraz peynir

Iftardan 1 saat sonra 1 dilim yas pasta (cok canim cekmisti)

Sahur yok ekmek yok ramazan da biraz biraz boyle seyler olacak canim caresi yok

Meyveye ağırlık verince tatli istegin azalir doğru yaninda sut ve ayranla yemek kaydıyla harika bir tatli olur. Ramazan da bu tur kacamaklar olacak artik canım
Yaşım 17 , kilom 65 , boyum 170 , hedefim 55-56
Tamam canım topigin en genci sensin bu arada fıstık

kizlar ben adet olucam galba leke gelmeye baslmais nasil beslenmeli adet doneminde aceba?

Koza cevap vermiş sütlü tarcin bende öneriyorum adet döneminde buyuk bir kazaya kurban gitmene engel olur:)

1 lokmadan sorun olmaz iyi frenlemissin kendini canim cok buyuk kısıtlama yapma bugun normal beslen
sabah kahvaltisi :yok
ara ogun:sutlu icecek(ad marka vermicem tok tutan proteinli icecek)

Adı nedir ya merak ettim ozelden yaz olmazsa :))

Yok canım sahurda da yedim :) dün akşamki yediklerim 955 kalori :)
Sahurda 1 kase mercimek çorbası ve bikaç parça karpuz yedim :)

evet cnm koza verdi saolsun
evet frenledim cok sukur.
velness balence shake cnm gida takviyesi grubuna girdigi icin yasak diye yazamiorum adini normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…