Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben de varim ama gec mi kaldim=( 10 kilo vermeyi hedefliyorum, gecen hafta diyete basladim 2 kilosu gitti bile=)

her zaman neyi yapabileceksin o diyeti yapmak lazim. Ben buğday urunleri kullandım mi ertesi gun sis uyaniyorumama protein rahatsız etmiyor o yuzden dukan uygun geldi
Canım ben 2 sene önce yapmıştım 17 kilo vermiştim 52 olmuştum dukanla

Koruma ve guclendirme yapmadın mi

Menu güzel ama su neden 5 lt. Gunde 3-3.5 lt su senin icin gayet iyi emzirdigin icin 5 lt su sütünün kalitesini bozar canim

Bugünün özeti
Sabah 11.30
Dukan ekmegim
3 haslanmis yumurta
Lor peynir ve biraz light peynir
7 zeytin

İkindi bir kepce kadar haslanmi dana eti

Iftar vakti
Tavuk incik derisi alinmis
2 bardak ayran

1.5 lt yesil cay kürü
1.5 lt su

Boyum 177, baslangic kilom 65, hedef 55, yasim da 26. Su anda gunluk 1100 kalori civari aldigim ketojenik bi diyet yapiyorum (dusuk karbonhidrat yuksek yag+protein).

İnanmıyorum 1.77 boyla hedefin 55 kilo olmak mi ölim mi ben:))

Bugunun ozeti :)
Sabah kare ekmekten yapilmis krempeynirli iki incesucuklu tostum yaninda lokmalik karpuz lokmalik kavun 5 kiraz ve sekersiz nenelimonlu yesilcay
Oglen yok sadece form cay5ibiyerde yani
Ikindi bir seftali
Az oncede yarim havuc yedim
Aksama sadece corba icicem tarhana corbasi
Yatarken yani yemekten sonrada form cay yada yesil cay icicem :)
Sporumu bugun 5 dakika sworkit progmainda kardiyo isinma hareketleri olarak yaptim ara verip yoguna gectim ilk hareketi yaptim ikinci hareket yel degirmeniydi son iki sini yaptim kalkarken basim dondu sirt ustu dustum spor yalan oldu yani

İnanmıyorum 1.77 boyla hedefin 55 kilo olmak mi ölim mi ben:))
Ya oyle demeyin esas hedefim yaglari azaltmak aslinda, selulitlerim o kadar kotu gorunuyo ki=(( 2013'un sonlari 2014un baslarinda yag oranimi %18lere dusurmustum ne basen kalmisti ne selulit. Amacim tekrar o hale donmek. Yakin zamanda yag olcumu yaptirmadim ama tahminimce %23 civaridir su aralar yag oranim.

Az yemissin aksama derken kacta yiyorsun aksam yemeklerinı geçmiş olsun aman dikkat sakatlik olmasın da Allah korusun

Hakllisin canim ben %100 yag deposuna dönüştüğüm icin 70 kilo bana sahane bir kilo geliyor anlayamıyorum yuzdelik isleri:))

Kizlar menulere elimizden geldigince yorum yapalim yoksa bir süre sonra menu yazmak sıkıcı hale gelir. Bknz 1 sayfa topik kurallari içinde de yer almaktadır

Hakllisin canim ben %100 yag deposuna dönüştüğüm icin 70 kilo bana sahane bir kilo geliyor anlayamıyorum yuzdelik isleri:))
Anladigim kadariyla Dukan diyeti yapiyorsunuz, yaninda spor da yapiyosaniz zaten yagdan veriyorsunuzdur=) ayni kiloyla yuksek yag oraninda oldugunuzdan daha kilolu gorunursunuz. Profilimde oncesi-sonrasi resimlerim var yag oranindaki degisimin gorunusu nasi etkiledigini gormek isterseniz=)

Paylaştığın icin tesekkurler canim oncesi sonrasi.mi.var bu fotoğraflarda bence hepsinde gayet fit ve sıkı görünüyorsun.
Evet dukan diyeti yapıyorum simdilik spor yok bayramdan sonra duzene oturacak inşallah.

Paylaştığın icin tesekkurler canim oncesi sonrasi.mi.var bu fotoğraflarda bence hepsinde gayet fit ve sıkı görünüyorsun.
Evet dukan diyeti yapıyorum simdilik spor yok bayramdan sonra duzene oturacak inşallah.
Cok tesekkur ederim. Oncesi fotografinda ustumu havluyla kapattigim icin sadece kollarim ve kat kat gobegim gorunuyor=) Ben de bugunku menumu paylasayim:

Oglen: Somonlu salata, ispanak+mantar sote, tarhana corbasi
Aksam: 150 gr izgara et, haslanmis brokoli, 1kk peynir

Aksam da 40 dk kardiyo yapmayi planliyorum. Bu arada ben Amerika'dayim ve aramizda 10 saat var=) Burda daha sabah oldugu icin paylastigim menu kesin degil, planladigim menum.

Sende protein ağırlıklı besleniyorsun galiba kesinlesyikten sonrada yazarsin menünü canim takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…