- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Ben de varim ama gec mi kaldim=( 10 kilo vermeyi hedefliyorum, gecen hafta diyete basladim 2 kilosu gitti bile=)Merhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir durdemek isteyen var mi aranızda?
Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeterkilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.
☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse
☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Eveettt simdilik boyleBana katilmak ister misiniz ?
Eki Görüntüle 1852842
her zaman neyi yapabileceksin o diyeti yapmak lazim. Ben buğday urunleri kullandım mi ertesi gun sis uyaniyorumama protein rahatsız etmiyor o yuzden dukan uygun geldiDukan çok etkili bi diyet ama çok katı. Benim canım herşeyi çekiyor o yüzden çok zorlanmıştım o diyeti yaparken. Ben şmdi herşeyden yiyorum, ama az yiyorum. Ekmek, şeker, un, pilavı kesince gerçekten veriliyor. Uzun zamanda bile olsa sonuçta her şeyi yiyorum cnım ne isterse. Kaloriye göre besleniyorm zaten. 1000 kaloriyi geçmiyorm. Dukan yapıp bıraktım, fazlasıyla aldım geriye çünkü bütün evreleri yapamadım hamile kalınca. Ama zaten bütün evreleri de yapamazdm kesin. Şimdi kendime yeme düzeni oluşturuyorum hep böyle gidecek hamile bile kalsam :)
Canım ben 2 sene önce yapmıştım 17 kilo vermiştim 52 olmuştum dukanla
Menü paylaşımı yapayım bari;
Emzirdiğim için oruç tutamıyorum bu arada
Sabaheynirli yumurtalı omlet
3 galeta
4 adet gün kurusu
Öğlen:etli-sebzeli fırın yemeği
İkindi:yoğurt
Akşam:ciğer tava ama azcık:))meyve salatası
Gün boyu tükettiğim su miktarı 5 litre şu ana kadar 4 litre içtim 1litresinide yatana kadar içicem.yaklaşık 2 haftadır günde 5 litre su içiyorum.
Bebeğim durmadı pek bugün spor yapamadım ev işi yaptım o da hareket sayılır akşam mekik çekicem bacak bel çalışıcam biraz.
Ben de varim ama gec mi kaldim=( 10 kilo vermeyi hedefliyorum, gecen hafta diyete basladim 2 kilosu gitti bile=)
Boyum 177, baslangic kilom 65, hedef 55, yasim da 26. Su anda gunluk 1100 kalori civari aldigim ketojenik bi diyet yapiyorum (dusuk karbonhidrat yuksek yag+protein).Yok canim gec kalmadin hosgeldin kac kilosun yas Boy hedef kilonu yazar misin
Miyav_su seni spor topiginden hatirliyorum ne guzel kilo vermissin=)Varım Canım kurallar neler ben Karatay yapıyorum haftada 5 gün 2 saat spor yapıyorum birde bende insülin direnci var Bayram'dan sonrada nasip olursa yüzmeye gitmeyi planlıyorum
Masallah cnm ne kdr surede vermistinCanım ben 2 sene önce yapmıştım 17 kilo vermiştim 52 olmuştum dukanla
Boyum 177, baslangic kilom 65, hedef 55, yasim da 26. Su anda gunluk 1100 kalori civari aldigim ketojenik bi diyet yapiyorum (dusuk karbonhidrat yuksek yag+protein).
Ya oyle demeyin esas hedefim yaglari azaltmak aslinda, selulitlerim o kadar kotu gorunuyo ki=(( 2013'un sonlari 2014un baslarinda yag oranimi %18lere dusurmustum ne basen kalmisti ne selulit. Amacim tekrar o hale donmek. Yakin zamanda yag olcumu yaptirmadim ama tahminimce %23 civaridir su aralar yag oranim.İnanmıyorum 1.77 boyla hedefin 55 kilo olmak mi ölim mi ben:))
Bugunun ozeti :)
Sabah kare ekmekten yapilmis krempeynirli iki incesucuklu tostum yaninda lokmalik karpuz lokmalik kavun 5 kiraz ve sekersiz nenelimonlu yesilcay
Oglen yok sadece form cay5ibiyerde yani
Ikindi bir seftali
Az oncede yarim havuc yedim
Aksama sadece corba icicem tarhana corbasi
Yatarken yani yemekten sonrada form cay yada yesil cay icicem :)
Sporumu bugun 5 dakika sworkit progmainda kardiyo isinma hareketleri olarak yaptim ara verip yoguna gectim ilk hareketi yaptim ikinci hareket yel degirmeniydi son iki sini yaptim kalkarken basim dondu sirt ustu dustum spor yalan oldu yani
Ya oyle demeyin esas hedefim yaglari azaltmak aslinda, selulitlerim o kadar kotu gorunuyo ki=(( 2013'un sonlari 2014un baslarinda yag oranimi %18lere dusurmustum ne basen kalmisti ne selulit. Amacim tekrar o hale donmek. Yakin zamanda yag olcumu yaptirmadim ama tahminimce %23 civaridir su aralar yag oranim.
Anladigim kadariyla Dukan diyeti yapiyorsunuz, yaninda spor da yapiyosaniz zaten yagdan veriyorsunuzdur=) ayni kiloyla yuksek yag oraninda oldugunuzdan daha kilolu gorunursunuz. Profilimde oncesi-sonrasi resimlerim var yag oranindaki degisimin gorunusu nasi etkiledigini gormek isterseniz=)Hakllisin canim ben %100 yag deposuna dönüştüğüm icin 70 kilo bana sahane bir kilo geliyor anlayamıyorum yuzdelik isleri:))
Anladigim kadariyla Dukan diyeti yapiyorsunuz, yaninda spor da yapiyosaniz zaten yagdan veriyorsunuzdur=) ayni kiloyla yuksek yag oraninda oldugunuzdan daha kilolu gorunursunuz. Profilimde oncesi-sonrasi resimlerim var yag oranindaki degisimin gorunusu nasi etkiledigini gormek isterseniz=)
Genelde esim gelince yiyorum ezan okununca iste bu gece gec gelicekmis bunu bana gec bildirdi isi cikmis gene ayni satte yemeye baslmis oldumAz yemissin aksama derken kacta yiyorsun aksam yemeklerinı geçmiş olsun aman dikkat sakatlik olmasın da Allah korusun
Cok tesekkur ederim. Oncesi fotografinda ustumu havluyla kapattigim icin sadece kollarim ve kat kat gobegim gorunuyor=) Ben de bugunku menumu paylasayim:Paylaştığın icin tesekkurler canim oncesi sonrasi.mi.var bu fotoğraflarda bence hepsinde gayet fit ve sıkı görünüyorsun.
Evet dukan diyeti yapıyorum simdilik spor yok bayramdan sonra duzene oturacak inşallah.
Cok tesekkur ederim. Oncesi fotografinda ustumu havluyla kapattigim icin sadece kollarim ve kat kat gobegim gorunuyor=) Ben de bugunku menumu paylasayim:
Oglen: Somonlu salata, ispanak+mantar sote, tarhana corbasi
Aksam: 150 gr izgara et, haslanmis brokoli, 1kk peynir
Aksam da 40 dk kardiyo yapmayi planliyorum. Bu arada ben Amerika'dayim ve aramizda 10 saat var=) Burda daha sabah oldugu icin paylastigim menu kesin degil, planladigim menum.
Sende protein ağırlıklı besleniyorsun galiba kesinlesyikten sonrada yazarsin menünü canim takipteyim :)Cok tesekkur ederim. Oncesi fotografinda ustumu havluyla kapattigim icin sadece kollarim ve kat kat gobegim gorunuyor=) Ben de bugunku menumu paylasayim:
Oglen: Somonlu salata, ispanak+mantar sote, tarhana corbasi
Aksam: 150 gr izgara et, haslanmis brokoli, 1kk peynir
Aksam da 40 dk kardiyo yapmayi planliyorum. Bu arada ben Amerika'dayim ve aramizda 10 saat var=) Burda daha sabah oldugu icin paylastigim menu kesin degil, planladigim menum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?